Tsitaat Algselt postitas hakkameimema Vaata postitust
Üle 100 inimese on surnud, tuhandetes haavatuid. Ründeleerides on kasutusel tulirelvad lahingumoonaga. Mõnesaja meetri kaugusel barrikaadidest on soomukid. Imo kodusõda ammu käib juba, keegi ei paista ära minevat/lahkuvat.

Naljakas lugeda igaltpoolt, kus räägitakse, kuidas alles midagi oleks algamas ja loodetakse, et ikkagi mitte. Nagu alles see oleks algus, kui terve see plats laiali löödaks või õhku lastaks.
See kõik on tõsi, kuid siiski pole veel tegu kodusõjaga. Kodusõjaks muutub ta, siis kui praeguse korra vastased jõud hakkavad organiseeritult võitlema praeguste võimuesindajatega ja neile kuuletuvate jõududega. Võitlema ikka sõna otsesemas tähenduses. Praegune olukord on lihtsalt kaos kus osad protestijad/ekstremistid relvastavad end enesekaitseks/võitluseks.


Vene kanalitel liikus juba mingeid jutte ''relvalao ründamisest ja tühjendamisest radikaalide poolt''. Opositsiooni liidrid ise ka tunnistavad, et nad ei kontrolli täielikult neid meeleavaldajaid sama kehtib ka kindlasti valitsuse jõudude kohta.

+ see sõjaväe ülemjuhataja väljavahetamine on väga murettekitav uudis.