Tere,

Pokkerit olen mänginud mõned aastad, kuid viimati nüüd peale uuesti alustamist 3-4 aastat tagasi. Sai ka siis alustatud täiesti algusest pokerstarsis, limiidiks 2nl 6max. Mängisin ennast ülesse kuni 25NL, kuid eriti hästi seal limiidis toona ei läinud, pigem breakeven. Kuid millegipärast, päris täpselt ei mäletagi, jäi selle mängu mängimine mul katki. Ju taipasin, et ei oska ja pole mõtet rabeleda :)

Nüüd poolteist-kaks kuud tagasi tekkis tühja koha pealt mõte uuesti alustada. Tegin enda elus esimese sissekande üldse pokkerisse, 50 dollarit pokerstarsi. Kuna mingid algtõed asjad olid teada, siis päris 2NList alustada ei tahtnud. Tänaseks on BR 280$ + 45$ oleks saada FPPde ja stellarite eest, mis veel välja võtmata, see teeks siis kokku hetkel BRiks 325$. Iseenesest, ehk 350$ pealt tahaks üle minna 10NLi peale, kui peaks kaotama, siis 300$ pealt tagasi 5NL. Kuna tean, et distsipliin on mul tugev, siis see ei oleks mulle probleem.

Päris palju tegelikult on kohti, kus olen ebakindel ja ehk ei tea mida teha ning oleks abi vaja. Kuid selleks sai ka see päevik tehtud. Eks tasapisi ehk loodan siis nendele küsimustele teie arvamust saada :). Sest võin hetkel siiski öelda, et no ei oska veel :P

Paar pilti ka.

Olen ülirahul sellega, et kui olen mõttega asja juures, siis ka non-sd joon on ilusti nullis. Mängu alati alustan 6 lauaga, kuid tihti siiski leian ennast mängimas kaheksal laual. 6 lauda tundub siiski selline optimaalne hetkel minu jaoks, kus ma suudan enda käigud asjad läbi mõelda.

Oleks ka statsid pannud, aga ei saanud aru, kuidas selle joru seal JPG´ks saab.