Näidatakse tulemusi 21 kuni 36, kokku 36
-
11.08.14, 01:56 #21
Re: Lauri H. (kasutaja "inward") pettuste tuultes
Ei kustuta midagi.
-
13.08.14, 18:36 #22
-
13.08.14, 18:53 #23
Ma võin ise ka teema kokku võtta.
Ranka post on täis BS imo. Nahaalselt üle lastud rahaline prop bet (kus polnud mingit arusaamatust - ise tunnistasid, et jõid ja ei maksa) ja mingi väljategemine pole võrreldavad. Kui sellise suhtumisega vend siin foorumis nii vabalt tegutseb, siis imo on väga õige tegu sellest teistele teada anda, hoiatuseks. Mingi summa või beti sisu ja muu crap pole siinkohal üldse oluline. Oleks seda codecci asja varem teadnud, poleks ise ka suga mingit betti teinud. Kokkuvõttes on isegi naljakas, kuidas "pohui" vennal järsku kiire hakkas ja raha kiirelt ära shippis.
-
14.08.14, 00:54 #24
Peaks ka mingi alkoga seonduva prop beti tegema. Endal muidugi raha välja käia ei oleks, seega tahaks mingit prossa minusse uskujate võidust. Võidu korral saaks nad kindlasti vähemalt mingi 1:10 suhtega raha tagasi, seega riskida ju tasuks.
-
14.08.14, 12:39 #25
Okei, ma saan sellest isegi aru, et foorumisse. Aga on kaks aspekti, mis mind tohutult häiris ja mis läheb vastuollu sinu foorumi jutuga.
Esiteks sa avalikustasid minu täisnime, mistõttu pole tegemist enam foorumisse teema tegemisega, vaid asetasid teema teadlikult internetti avalikult üles. Oleksid ära märkinud kasutajanime, on nähtav vaid foorumis. Teiseks, sa oma esimese lausega lood minust petturi, varga, kelmi kuvandi, mis kõik läks ülesse täisnimega avalikult internetti. Siin juhul on tegemist avaliku laimamisega.
Sellise sita eest tuleks sulle vastu hambaid anda.
-
14.08.14, 14:03 #26
Ei ole varem tahtnud kommenteerida neid pettuste teemasid, kuna omalgi ühe foorumikasutajaga võlg üleval ja ei taha silmakirjalikku mljet jätta, aga kamoon mees. Mingisugune enesekriitika võiks ikka olla. Fakt on see, et lasid kellegi kulul freerolli. Fakt on see, et ei olnud sul plaaniski seda beti kinni maksta.
Situatsioon pole muidugi küll nii must-valge, aga selle asemel, et ennast kaitsma hakata ja oma õigusi taga nõuda, võiks omale paari kasvatada ja oma viga tunnistada.
-
14.08.14, 15:23 #27
- Liitus
- Sep 2009
-
14.08.14, 15:59 #28
- Liitus
- Oct 2009
-
14.08.14, 16:47 #29
Wow. tavaline kelm tundub olevat lihtsalt.
-
14.08.14, 18:08 #30
Ma mingi suvalise joomakihlveo ülelaskjat küll kelmiks ei nimetaks. Niikuinii ei saa kumbagi osapoolt kontrollida, niiet algusest peale mõttetu teema. Mis see võitja kahju saab täpsemalt, pidi mingi aeg ilma alkota olema? Mingi ringkonnasisene image kadu, ok, selle nimel mina muidugi maksaks, aga avalikult nimi üles panna on jama, kus kahjud võivad olla kordades suuremad, kui asi väärt.
Viimati muudetud alaska poolt : 14.08.14 at 18:10
-
14.08.14, 18:16 #31
-
14.08.14, 19:41 #32
Annan igaksjuhuks siin teada, et kasutaja inward a.ka Lauri H.-i kätte ilmselt mingit isiklikku vara usaldada ei tasu - paneb jooksu sellega. Beti raames jäi 50€ sisse ja pärast olid tema sõnad "miks ma peaks maksma". Ütlesin ka talle enne, et postitan varsti foorumisse, vastuseks "pohui pane". Skype grupi täis foorumi liikmeid võivad kinnitada.
Milles küss? Pärisnime avalikustamises?
-
14.08.14, 21:09 #33
-
14.08.14, 21:35 #34
-
16.08.14, 19:42 #35
Selle mehe jutt-inwardi-hakkab järjest rokkem matka madist meenutama.Õigust jääb ülegi kõik teised on süüdi.
Nagu ma aru saan tegid kihlveo-tegid.Ära maksta ei tahtnud-ei tahtnud.Pohh milles kihlvedu seisnes.
Lubati teema foorumisse üles panna-olid nõus ja nüüd protesteerid selle vastu, et pandi pärisnimi üles samas tunnistad, et lasid kihlveo maksmisega üle.Täielik huumor.
Millest sa aru ei saa.
-
16.08.14, 20:57 #36
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Täna, 14:33 in Pokkeripäevikud