Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 67, kokku 127 EsimeneEsimene ... 1757656667686977117 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 1 321 kuni 1 340, kokku 2535
  1. #1321

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Väike OT, või kas see on ikka OT



    The best thread atm

  2. #1322
    Mr. Puujalg
    Liitus
    Aug 2009
    Postitusi
    6 447

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    thx mate

    e: mõtsin oliverk'd

  3. #1323

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    FFFFUUUU
    olen ka näinud telekanalite vahendusel kuidas tegelikult masstootmiseks loomi-linde koheldakse, kuid kui ma enda aias kasvatatud kanal lõikan pea maha või ise nuumatud seale pangetäis keeva vett kaela kallan ja pärast seda liha söön, tuleb ikka pisar silma...millest teie ikka ilma olete jäänud.

  4. #1324

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas sm112 Vaata postitust
    Soja siin ja soja seal, varsti oled naine valmis, erplander. Või on soja kõrge östrogeenisisaldus ka lihasööjate poolt kinni makstud hääletorude käibele lastud müüt?

  5. #1325

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Üks arvamus selle kohta, kuidas panna inimesi rohkem tervislikke eluviise järgima : http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=32343409

  6. #1326

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
    Huvipärast küsin ,et kust seda sojavärki osta saab üldse? Ei meenu, et oleksin kusagil poes näinud selliseid asju nagu sojapiim, sojahakkliha wdf ?? , sojamajonees jne.
    Prisma - parim valik ja kõik sojatooted (Uus Algus OÜ omad, http://www.uusalgus.ee/tootevalik/) ühes kohas. Samuti saadaval eraldi kuivatatud sojakotletid, sojahakkmass (Tšehhis toodetud). Lisaks eraldi sojajäätised (Ingman). Lisaks tatrakotletid. Lisaks köögiviljaburgerid (Vici, http://www.vici.ee/?m1=2&m2=17&m3=22).

    Stockmannis on saadaval pea kõik Uus Algus sojatooted, samuti kuivatatud.

    Kaubamaja Toidumaailmas on Uus Algus tooted.

    Selverites võib leida üksnes mõningaid Uus Algus tooteid. Vahepeal oli ka Comarketis midagi.

    Sojavorste oli Tallinnas Herne tn ökopoes.
    Viimati muudetud erplander poolt : 29.07.10 at 18:26

  7. #1327

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    krt ei lähe neil see äri vist nii hästi, ship ur br erp

    http://firmaparing.krediidiinfo.ee/j...regnr=10996868

  8. #1328
    Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Pärnu
    Postitusi
    7 614

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    erp ja tigrano - ma otsustasin paar nädalat tagasi (ühe sõbranna mõjutusel) ka proovida taimetoitlust (piima, juustu ja muna söön ikka) alates 12 september kuni 1 detsember. Äkki viitsite rääkida, millest peaks ja kuda alustama ning peamine - mida ma saan süüa.
    Mina söön perega absoluutselt kõike, kindlasti ka piimatooteid ja ei tarbi ainult igasugust liha, muna ühesõnaga kõiki elusolendeid, samuti seeni, sibulat, küüslauku, viimsed sellepärast, et joogat ja mediteerida ei saa kui neid viimaseid asju tarbid, sest need loetakse joogas nagu alkohol, mis annavad paha hingeõhu jne, mis segavad meelte üle kontrolli saavutamist

    Piimatoodete mittetarbimine näib natuke unreal, sest lähtun teistest allikatest, kus piimatooted on hädavajalikud eriti minu kahele pisipõnnile.

    Sojast pole veel midagi teinud, sest ei näe mingit vajadust selle järel ehk naine tegi kunagi mingit kastet Samuti on reegel, et enamus toidust peaks tulema oma kodukohast ehk on minuarust okei kui gröönimaal toituvad peaaegu ainult lihast, sest neil pole ju muud võtta ja elades seal sööksin ka ise praegu liha.

    Panen väikese ülivana video mõtteviiside erinevusest, India vaimse õpetaja vs Katoliku kiriku seisukohast.

    ( Click to show/hide )


    Ka enda seisukoht on nüüdsest selline, et miks vaja tappa loomi, kui saan keha üleval hoida väga hästi taimsest ja lehmapiimast Ehk ei ole mul vaja tappa kedagi, et enda vajadusi rahulda ja üldse mindsetile tuleb see kõvasti kasuks, kui ei tegele enda meelte rahuldamisega pidevalt, kus tavaliselt keegi peab tänu sellele kannatama, et endal oleks hea olla.

    Samuti see heaolu on ajutine kõik. Seega, et mul korra hea olla oleks ei ole enam minu jaoks nii oluline, kui tean et see kõik on ajutine nähtus. Nagu pokkeris on swingid kord upswing kord downswing nii käib kõide asjadega, mis on materiaalsed. Alles olid noor, varsti oled vana ja kõnged, said vinge naise tegid head seksi varsti tüütab ära, et mõttetu vanaeit ja tahad uut, ostsid uue vinge mersu varsti on see vanaraud ja tahad uut

    Mis ma sellega öelda tahtsin on see, et inimene saaks tihti hakkama ka ilma oma meelte rahuldamiseta, mille rahulolu on hetkeline aga see on kõik väga raske ja selleks on vaja kõvat iseloomu ehk kergemeelsed inimsed ütlevad selle peale kohe, et elan ju üks kord elus ainult. Minu seisukoht on praegu selline, et kui sööd liha ja on olemas söögiks maapeal kõik vajalik, et mitte tappa loomi, siis süües liha rahuldad lihtsalt oma meeli nagu tarbid alkoholi lihtsalt oma meelte rahuldamiseks ei midagi muud.

  9. #1329

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas sojapiim Vaata postitust
    see teema lausa karjus konto tegemise järele. soovitati ühe siinse kasutaja poolt.
    krdi veganid, mulle ei mahu selline asi pähe. teil on oma sojakraam, aga miks nad kannavad samasuguseid nimetusi nagu normaalsed tooted.
    te püüate täpselt jäljendada liha ja piimatooteid ise neid mitte süües. kotlet, majonees, piim, jäätis. need on ammu välja mõeldud kasutades teistsuguseid koostisosi, milleks on neid vaja jäljendada ja seejärel maha teha.leotage herneid vees aga ärge kutsuge seda piimaks. ise olen ka proovinud sojast tehtud saepurukotlette ja need lendasid väga kiirelt prügikasti (koos panniga)kurat, praegu vabandan kotlettide ees, sest neid ei saa selleks nimetada...
    Ei maksa erutuda, see sojateema taimetoitlaste liha- ja piimatoodete taimse asendusena on Eestis hetkel nii tugevalt esil, kuna siin lihtsalt pole saadaval muid tooteid, nt nisuvalgul põhinev seitan ja mitmesugused vorsti- ja singilaadsed tooted, kikerhernekotletid falafel, kikerhernevõie hummus, hernevalgust toodetud majonees, ridamisi indiapäraseid praetuid köögivilja/taignatoite (pakora, samosa, bhaji), mis UK-s on igas supermarketis olemas.
    Viimati muudetud erplander poolt : 29.07.10 at 18:41

  10. #1330

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    minu arvates arukas jutt
    samas, Tigrano, mida sa arvad jahilkäimisest.
    Kui loomade arvukust kontrolli all ei hoia siis ühel heal päeval on su peet ja kartul kenal hommikul üles võetud, ja seda juba enne sügist.
    ei öelda ju niisama et inimene on toiduahela kõrgem osa, vastasel juhul astuks loomad ju inimestele pähe (ja su köögiviljadele)

  11. #1331

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas erplander Vaata postitust
    Ei maksa erutuda, see sojateema taimetoitlaste liha- ja piimatoodete taimse asendusena on Eestis hetkel nii tugevalt esil, kuna siin lihtsalt pole saadaval muid tooteid, nt nisuvalgul põhinev seitan ja mitmesugused vorsti- ja singilaadsed tooted, kikerhernekotletid falafel, kikerhernevõie hummus, hernevalgust toodetud majonees, ridamisi indiapäraseid snäkke (pakora, samosa, bhaji), mis UK-s on igas supermarketis olemas.
    jah aga siiski need on ju kõik algselt olnud loomsed tooted, neile on ju otseselt leitud taimne aseaine. kui Te tõesti tahate omaette olla miks ei võiks olla toodetel teistsugused nimetused (mitte kotlet mis on tehtud lihast, majonees mis on tehtud munast ja piimast, juust-piimast)

    te tunnete ju nendest asjadest tegelikult puudust nende originaalsel kujul
    Viimati muudetud sojapiim poolt : 29.07.10 at 18:42 Põhjus: kotlet ei ole piimast

  12. #1332

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas erplander Vaata postitust
    Sry, aga sa paned sellist demagoogilist paska, et paha hakkab. Sinuga on mõttetu väidelda, kuna sa ilmselgelt ei ole selles valdkonnas kompetentne.

    * Argumentide asemel lihtsalt loobid mingeid linke, kus kirjutavad sinusugused ajupestud fanaatikud
    * Kui ei suuda mingile küsimusele vastavat linki leida, siis lihtsalt alavääristad opponente
    * Ja kui suudadki mõne argumendi ise valmis treida, siis on need uskumatult naeruväärsed (näiteks on kalaliha kahjulik, kuna mingi piirkonna kalad võivad sisaldada raskemetalle või et loomaliha on paha-paha, kuna loomadega käitutakse halvasti. Seriously, mis kuradi tõsiseltvõetavad argumendid need on väitluses loomne vs taime toit?)
    * Teadlikult väldid taimse toidu kahjuliku poole mainimist, samamoodi loomse toidu eeliseid

    Selle pildi kohta niipalju, et kui vahetada sõna "liha" ära sõnaga "soja", siis muutub see väide tõeseks ja pilt asjakohaseks.

    Teistele soovituseks - suhtuge erplanderisse samamoodi, nagu te suhtute ukse taha ilmunud jehoovatunnistajasse. Vaevalt, et te tormate kohe usku vahetama, nii et mõelge ka siin kaks korda järgi enne, kui enda peal eksperimenteerima hakkate.

    Minu poolt kõik.

  13. #1333

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    http://reliableanswers.com/med/soy.asp

    kes selle kinni maksis?

  14. #1334
    Pastilaa?? Ei! Kasutaja Pahvak avatar
    Liitus
    Dec 2008
    Postitusi
    4 431

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Miks jahimehe supis jahimehi pole? Tegelikult nad tunnevad ju jahimeestest puudust. Miks inimesed kookospiima piimaks kutsuvad. Suur igatsus päris piima järele? Mõnus demagoogia ikka, aga noh lase käia. Võib-olla kutsutakse osasid asju sarnaste nimedega, sest toidu struktuur on sarnane. Keel on üldse selline huvitav asi. Suutsin samasuguse sita kokku kirjutada, aga ma saan vähemalt sellest aru.

  15. #1335

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
    Miks jahimehe supis jahimehi pole? Tegelikult nad tunnevad ju jahimeestest puudust. Miks inimesed kookospiima piimaks kutsuvad. Suur igatsus päris piima järele? Mõnus demagoogia ikka, aga noh lase käia. Võib-olla kutsutakse osasid asju sarnaste nimedega, sest toidu struktuur on sarnane. Keel on üldse selline huvitav asi. Suutsin samasuguse sita kokku kirjutada, aga ma saan vähemalt sellest aru.

    lol sa vist oled 1.8m 55kg valge vinnis nahaga lohh.
    have date w erp

  16. #1336

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas sojapiim Vaata postitust
    jah aga siiski need on ju kõik algselt olnud loomsed tooted, neile on ju otseselt leitud taimne aseaine. kui Te tõesti tahate omaette olla miks ei võiks olla toodetel teistsugused nimetused (mitte kotlet mis on tehtud lihast, majonees mis on tehtud munast ja piimast, juust-piimast)

    te tunnete ju nendest asjadest tegelikult puudust nende originaalsel kujul
    Kui see sind rahuldab, siis nende taimsete alternatiivide puhul saab tõesti hakkama ka otseselt liha- ja piimatoodetele viitamata.

    Nt sojahakkliha -> sojahakkmass
    kaerapiim -> kaerajook
    sojamajonees -> soja salatikaste

    Vaat ei tunne originaalsel kujul puudust, lehmapiim näiteks on vastik olnud kogu aeg, tarbisin ainult hapukoort ja jäätist piimatoodetest, aga sai ka nendeta hakkama, kui sojatooted veel levinud polnud. Samuti enamus pekise lihaga toite olid rõvedad, kanaliha oli küll talutavam, aga tõesti ei tunne mingit puudust sellest, kuigi UK-s on ka vastav kanalihasarnane toode saadaval. UK-s eelistasin just selliseid toite nagu falafel, hummus ja need indiapärased toidud, mis tegelikult ei sarnane otseselt mitte ühelegi liha- ega piimatootele. Taimset juustualternatiivi pole oma elus kordagi proovinud, kuigi ka neid oli seal erinevaid sorte saadaval. Ei tundunud lihtsalt vajadust.

  17. #1337
    Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Pärnu
    Postitusi
    7 614

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas sojapiim Vaata postitust
    minu arvates arukas jutt
    samas, Tigrano, mida sa arvad jahilkäimisest.
    Kui loomade arvukust kontrolli all ei hoia siis ühel heal päeval on su peet ja kartul kenal hommikul üles võetud, ja seda juba enne sügist.
    ei öelda ju niisama et inimene on toiduahela kõrgem osa, vastasel juhul astuks loomad ju inimestele pähe (ja su köögiviljadele)

    Ma veel olen natuke teadmatusest selles osas, et vastaksin hästi aga olen kindel, et metsloomade tapmine ei ole õige, et inimesed reguleeriksid nende arvukust ehk olen suht kindel, et loodus ise on võimeline reguleerima väga hästi kõike seda. Kasvõi see talv mis oli ju hävitas palju metsloomi jne...

    Veda filosoofia kohaselt on veel öeldud, et inimesed kuuluvad erinevatesse klassidesse ja kui sul on mingi amet näiteks oled jahimehe perre sündinud, siis ei ole midagi valet, et sa tapad metsloomi või teed seda tööd. Sarnane võrdlus, kui tapad inimese kuskil mingil omal põhjusel on see patt aga kui oled sõjamees ja kuuled kindrali käsku siis on okei, sest sa teed oma tööd.

  18. #1338

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas sojapiim Vaata postitust

    Conclusion

    I have read for days, even weeks. My neck is stiff from sitting in one spot researching. There are thousands of pages on soy, stating that it is wonderful, and thousands of pages saying how terrible it is. After all I have read, it is clear that money is the deciding factor, not health. Soy is a drug, like many herbs. It is too powerful of a drug to use freely as a food. I visited a health food store yesterday. There was aisle after aisle and shelf after shelf of ready-made, packaged, long lasting, processed, soy health food. There were soy based vitamins, medicines, creams, lotions, rubs, green drinks, baby food, cereal, crackers, milk, soup, cookies, meat substitute, noodles, hot drinks, sauces, nut substitute, chips, candy bars, and anything else a person eats. While I stood there looking around, I felt like I had been a big fool to have thought that all that stuff was healthy. When men try to improve on what God gave, it should be questioned. Cereal should be grains; milk should be the way it was in the Promised Land; meat should be as it was when Jesus fed the multitude, or when Abraham fed the angels of God, and vegetables should be garden fresh.

    * Isaiah 7:15 -- Butter and honey shall he eat, that he may know to refuse the evil, and choose the good. (prophecy of Jesus and what he would eat and why)
    * II Samuel 17:29 -- And honey, and butter, and sheep, and cheese of kine, for David, and for the people that were with him, to eat: for they said, The people is hungry, and weary, and thirsty, in the wilderness. (God's anointed man and his army are fed)
    * Isaiah 7:22 -- And it shall come to pass, for the abundance of milk that they shall give he shall eat butter: for butter and honey shall every one eat that is left in the land. (noted because it was a blessing from God)





  19. #1339
    Pokkerihai
    Liitus
    Nov 2009
    Asukoht
    Tartu
    Postitusi
    3 675

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Tsitaat Algselt postitas erplander Vaata postitust
    Tahta haisvaid laibatooteid söögiks? No thanks.
    ma ei tahakski elusast peast.

  20. #1340
    Pokkerihai Kasutaja flipmachine avatar
    Liitus
    Jul 2009
    Asukoht
    Tartu
    Postitusi
    1 857

    Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

    Igakord kui siin loen, tuleb suur grilli isu peale. Eriti sellist, kus lihal on pekki ka juures .. liiga hea (Y)

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 2 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 2 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES