Mul ei tule see termin meelde, kuidas nimetatakse mingisse ideesse kinni takerdunud inimest, aga toitumisega seotud teemades on neid inimesi väga palju.
Seal mõjutab kõik kõike, kõigest on võimalik midagi järeldada ja midagi ümber lükata, mängima jääbki inimese enda võima laiemat pilti vaadata ja kahelda või takerduda mingisse ühte teemasse.
Täiesti läbiuurimata ala on keha-vaimu ühendused, palju mõjutab mõtlemine keha funktsioone. Platseeboefekt on tõestatud, aga kaugemale pole väga mindud. Võibolla seal on midagi, mis sobib kõikide praegu vastandlike teooriatega?
Võibolla on asi soolte mikroflooras, ehk see peab hea tervise jaoks olema tasakaalus. Aga tasakaal saavutatakse mingitel väga keerulistel viisidel. Et liha pole halb, vaid oleneb kogusest, suurem kogus muudab mikrofloora halvaks jne.

Niiet soovitus kõigile ikkagi kriitiliselt suhtuda kõigesse, eriti internetis avaldatusse. Kui mingeid eksperimente teha endaga, siis säilitada kah kriitiline meel. Sellest lehmade ja planeedi päästmisest vaimustudes kah mõelda, kas on mingisugune emotsionaalne puudujääk, mida sellise asjaga tegelemisega kompenseeritakse.