Vahepealne cashi mõõn (mõni päeva) ehk siis suuri vaevu nullis püsimine tänu biitidele ja järjekindlatele cooleritele loodetavasti täna lõppes!

Täna sai siis jälle super cashi sess tehtud. Mängisin enamalt jaolt NL20 full stackiga ja NL50 ka mitmetes laudades midstackiga, et punkte koguda ning kuna BR pole päris see, mis ta olema peaks ja regularid tundmatud siis väiksem variatsioon nii.
Igastahes kokku tuli 141 euri plussi. Vaatasin, NL50 käib mingeid shortisid ja midstacke, kellest pea kõik on väga halva tasemega ning lausa tahavad raha ära kinkida. Üsna põnev oli ning mõni regular tegi ka mingeid imelikke ck-call all-ini re-re-raisetud potis 1010ga Kxx flopis nii, et üsna lõbus oli :)
Lisaks kogusin 435VP-d ehk siis minu jaoks tähendab see lisa 43 €.

Peale cashi sessi võtsin 1,75k 6-maxi guarandi ette uudiste lugemise jms kõrvale ning JÄLLE HITISIN. VÄGA LIHTNE oli stacki koguda ning ka varastada, kaarti muidugi anti ka ning tase oli meeldivalt kohutav ehk siis totaalne limpfestival ning kõik mu raised ja betid calliti kohusetruult ära kuni riveril all-inini välja (pandi mind vist blufi peale pidevalt :D ) ning stack ilusasti mulle. Kuna tegu oli rebuy turnaga siis alguses oli üks vana, kes pidevalt all-ini läks ning sain talt alguses paar korda stacki kätte ning seejärel sain rahus oma mängu teha. Muusikuga koos mürasime pidevalt TOP10 kandis kuni lõpuks jäi alles 3 lauda ning sattusin temaga ühte lauda, eelnevalt oli ta õnnetul kombel shortstackiks jäänud. Kuna positsioon oli talle sobiv siis teadsin, et ta tuleb varsti muu BB kallale ning õnneks leidsin A10 ning saimegi flipata tema KJ vastu ning võtsin tema stacki appi, et finaallaua poole rühkida. Peale seda sain veel paar duublit eliitkätega ning varastasin end keskmiseks stackiks ja oligi finaallaua aeg käes. Kui 5 oli jäänud siis juhtus selline asi: http://www.pokerhand.org/?3740141

Cooler või olen donk oma UTG raise KJ-ga? Flopi beti tegin meelega sellise, et bluffi välja meelitada, mida nad olid agarad tegema pidevalt. Taset arvestades calliti K5s utg raised ka ära nii, et ei saanud eriti foldida :( Samuti 5 seas ei saa jääda ootama mingit AK-d vms...

Mnjah......too bad, aga 3$-st tegin 126$ ilma rebuydeta nagu tavaks ning antud turniir on see kuu juba kolmas turniir, kus 5 sekka olen pääsenud ning peab meeldima Tänu rebuydele kasvas algne 1,75k turna 2,1k-seks :) Eriti hea veel see, et olen Unibetis jaanuaris guarant turnasid 5tk kokku teinud. Paar odavat cashi turnat ka, aga seal on stacki/levelite suhe nii jube, et suht lootusetu ilma korraliku runita kuhugi jõuda eriti kui AA PF AI vastu ei pea :P Samuti mänguruum puudub suht cashi turnadel.

Aga ikkagi krt seekord tahtsin esikoha ära võtta! 579$ ja 378$ said HU mehed nii, et jah tiba teised summad ikkagi, kusjuures see kunstknie minu hävitaja panigi turna kinni. Samas 6-handed pole päris minu eriala, aga on näha, et vahepealsest 6-maxi cashist oli kõvasti abi kuna 6-maxis teist korda vist rahades üldse. Samas väga proovinud ka ei ole ning pole varem eriti tõmmanud SH pokker.

Kokku õhtu/ööga siis 277€/4321 eeki.