Näidatakse tulemusi 2 001 kuni 2 020, kokku 2463
Teema: *** AMETLIK TRIOBETI TEEMA: teema suletud! Edaspidi otsi BETSAFE teemat samast alafoorumist ***
-
29.07.13, 13:49 #2001
Re: *** Ametlik Triobeti pokkeritoa teema ***
ei, hetkel enam ei ole kohustuslik kuid: need kes võidavad pokkeritoa kaudu piletid või on need pokkeritoa kaudu ostnud võivad kanda Triobeti kleebist turniiril ning nende kleebise kandjate vahel nii nagu ka eelmisel korral toimub last longer võistlus mille võitja saab omale Triobet Live 300 detsembri turniiri pileti. Nii lihtne see ongi. Septembris muudame selle ka ametlikuks reegliks (seda praegu kodulehel ei ole).
-
29.07.13, 13:52 #2002
Olen Sinuga täiesti nõus selle sisselogimise vea osas ja sellest olen nüüd teavitanud ka meie IT osakonda kes probleemi lahendamisega tegeleb. Küll aga palve nagu ikka - saatke selliste vigade kohta käiv info klienditoele või mulle, sest muidu me ei tea neist vigadest mitte midagi ja ei saa ju parandada :)
Raked hands - see on tagasi tulemas kuid veidi läheb aega kuna MPN muutis oma tingimusi reigitud jaotuste osas ja seepärast ei ole neid ka näha hetkel.
Player profile jmt - saada kindlasti kiri klienditoele ja nad aitavad Sind kas otse või MPN-iga ühendust võttes ja nõu küsides
-
31.07.13, 16:14 #2003
Bljät ma ei või kogu aeg mingi jama selle trioga, nüüd siis selline lugu, nagu paljud teised kodanikud sain minagi sellise pakkumise, lugesin veel mitu korda üle, et kas on mingi konks juures, et tagasi kantud raha on vaja 150x läbimängida, aga no tõesti ei leidnud
ilus kena, nõmme kalju kaotas ja raha tagasi kantud, proovisin siis seda ilusti pokkerisse tagasi kanda ja tuleb kiri: Tehing ebaõnnestus, sest osa sinu vahendidest pole selleks saadaval. Palun vaata ''minu konto'' ja ''boonuse andmete'' alt täpsemalt.
Vaatasin sealt siis järgi, seal pole muud kui piiratud vahendid ja riskfree ???
Saaks siis vähemalt selle 5-ka eest rulli mängida, aga isegi sinna ei luba :D
-
31.07.13, 18:32 #2004
lol trios kõik need risk free betid ja kampaaniad on puhas -ev ja pooleldi scam
-
31.07.13, 18:33 #2005
-
02.08.13, 14:17 #2006
tra, nüüd sain lisaks sellele eelnevale mõnusa üllatuse, kuna pokkeri kontol on veits raha siis mõtlesin et kannan osa tänaseks välja, aga tänu sellele ''risk free'' 5€ betile on kogu raha nüüd kinni ja enne lahti ei saa, kui olen seda edasi panustanud vist oli 1,8x oodsiga, kusjuures eile tegin miski beti ära, aga raha liigutada ei saa.
AITÄH TRIOBET, KINDLASTI SOOVITAN SEDA URGAST KÕIGILE!
-
02.08.13, 14:23 #2007
-
02.08.13, 16:22 #2008
- Liitus
- Mar 2009
Sinu suhtumist vaadates on sinu soovitusi kuulavaid inimesi ikka väga vähe, kui üldse. Igasuguste probleemide/takistusete lahendamisel saab palju parema tulemuse viisakaks jäädes. Pane ennast klienditoe saabastesse ning mõtle, kas sa aitaksid lärmavaid kliente hea meelega? Ma saan aru, et nende töö on muresid lahendada ja panna kliendid end hästi tundma, aga mõtle millist inimest sa parema meelega abistaksid.
//Ma ei väida, et triobet alati kõige paremini olukordasid lahendab(on endalgi nendega mitu kaikavedu olnud), aga lihtsalt jagan nõuandeid.
-
02.08.13, 18:07 #2009
Mul oli hiljuti sama jama, aga õnneks on Triobetil LIVE Support ning asja sai minutiga korda.
-
02.08.13, 20:34 #2010
-
03.08.13, 00:07 #2011
ma väga sooviks, et see teema siin jääks pokkeriteemaks ning ei muutuks sportbettingu teemaks. Kõikidele probleemidele on alati mingi lahendus ja ütlen kohe, et ma ei oska vastata sportsbettingu teemadel seega soovitan klienditoe abi kasutada :)
-
05.08.13, 03:07 #2012
- Liitus
- Jun 2012
Triobet loosib Blaze pokkeriga iga 5 minuti järel kellelegi TASUTA 10 EUR??!! Miks Triobet niisama raha jagab??? Või on siin mingi "konks"? Juhul, kui Triobet Blaze tõesti tasuta raha jagab, siis miks on on Blaze mängijaid ikkagi nii vähe(olenevalt kellaajast mängib korraga 100-300 inimest, varahommikul ilmselt veelgi vähem)??
Viimati muudetud Wolferk poolt : 05.08.13 at 04:34
-
05.08.13, 03:50 #2013
- Liitus
- Oct 2012
1. Tegu on microgamingu promoga.
2. 100-300 mängijat on päris palju, ennem mängis heal juhul 2 matsi tipptunnil seda.
Mingit konksu pole, ainukese tasuta 10 eur hittisin peale 3 tundi mängimist, kokku 8 tundi mängitud, kuid kahjuks rohkem pole õnnestunud saada.
-
05.08.13, 04:33 #2014
- Liitus
- Jun 2012
Ja kas selle tasuta 10 Euro võitmise tõenõosus oleneb sellest, kui mitmes Blaze lauas samal ajal mängida?
Kui ma olen loosimise ajal Blaze lauas Sit Out, kas ma siis loosimises ei osale?
-
05.08.13, 16:07 #2015
- Liitus
- Oct 2008
Kas Triol mingi jama, et cahsoutid peatatud?
Mitte minul, aga ühel enne, ja ka vahetult neid viimaseid, kõik cashoutid tulnud normal ajaga ära. Nüüd eelmise nädal algusest peale pendinud ja pole livechatiga ka ükski päev kontakti saavutada õnnestunud.
-
05.08.13, 17:22 #2016
Smells like a sinking ship. Mul kadus üks päev 2 euri kontolt ära ja ei tea, kas ise enda mälu mängis mäkra või see jäigi kuskile õhku rippuma. Sry, kui see valeks osutub, lihtsalt supportilt pole veel vastust tulnud.
-
05.08.13, 17:23 #2017
- Liitus
- Oct 2008
Pool postist eemaldan mõttes ja vabandused. Raha olla teisele pangakontole liikunud.
Supporti polnud siiski võimalik kätte saada väidetavalt.
-
05.08.13, 17:31 #2018
- Liitus
- Dec 2009
tegin 3h tagasi cashoudi ja praeguseks "approved"
-
05.08.13, 18:19 #2019
- Liitus
- Jun 2012
Triobet loosib Blaze pokkeriga iga 5 minuti järel kellelegi TASUTA 10 EUR??!! Miks Triobet niisama raha jagab??? Või on siin mingi "konks"? Juhul, kui Triobet Blaze tõesti tasuta raha jagab, siis miks on on Blaze mängijaid ikkagi nii vähe(olenevalt kellaajast mängib korraga 100-300 inimest, varahommikul ilmselt veelgi vähem)??
Ja kas selle tasuta 10 Euro võitmise tõenõosus oleneb sellest, kui mitmes Blaze lauas samal ajal mängida?
Kui ma olen loosimise ajal Blaze lauas Sit Out, kas ma siis loosimises ei osale?
-
05.08.13, 19:05 #2020
Väike jama ka selle Blaze pokkeriga, olen hittinud 4 päevaga 2 boonust, aga vahepeal läheb soft lolliks 4 lauaga mängides ja foldib ise järjest 5-10 kätt, nii et midagi teha ei saa, BB ja SB jagu raha läheb kaduma+ premium käed (Andresele teadmiseks, et suppordiga juba suhtlen). Winrated on muidugi räiged, kuni tuleb standard Trio doomswitch, mille järgi tuleb kindlasti sealt toast kaduda.
Viimati muudetud Pumper poolt : 05.08.13 at 19:06
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
2021 Elu Keset Viirust
18.03.23, 12:00 in Teemaväline Jutt (Offtopic)