Tsitaat Algselt postitas pastilaa
Väga hea mõttekäik Maheaatomilt. Siiski kommentaariks - vahepeal leidsin paar huvitavat materjali. Nimelt väljavõte riigikogu istungi stenogrammist Hasartmänguseaduse hääletusele eelnenust.

http://www.riigikogu.ee/?op=steno&st...rd=4195#pk4195

Seal Kadri Simsoni küsimus enne hääletust, kus just tuleb vihje, et välismaised pokkerisaidid käivad kenasti kaughasartmängu alla. 5% maksumäär panusele kõlab küll sellise jamana, millega ükski globaalne teenusepakkuja sellises väikeriigis ei viitsi vast jännata.

"...Millest ma räägin? Ma räägin sellest, et kui järgmise aasta 1. jaanuarist hakkab kehtima uus hasartmänguseadus, siis legaliseeritakse seni hallis tsoonis olnud ja halli tsooni kuulunud hasartmängud, mida mängitakse interneti teel – neid nimetatakse kaughasartmängudeks ja nagu me kõik teame, on nad maailmas ja ka Eestis aina enam levimas. Ilmselt paljud teist on õhtuti telekast näinud erinevaid telereklaame, kas Pokker.net või Maria Bingo – need ongi need mängud, mis lähevad kaughasartmängu alla... "
Veidi offtopic, aga tra see Kadri Simson on ikka üks eriti tont eit. Mitte ainult seoses käesoleva teemaga, vaid üldse ka. >:(