Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 26, kokku 26 EsimeneEsimene ... 16242526
Näidatakse tulemusi 501 kuni 505, kokku 505

Re: MTT ja Tinderi grind

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Olen siin pea terve kuu mtt-si lasknud. Suht kopp ees. Ega pole ka sellist õhinat laudade avamisest.
    Vahepeal oli mingi viirus ka. Lääpas olekuga grindisin edasi, mis polnud eriti lõbus.
    Natuke see pokkerielukutse meenutab ettevõtjat. Sul on näiliselt vabadus, aga tegelikult sul seda pole.
    Meie euroopa ajatsoon on selline, kus "magus aeg" õhtud, nädvahetused lähevad grindimisest. Samas "odava" ajaga sul pole midagi peale hakata. Vb spas käia v välja magada korralikult. "Odavat" aega kasutavad siis tööinimesed töölkäimiseks.
    Võtan aprilli täielikult vabaks. Plaan teha aktiivselt live. Siin mitmed festid tulemas-aga võib juhtud, et pole jaksu isegi nendeks.
    Pole ikka saanud lahti ka sellest söömisorgiast sesside ajal(isegi haigena olles oli söögiisu). Lihtsalt tunnen, et olen nagu lavastaja, kel on vaja suitsu ja viina, et närvilist tööd üle elada. Lihtsalt kui narkootikumi ei saa muutun nagu närvilsieks ja mäng võib vabalt A-st C-sse minna.. Seega jah kasutan seda aega ka paastuks
    Ja nagu ettevõtja ei tea kuna järgmine palgapäev. Tallis olles veel lõbusam. 90% ajast oled make up-is.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Olen siin pea terve kuu mtt-si lasknud. Suht kopp ees. Ega pole ka sellist õhinat laudade avamisest.
    Vahepeal oli mingi viirus ka. Lääpas olekuga grindisin edasi, mis polnud eriti lõbus.
    Natuke see pokkerielukutse meenutab ettevõtjat. Sul on näiliselt vabadus, aga tegelikult sul seda pole.
    Meie euroopa ajatsoon on selline, kus "magus aeg" õhtud, nädvahetused lähevad grindimisest. Samas "odava" ajaga sul pole midagi peale hakata. Vb spas käia v välja magada korralikult. "Odavat" aega kasutavad siis tööinimesed töölkäimiseks.
    Võtan aprilli täielikult vabaks. Plaan teha aktiivselt live. Siin mitmed festid tulemas-aga võib juhtud, et pole jaksu isegi nendeks.
    Pole ikka saanud lahti ka sellest söömisorgiast sesside ajal(isegi haigena olles oli söögiisu). Lihtsalt tunnen, et olen nagu lavastaja, kel on vaja suitsu ja viina, et närvilist tööd üle elada. Lihtsalt kui narkootikumi ei saa muutun nagu närvilsieks ja mäng võib vabalt A-st C-sse minna.. Seega jah kasutan seda aega ka paastuks
    Väike Chesteri salat ja burks.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Natsa jälle tuhin tagasi tulnud. Mul tundub, et mängu saba liigitada, aks A,B v C mäng. Ja proff peaks sellest aru saama, kus sa oma mänguga oled. Kui mängid A mängu sa oled kuidagi tsoonis. Sind huvitab, mida vastased teevad. Võid teha suuri folde, või ka suuri bluffe, ilma, et sind midagi kripeldaks

Kindlasti peaks küsima endalt , kus on raha! Mis on see edge. Kõik lives arvavad, et nad on lives nt kõvad crusherid. Või kus see edge tuleb. Kas on overlay, kas on see addonn satikate rankaeffekt, promod jne Et alati võiks küsida, et kus tuleb raha
    Järgmine kuu võtn vabamalt ja testin ühte urka tuba. "Jube vaalane pidi olema". Ma ei usu midagi, kui ise ei näe.Eks kontrollin järgi. Kuidas me võiksime eeldada oma mängulist roid?. a) Kuidas lauas inimesed pre avavad b)3bshoved 20-30-40bb-ks need on ok v nihkes. Nt utg avab , ma bb 30bb shove ta callib ATo c)postflop. Ma saan väga kiiresti aru, kas tuba on "vaalane".. Ühe rexiiga sai räägitud, ta ütles, et gg-s sa nt enne fl raha ei teenigi
    Nt rääksiin kunagi ühe pargi rexiga. Ja ta ütles, ta ausalt, et raha tuleb sellest, kui mingi vaal rullist purjus peaga paar k tümaks teeb cashis. Regudega istumine on lihtsalt "koha hoidmine"
    Või võtame live. Chesteri 100 eurine live. Isegi kui suudad nt seal 10% roiga olla. 10euriga sa õhtu jooksul arveid ei maksa. Vaaatsin just ühte https://www.youtube.com/watch?v=PmTUDgKzxhg&t=2228s podcasti kus Jungle ja Dvoress arutavad. Ja küsimsue peale teeb Jungle suured silmad, et roi 1-tier prode hulgas on 2-4%. Ehk ühe 25k bulletiga teenid sellise 700-800euri. See on reaalsus. 10M käibe juures 500k aastas...Pole mingi ulme summa arvestades ka reisikulusi(hotell mõnes kasiinoga paiknevas majas võib ise 500 päev olla).2 tier prod(nõrgemad prod teenivad 0 v miinust-aga siis lootuseg et saavad ka 4% crusheriteks
    Viimati muudetud privador poolt : 27.03.25 at 11:49

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Vahest ajavad käed puzzleks ja saan täitsa aru, miks aega vaja mõelda.. Sattusin 100$ turkale.
    Bb istun eff 20bb. btn avab(40bb), sb callib(40bb), ma c 67o flop 667 nuts. chch, btn paneb väikselt 20% ehk. sb c...
    Nüüd minu etteaste. 3way, kui ma siin chraisin, kuidas ma välja paistan v millelt ma actionit saan üldse. nt mul üldse chraise bluff liin siin(pole kindel) Ok callin. Turn A...
    sb ch. Äkki ma peaks siin donkama?
    igathes chekkisin, btn ka chekkis. Turn 4. sb ch, m jam 120%. btn tangib...foldib,)olen kindel, et tal oli A) sb fold...
    Peale kätt olin tiltis

Vahest ajavad käed puzzleks ja saan täitsa aru, miks aega vaja mõelda.. Sattusin 100$ turkale.
    Bb istun eff 20bb. btn avab(40bb), sb callib(40bb), ma c 67o flop 667 nuts. chch, btn paneb väikselt 20% ehk. sb c...
    Nüüd minu etteaste. 3way, kui ma siin chraisin, kuidas ma välja paistan v millelt ma actionit saan üldse. nt mul üldse chraise bluff liin siin(pole kindel) Ok callin. Turn A...
    sb ch. Äkki ma peaks siin donkama?
    igathes chekkisin, btn ka chekkis. Turn 4. sb ch, m jam 120%. btn tangib...foldib,)olen kindel, et tal oli A) sb fold...
    Peale kätt olin tiltis
    Kohe ääremärkusena, see ei oma tähtsust, kas see on 5$, 100$ või 10000$ turniir.

Probleem selle 120% on see, et sa face up. Ax vast sa ka ikka leiad squeesid pre, 7x on mingi sd value. flopi donk/ch raise oleks hea algus edasiseks käeks ja saaks spr ka allapoole riveriks. Turn mida iganes sellele järgneb. 120% suht ev ära viskamine konkreetselt sellel laual.
    No offence sa oled paistnud jutu järgi fit and fold tüüpi mängija , nii et pigem sa peaks just leidma rohkem bluffe , kus sul neid lihtsalt pole-ega gtos neid poleks.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Täna at 08:58

Lehekülg 26, kokku 26 EsimeneEsimene ... 16242526

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES