Näidatakse tulemusi 61 kuni 80, kokku 340
Teema: MTT ja Tinderi grind
-
28.08.24, 12:00 #61
Re: MTT ja Tinderi grind
mul sama küsimus kebabiputkade kohta.
-
28.08.24, 14:21 #62
Selle hüberkalli coachingu kohta ma tean niipalju rääkida, et "üks mees", kes omas ka datamine saiti ja tegi ikka soliidset raha sellega (üle €50K kuus), loobus, sest ei viitsinud väikeste summadega tegeleda.
Täpsemalt siis neid 20-30 euroste subsidega. Hakkas h-stakes mängijatele privaatselt analüüsi pakkuma, sest pidi olema tasuvam. Enne seda arendas ja tegi PokerStarsis teatud mängudele advisorstiilis botte, kus ka räigelt crushis. Enam neid mänguformaate ei ole.
Seega ei imesta, kui h-stakes coaching saidid müüvadki seda kallilt ostetud infot edasi.
E: Niipalju võin öelda, et tegu oli eestlasega ja ka siit foorumist vähemalt üks mees ta toodetud advisorit kasutas. Polnud see, kellest lehes kirjutati.
-
28.08.24, 17:07 #63
- Liitus
- Oct 2008
Nujah siis pole see päris tilulilu äri. Kui paar milli niisama tuleb aastas saab neid 50k-highrollereid tagud küll. Natuke see paneb ka pokkerituleviku peale mõtlema. Elu on näidanud, kui neid "labidamüüjaid" on liiga palju, siis see sektor on tuksis. Et kuulsal pokkerimängijl kasulikum pigem 0ev-ga highrollereid mängida promo eesmärgil ja saitidega teenida kui highrollerina crushida ja viimast datat mitte jagada kui ärisaladust.
-
28.08.24, 22:42 #64
Tinderinoobina küsin,kas see ka EV-d mõjutab kui ostad/maksad rohkem äpile ? Või kui sa ikka bottom 80% fieldist siis lootusetu igatepidi
-
29.08.24, 02:11 #65
- Liitus
- Oct 2008
See on sama nagu turnal addonni tegemine. mul on plaatina.Mul meeldib, et seal on selline funktsioon, et sa näed naist esimesna. St, kui like-d, siis ta viskab talle ette. Aga sa pole maailmale nähtav. See ka hea armukese otsijatele, et sa nt naise sõbrannale vahele ei jää, kes kohe ette kannab.Ja saad üldiselt rohkem privaatne olla.. Tegelikult ju matche polegi palju vaja. Saad 5 matchi hakkad toimetama, 3 vb päädib vestlusega seal saad vb 2 date. Ja kui ebaõnnestub kordad tsüklit.
-
29.08.24, 11:09 #66
Ma sodin natuke su päevikut, aga kuna see MTT oma, siis ehk sobib siia paremini.
Ma olen LR (late registration) üle rohkem mõtlema hakanud. Kõigepealt see GTO blogipostitus, mille postitan korra uuesti: https://blog.gtowizard.com/the-icm-b...r-tournaments/
Eile lõppes Coolbet Open esimene päev 1A, mängiti üheksa 45 minuti pikkust taset. Reedel jätkatakse, kus ühe taseme jagu (siis juba 1 tund) on veel hiline regamine avatud.
Turniiri algstäkk on 30 000 ja edasi pääses suurima stäkiga soomlane Winther, 266 300. Väikseim, 68. koht, on 14 200, ja alla 40 000 stäkkide on 15 ehk umbes natuke alla 25% kõikidest edasi pääsenutest. Kokku oli 189 osalust. Kui teisel päeval sama tendents jätkub, siis ligi mängijat saab edasi, osalejaid 378, ja kui 12% rahadesse, siis rahalisi kohti on umbes 45.
Tuleme tagasi stäkkide juurde. Ilmselgelt, kui 189 mängijat ja toodi mängu 30 000 žetooni ning edasi pääseb 68 mängijat, siis keskmine stäki suurus on 83 382, kuid milline on mediaanstäki suurus? Mediaanstäki suurus on hoopis 69 450.
See on tegelikult ainult pool tõde. Oleks teada mängijate stiilid ja ka nende ROI-d, 💰 saaks nad panna gruppidesse ja vaadata nende mediaanstäkke, kuid selle jaoks oleks vaja päris suurt samplet nii või naa.
Seega, mediaanstäkk on natuke üle 2x suurem kui algstäkk, kuid selleks ajaks, kui teha LR nüüd viimasel hetkel, on oluline osa mängijaskonnast juba väljas ning esimestel tasemetel pole riskitud välja kukkumisega, sest holdemis 100% olukorrad on haruldased.
Kokkuvõtvalt võibki öelda, et lähtudes kogu sellest infost, ei tohiks "tavaturniiridel" LR-i nii väga karta ja see võib olla isegi suurema EV-ga kui kohe regades. Seega, kui tuntakse end mugavalt näiteks 40BB-ga, aga mitte 100BB, siis poleks katastroof, kui sihtida end mängima alates 40BB stäkiga.
Lisaks saab nii isegi mingil määral bumhuntida...🐟 Näiteks Win TV-le enne regamist teha kiire skänneering, kuidas Siboldi ja mõne teise stäkk on.
Kui liiga suur, võib vabalt leti ääres coronni juua, aga kui kuuleb juba all-in häält ja Laur re-entry'le tõttab, tuleks kiirelt corona näpu 🍻 otsa võtta ja koos temaga registratsiooni sabasse minna. Saab ehk ühte laudagi.
-
29.08.24, 11:12 #67
-
29.08.24, 21:19 #68
- Liitus
- Oct 2008
Aga äkki saad filtreerida need mängijad , kes homme tulevad peale nt 30k stakiga ja võrrelda kuidas neil läheb? Lisad veel mängijad kelle stakk lõppes ütleme nii 28-32k
Aga seal ka teine point. ütleme, et ma saaks pileti 50k turnale. Olen seal fish, ga noh 20BB shallow stakiga mängides ei saa palju kaotada või üldse kaotada.Tuleksin LR peale.
-
29.08.24, 21:37 #69
Kui ma mängiks lauda kus on head mängijad ma tahaks seal ikka algusest olla, parematelt möngijatelt saab õppida ja hea challenge on proovida neist jagu saada., see juba eos ju halb kui sa oled suhtumisega et oled laua fish, ma vaatan lauda ja mõtlen et hakkame lajatama, üldiselt ma isegi ei tea kes mul vastas on :D
Aga ajalises mõttes late reg teine lugu, day 1 asemel saad ju kodus turnasi pelada ja see on kõik +ev
-
29.08.24, 21:41 #70
-
29.08.24, 21:47 #71
-
29.08.24, 22:58 #72
- Liitus
- Oct 2008
Kuskilt intervjuust lugesin kuidas nt crusher Adrean Mateos pidi aru sama 1 minutiga võõrast, kuidas tüüp mängib. Kas ta kardab ta 3b või vastupidi on tüüp, kes tahab temaga mürada. Just sellistel "väikesmatel" 5k-10k kus palju tundmatuid nägusi.
Üldse väga motiveeriv on kuulata tippmängijaid rääkimas ja podcastides nad esinevad suht tihti. Väga selline kõrgetasemeline sügav jutt ja mitte ainult pokkerist.
-
29.08.24, 23:46 #73
Ma pakuks et 1 orbiit annab palju infot juba, ma ei tea kuidas sa minutiga infot saad.
Avad, keegi foldib 42o ja arvad et nitt?
-
29.08.24, 23:49 #74
-
29.08.24, 23:55 #75
-
30.08.24, 00:05 #76
- Liitus
- Oct 2008
Pigem jah ta mõtles kogu paketile. Riietus, sõbralikkus, psühholoogia jne
-
30.08.24, 00:18 #77
-
30.08.24, 00:40 #78
- Liitus
- Oct 2008
30-40 äkki. Kuskil läks järjekord segamine.
Naljakas on, et selle käigus ise ka arenen. Nt saan aru, et ma saan korvi ilmselt(st ei saa teisele datele). Enne ma ei saanud sittagi aru, vastaspool naerab ja latrab jne vb isegi näitab mingit näideldud huvi ülesse.
Teine asi, mis ma olen märganud, et datemisel mingid asjad ei tööta. Mingid kohad või tegevused on nagu edukamad.
Kolmas asi. Kui alguses proovisin igaühega minna edasi, kasvõi juba datamise mõttes(et kuidas mingi tüüp reageerib mingile asjale vms). Et nt kui teen ettepaneku 55-aastasele naisele minu poole veini jooma , et kuidas ta reageerib. Et nt olen otsekohesem vs tiirutan ümber palava pudru jne Siis nüüd pigem ei viitsi energiat poolikutesse projektidesse sisse panna.
-
30.08.24, 00:56 #79
- Liitus
- Oct 2008
Poolik projekt-Vaatad, et raam enam-vähem või isegi hea., aga kogu see komplekt ja jutt väga niru. Et ma pean sundima temaga koos olema nagu vastumeelselt.
Ühelt kuulsin nt, et pidevalt tulevad mingid jõusaali vennad ülespumbatud, aga hääl on kiledahäälne lapsehääl. Täielik turn-off. Modellivälimusega mees, aga 5 sekiga kui suu lahti teeb on turn-off. Ehk on tõesti asju, mida ei saa muuta
-
30.08.24, 08:09 #80
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
*** AMETLIK: Chesterfield Poker...
Eile, 22:48 in Livepokker, Turniirid, Festivalid, Railing