Downswing on pööranud tõusule. Olen oma mängus teinud mõned muutused.. Ei calli nii kergekäeliselt. Tõesti vahest tõesti on vastastel top paarid, setid, väljaimetud gutshotid!
Tegelen ikka 20BB täielikult tundmaõppimisele.
Nt mulle üllatuseks on KQ-see on käsi, mida olen alahinannud. Nt 15Bb btn shoveb eff. siis KQo call SB pealt. v nt avad KQs ja BB shoveb 29 bbcall. Squuese calld jjne.
Lisaks veel kummaline käsi 15Bb eff ctf avab. loogiline oleks KQs KJ s shoveda BB pealt. Aga GTO ütleb call! shoved J9s ja JTs sugust "rämpsu". KQj ja KJ lähed "võitlusesse". Ühesõnaga olen põnevil arvuti avastustest, kudias ta "mõtleb". Nagu jumal mängiks pokkerit.
Teine üllatus ICM. Nt 3 rahas 4 järgi. Olen arvanud, et kõige väiskem oled siis sul pole nothing to lose puhas CEV mängid. Tegelikult see nii pole. Nt stakkidega 4000, 4000, 2000, 1400. Btn oled 1400 stakiga. A7o nt on +CEV shove. Aga mudelisee shove ei meeldi, pead nitisem olema.
Kas keegi ei saaks mind aidata, kust saad proovida MR vs shove simulatsioone.
Nt 6 järgi 5 rahas. Chipleader avab 50%, mis rangega peaks shovema 10BB? Ma olens sela veidi lost.Arvan, et meil shoveda märksa rohkem kui arvame. Seal FE korralik.