Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 17, kokku 17 EsimeneEsimene ... 7151617
Näidatakse tulemusi 321 kuni 340, kokku 340
    Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Re: MTT ja Tinderi grind

Krt ma ikka juurdlesin selle auto teema üle, lausa magada ei saanud!
    Nt datemisel. On OLULINE vahe, kas nt lepite kokku, et lähete sööma. . Mõlemad satute kohale, tervitsued. põrnitsete menüüd. Istute mingi 100m kaugusel...üle laua. Maksad arved. Head aega...
    Pärast chatis vaikus...
    Teine variant võtad ta peale nagu prints valgel hobusel. Istute autos, meeldiv muusika. Lähete sööma, olete liikumises. Pole enam sellise "ärikohtumise" muljet. Tagasi ka viid ta autoga koju Kõik kudiagi kulgemises ja liikumises.
    Vastaspoolele on oluline , et see inimene on OMA inimene. Mitte mingi jorss restorin laua taga 10m kaugusel. Ja naine teebki oma ilsuas väikeses peas järleduse, järelelikult seda "klikki" polnud.

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Autota mehed pange kirja, homoks peate hakkama

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Krt ma ikka juurdlesin selle auto teema üle, lausa magada ei saanud!
    Nt datemisel. On OLULINE vahe, kas nt lepite kokku, et lähete sööma. . Mõlemad satute kohale, tervitsued. põrnitsete menüüd. Istute mingi 100m kaugusel...üle laua. Maksad arved. Head aega...
    Pärast chatis vaikus...
    Teine variant võtad ta peale nagu prints valgel hobusel. Istute autos, meeldiv muusika. Lähete sööma, olete liikumises. Pole enam sellise "ärikohtumise" muljet. Tagasi ka viid ta autoga koju Kõik kudiagi kulgemises ja liikumises.
    Vastaspoolele on oluline , et see inimene on OMA inimene. Mitte mingi jorss restorin laua taga 10m kaugusel. Ja naine teebki oma ilsuas väikeses peas järleduse, järelelikult seda "klikki" polnud.
    Bljat. Kas ma olen liiga vanaks jäänud või milles lugu, kuid enda silmis küll sellist asja ette ei kujutaks.

Ma ei tea, ma kehitaks lihtsalt õlgu, et mis mõttes, et ma peaksin kellegile mingitki muljet jätma ja autoga taksojuhti mängima. Täiesti ükskõik, mis minust arvab, vaid pigem tema peaks ise natuke vaeva nägema, kui midagi tunneb või halvasti tundma, kui 'date' ei õnnestunud.

Kunagi oli küll jah see, et jõhkralt pidi ikka end tõestama.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Vaatasin natsa 500 fl-a ei suutnud rohkem vaadata, tilti läksin 14B btn A5o. sb peal chipleader,BB 6bb.
    sb leiab 89s shoveb,fold fold...a5o on shove...rsk. Ja kui lauas mikro siis fold ka ok.
    Ehk shove>>fold>>mraise a5o pole inducimise kaart, isegi kui Bb shoveb...
    Teine spot ka AJo ctf 13bb vist oli ka MR. Miks krt...
    Viimati muudetud privador poolt : 24.10.24 at 18:22

Liitus
    Sep 2008

Vaatasin natsa 500 fl-a ei suutnud rohkem vaadata, tilti läksin 14B btn A5o. sb peal chipleader,BB 6bb.
    sb leiab 89s shoveb,fold fold...a5o on shove...rsk. Ja kui lauas mikro siis fold ka ok.
    Ehk shove>>fold>>mraise a5o pole inducimise kaart, isegi kui Bb shoveb...
    Teine spot ka AJo ctf 13bb vist oli ka MR. Miks krt...
    Tahad siis väita, et pokker polegi tupiktee?

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

See kuu lives korralik pluss...ilmselt ka heater-pole palju mänginud.
    Aga netis olen 0. Ja tahan siin veidi filosofeerida. Olen lihtsalt paar turbot siin kõrvale teinud ja mõlgutan mõtteid, aga kus mu edge on?Minu shoved saavad callitud KORREKTSELT: 3bet shoved mu avstu on KORREKTSED.Igalt pos-lt näen veatut nashi.Ehk siis ainus võimalus , kust raha teha on flaud. Enne on puhas nash. Ausalt ma lootsin selle late reg-se starteegiaga saada rohkem out of line muuve. Hakata live rexiks?Miina siiski netis deebimaks nagu Equador?

Liitus
    Sep 2008

Aga netis olen 0. Ja tahan siin veidi filosofeerida. Olen lihtsalt paar turbot siin kõrvale teinud ja mõlgutan mõtteid, aga kus mu edge on?Minu shoved saavad callitud KORREKTSELT: 3bet shoved mu avstu on KORREKTSED.Igalt pos-lt näen veatut nashi.Ehk siis ainus võimalus , kust raha teha on flaud. Enne on puhas nash. Ausalt ma lootsin selle late reg-se starteegiaga saada rohkem out of line muuve. Hakata live rexiks?Miina siiski netis deebimaks nagu Equador?
    Livereks muidugi. Pargid oma masina ka hiltoni ette ja käid väljas veipimas, saad naisi ka veel. Edge peaks olema.

Ma nagu öelnud seda ,et late reg kasvatab hourlyt ja vähendab roi-d. Pko-des üldse raha põletamine late regiga sisse minna.
    Ja see "kõik teevad kõike korrektselt" on alatu laim.
    Võtsin kiirelt 25bb stsenaariumi hrc-s kuna pole aega otsida, et oma punkti selgitada.
    CO avab 2x , mida teeb button? (vb kui anda sizinguid juurde, natukese miskit muutub -aga poindi jaoks ei oma tähtsust)
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

selleks ei pea vast databaasigi avama, et kirjeldatud perfektsust ei ole ja praktikas buttonid seda tabelit ei taba, 0 shove lol...populatsioon armastab 25bb juba sisse kütta. Aga hää külll kui siin kannatab vaielda, siis võtame sama 25bb Sb strati ette kui actionit ees pole.
    No söön ma oma mütsi ära(õnneks kaka pidi saatma uusi mütse), et isegi natukese paremad regud (enda subjektiivse silma järgi hinnates) ei suuda 80% ligigi tabada seda kätevalimit mida peaks mängima/avama. SB/BB üldse üks suurimaid leake populatsioonis- bb-d lasevad liiga palju limpe läbi(julgen arvata, et see tuleneb autopilootimisest), ega mängi korrektselt ka avangute vastu.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 25.10.24 at 10:15

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Krt vaatans eda Equadori streami. Tekis kohe lavastajana-produtsendina hea mõte. Tehnik läheb kirsimutiga datele. Pokkekrikogukod paneb rahad kokku. Ostame peene ülikonna . Saadame nad peensesse restosse. Kohapela ka püstoreporterid ja uurivad, kas kõik kontrolli all...Kõik hoiavad hinge kinni, et kõik läheb hästi. Teeme temast staari!

Krt vaatans eda Equadori streami. Tekis kohe lavastajana-produtsendina hea mõte. Tehnik läheb kirsimutiga datele. Pokkekrikogukod paneb rahad kokku. Ostame peene ülikonna . Saadame nad peensesse restosse. Kohapela ka püstoreporterid ja uurivad, kas kõik kontrolli all...Kõik hoiavad hinge kinni, et kõik läheb hästi. Teeme temast staari!
    No ei sooviks vaenlasele ka sellist asja.

Salaja siin lõpetas eestlastest kõrgeimal(kui mõni eesti nimi just mul vahele ei jäänud) kohal BOM-il .updatemata railbirde .
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 11:02

Liitus
    Sep 2008

Ei saa aru. See BOM-ill?

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ei saa aru. See BOM-ill?
    battle of malta ? :D

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Paneks siis mingi tabeli või tulemuse ka.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    battle of malta ? :D
    Tra. Mõtlesin, et sa, mitte see BOM'il vä?

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Paneks siis mingi tabeli või tulemuse ka.
    ma kiirelt hommikukohvi kõrvale ketrasin üle licc laivblogi, silmasin privadori.

Mõtlesin nagunii hannes teeb varsti suure artikli jokkerisse , siis võib lingi panna.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 12:01

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Tra. Mõtlesin, et sa, mitte see BOM'il vä?
    siis oleks ma selle oma päevikusse pannud :D

Liitus
    Sep 2008

Nüüd ma ei saa sittagi aru. Mis kuradi kõrgemaimal kohal? Kes?

Liitus
    Sep 2008

Privadori mõtled w?
    👉 Koht: 88, Rain Tinderkivi, (Donkestonia) €4290

Kui jah, ju bossil muud tegemised telefonis, kui mingeid bokkereid mängida.

Liitus
    Sep 2008

Muidugi. Kiire sirv, siis taaskord jälle suured õnnestumised donkestoonlastel. Ma sellepärast ei julgenud isegi KOT'i artiklit kirjutada, sest sisimas loodan siiani, et mul andmebaasis viga.

Kui aga peaksin artiklit kirjutama, peaksin faktide õigsuses kontrollima ja siis paraku ma olen 100% kindel, et andmebaasis viga ei ole ja kena 200 000-eurone miinus, mis on festivali vaieldamatu rekord, särab näkku.

Ja selle sära taga on ilusa riigi nimi, nimega donkestonia. Lihtsalt ei tõmba see sulg seekord Eesti kohta järgmist sitta kirjutama ja olen subjektiivne ning jätan vahele. Ootan ära Vilniuse tulemused. Kui ka seal sama muster - annan andeks.

Kui ei ole sama mustrit, siis see oli viimane kord, kui subjektiivselt eestlasi isehakanud rott pokkeriajakirjanikuna kaitsen ja jätan artikli seetõttu kirjutama, vaid vastupidiselt - tuleb see kogunenud eelnev teema kosena valla.

BOMI blogi leiab: https://battleofmalta.com/live-blog-autumn-2024

Lehekülg 17, kokku 17 EsimeneEsimene ... 7151617

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 7 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 7 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES