Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 505
Teema: MTT ja Tinderi grind
Hübriidvaade
-
27.03.25, 11:45 #1
- Liitus
- Oct 2008
Re: MTT ja Tinderi grind
Natsa jälle tuhin tagasi tulnud. Mul tundub, et mängu saba liigitada, aks A,B v C mäng. Ja proff peaks sellest aru saama, kus sa oma mänguga oled. Kui mängid A mängu sa oled kuidagi tsoonis. Sind huvitab, mida vastased teevad. Võid teha suuri folde, või ka suuri bluffe, ilma, et sind midagi kripeldaks
Kindlasti peaks küsima endalt , kus on raha! Mis on see edge. Kõik lives arvavad, et nad on lives nt kõvad crusherid. Või kus see edge tuleb. Kas on overlay, kas on see addonn satikate rankaeffekt, promod jne Et alati võiks küsida, et kus tuleb raha
Järgmine kuu võtn vabamalt ja testin ühte urka tuba. "Jube vaalane pidi olema". Ma ei usu midagi, kui ise ei näe.Eks kontrollin järgi. Kuidas me võiksime eeldada oma mängulist roid?. a) Kuidas lauas inimesed pre avavad b)3bshoved 20-30-40bb-ks need on ok v nihkes. Nt utg avab , ma bb 30bb shove ta callib ATo c)postflop. Ma saan väga kiiresti aru, kas tuba on "vaalane".. Ühe rexiiga sai räägitud, ta ütles, et gg-s sa nt enne fl raha ei teenigi
Nt rääksiin kunagi ühe pargi rexiga. Ja ta ütles, ta ausalt, et raha tuleb sellest, kui mingi vaal rullist purjus peaga paar k tümaks teeb cashis. Regudega istumine on lihtsalt "koha hoidmine"
Või võtame live. Chesteri 100 eurine live. Isegi kui suudad nt seal 10% roiga olla. 10euriga sa õhtu jooksul arveid ei maksa. Vaaatsin just ühte https://www.youtube.com/watch?v=PmTUDgKzxhg&t=2228s podcasti kus Jungle ja Dvoress arutavad. Ja küsimsue peale teeb Jungle suured silmad, et roi 1-tier prode hulgas on 2-4%. Ehk ühe 25k bulletiga teenid sellise 700-800euri. See on reaalsus. 10M käibe juures 500k aastas...Pole mingi ulme summa arvestades ka reisikulusi(hotell mõnes kasiinoga paiknevas majas võib ise 500 päev olla).2 tier prod(nõrgemad prod teenivad 0 v miinust-aga siis lootuseg et saavad ka 4% crusheriteksViimati muudetud privador poolt : 27.03.25 at 11:49
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
[MTTs@online and live] Second...
Täna, 12:36 in Pokkeripäevikud