Näidatakse tulemusi 521 kuni 540, kokku 542
Teema: MTT ja Tinderi grind
-
03.04.25, 23:12 #521
- Liitus
- Oct 2008
Re: MTT ja Tinderi grind
https://m.youtube.com/watch?v=LSOaDo...emV2YXRraW4%3D
Vaata seda-see hea psühholoogiline. Blond tibi räägib paksu tüübiga-iseenesest ju neil jutt klapib. Kui sillmad avab, ta ei viitsi isegi teha nägu teha vaid vajutab kohe NO.
Samas noh Arles ilsmelt seal kõige "kompum". Võib seal sitta ajada, tüdruk vaatab ikka nagu vasikas...
-
04.04.25, 06:24 #522
Seda Zevakini YouTube ei ole võimalik vaadata, kuna nii räigelt reklaame täis.
-
06.04.25, 11:45 #523
- Liitus
- Oct 2008
Mängisin eile ka win tv turna võitja vastu. 40 umbes järgi, mul 12 bb ta sb-l . Blind 4k ta raisib 9k. Ta on btn- sest keegi kukkus välja. Mul 89s. Mul 2 valikut kas call v ka jam. ok callin sest olen segaduses ta raisist. Flop TJ4, mul backdoor mastidraw. Ta paneb 8k vist ma jammin . Ta mõtleb pikalt callib ära K4o ja blangud. Veidi puzzled. Ei meeldi ta openraise. jam v limp selline teoreetiline base. Flopi cbet ka selline kahtlane(mul palju 9TJQ suguseid käsi)...ja call ka kahtlane...ehk kõik kahtlane...Igatahes tulid plangud ja out. Flopist oli isegi 49% mul
Viimati muudetud privador poolt : 06.04.25 at 11:47
-
07.04.25, 20:28 #524
- Liitus
- Oct 2008
See kuu olen lives igal pool auku pannud. PLO tegin 2 satikat ja suutsin valida satikad, kus praktilsielt overlayd polnud....Aga kudiagi hakkab see live ajudele. Lähed kohale saad flipi tappa, löntsid koju tagasi..Mõtlesingi, et peaks mingi üürika otsima Chesteri ja pargi vahele. Vaaatsin ka üürikaid huvist. Mul õudsalt ajab närvidele, kui üürikas on selgelt üüriärieesmärgil loodud, mingi odav "okidoki"sisustus. samas küsitakse preemium hinda. Ma võin peldikus olla, aga siis tahan ka peldiku hinda.
Lugesin siin kaka postitust, et ei saa mingit asja üle rolli mängida jne... Tegelt olen siin ka kärpinud oma tegevusi. Ja mul pole ju sissetulekut olen töötu. Isegi mitte töötu vaid isegi assotsiaal, sest pole kindlustust.Oli väike plaan seda unibet openit ja egghunti teha, aga jah ei tahaks mainil nittida-ei tule sealt hea emotsioon.Betsafe mängin.
-
07.04.25, 21:29 #525
Kui mängin päevas 20-30 turkat ja need õudused mida vahel näen ... aina rohkem veendun,et laivi minek peldik. Roi oleks kärgem though,kas ka piisavalt,et kompenseerida volüümivahet...Teoorias peaks festareid kaasa tegema läbi overlaysattide,iseaasi kas isegi terve elu jooksul ligilähedale oma roi-d realiseerid.
Edit: rääkimata see negatiivne EV kui ekspressi ajakirjanikule hambusse jääks.
-
07.04.25, 21:30 #526
-
07.04.25, 21:32 #527
Kuu alles algas, auku jõuab panna küll ja veel.
Unegraafiku peale ei hakkaks live? Ma just vaatasin ka, et mis päevadel teoorias sobiks unibet openil midagi teha. Okei, kolmapäeval ühepäevane 200ne freezeout 30m levelitega, aga algab kell 18:00...late reg lõppeb 22:45. Lõpp on küll vähe kiirem, aga mingi 4-5ni hommikul peaks ikka minema, kui just paari sng jagu osalejaid ei tule. Ebanormaalne krt, alustagu 2-3h varem, isegi siis jõuab late regi igaüks teha.
-
07.04.25, 21:50 #528
-
07.04.25, 22:33 #529
- Liitus
- Oct 2008
Üks asi mis mind häris veel live on pildid. Ok, nüüd nad on suutnud kvaliteeti tõsta, aga mingid 10a tagasi olid ikka udukogud ja mingi eetikat vist ka polnud. Tulid enam-vähem kartulipõllult ja kohe tehti sutsakas ära, mis kohe esimesena googles välja annab. Kadestan igasuguste advokaatide google otsingut. Alati ülikonnas kustud-pestud kammitud pildid.
-
07.04.25, 23:24 #530
-
Eile, 06:59 #531
Minu karm arvamus on,et see peaks olema vabatahtlik,eestis. K.a nimede avaldamine. Aga no ma ei käi ja pohhui hetkel. See ju kasiino päeva lõpuks. Samahästi võiks igorit pildistada ruleti lauas,kelle naine ei tea et ta seal. Või sotsiaaltöötajat katret kes äkki kuskil slotitaga. Või poliitikut. Miks nagu on pokkeriga mingi ericase,kui kõik muu kasinni pinnal oleks mõeldamatu. Kasinn jookseks tühjaks kui keegi hakkaks õhtust ruletilaua laivblogi tegema koos nimede ja piltidega
Ja minu arvamus kehtib täpselt nii kaua ,kui enamus eesti ühiskonda võtab ühese joone,et see mõttesport. Vb sp ma väldin inimesi,mulle ei meeldi rääkida mis ma teen. Ma pole otseselt uhke,sest ühiskonna hoiak on veel pigem negatiivse poolel.Kui millid voolaks,siis muidugi oleks ka savi.Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 07:03
-
Eile, 07:20 #532
Aga kas ei saa lihtsalt fotograafilt enne turniiri küsida et ära minust palun tee?
Imo see fotograaf kes chesteris on üritab alati teha võimalikult head pilti ja hiljem isrgi töötleb neid, ma ikka märgand et nägu vähem punane kui reaalsuses oli :D
-
Eile, 08:44 #533
Olen söönluiskaga ühes paadis. Miks peaks pildistama lähivõttest inimesi. Saan aru, et see on kasiinomarketing ja isegi paljud tahavad neid fotosid, kuid selle jaoks on jälle olemas lahendus, mille isegi mina suudaks 5 minutiga teha.
Lahendus on: TÜRA tehke omale normaalne fucking leht, kus sa hoiad oma raha kontol, kus sa saad regada turkadele ja seal on ka siis "Your photos" sektsioon, kus sa saad ise neile panna fucking linnukese, et "public", samuti alla laadida ja muid trikke teha.
Ei tee! Nad ei tee! Nad on fucking estojuhanid! Alustades kasinnidest kuni fotograafini välja. Mina fotograafina ei pilidistakski inimesi nii või vähemalt juhiks tähelepanu.
-
Eile, 08:46 #534
Ja selle lahenduise ma teeksin kainelt 5 minutiga, täispeaga 6 minutiga ja turvalise lahenduse 24 tunniga illma siis "autentimata". Et ka päriselt nimed kokku jookseks, kuskil paar päeva, et näha toorikut ja kuu, et valmisprodukti.
E: Turvalist lahendust ma ise ei oska, siis vajan muidugi abi ja sealt ka siis aja pikenemine.
-
Eile, 09:25 #535
No marketing kasiinos peaks mingi lisaraha tooma sellele keda tasuta exploiditakse-ega keegi seda ei teadvusta. Mis mõttes ma tulen kasinni(paljud ütleks,et see võiks ikka privaatne hobi olla) maksan turniiri eest teenustasu ja siis kasinn muuseas lüpsab minust veel marketingi välja kui võidan....
-
Eile, 09:36 #536
Ise käid ju iseteenindustkassas.... Kas poleks õiglane, et kassa kasutaja saab näiteks 2% soodustust? Miks käid seal?
Näiteks, kui poeketile oleks päriselt ka kasumlikum ostja iseteenindusse suunata, siis see natšalnik peaks ju selle peale mõtlema. Aga ta ei mõtle. Päriselt ka. Ta on EstoJuhan. Samas ka klient ei mõtle - ikka kasutab piiksutajat.
-
Eile, 09:42 #537
-
Eile, 09:54 #538
-
Eile, 10:00 #539
-
Eile, 10:02 #540
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 11 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 11 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Täna, 00:08 in Pokkeripäevikud