Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 3, kokku 3 EsimeneEsimene 123
Näidatakse tulemusi 41 kuni 58, kokku 58
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: Youtube videod

Lisaks väidan ka seda, et enamik raha tuleb fishidelt ja ainult top-top-top regularid teenivad raha teistelt (nii kõigis limiitides) ja kõrgemal on fish to reg ratio natuke pasem. Mis lihtsalt teeb igas limiidis top-top-top rege rohkemaks, aga mitte ei tee kedagi nii oluliselt paremaks.

Teisisõnu. Eesti parim pokkerimängija Taisto Janter näiteks ei crushiks 50NL 6-max lauda, kus on kõik 50NL parimad regid. Ta teeks seal häid tulemusi, sest ta on parem teistest regidest, kuid kogu h-stakes populatsioon/laud ei koosne Taistodest!

Vaid seal on Rankasid, ülbareid Simbasid, fishe, kedagi veel.

Ahjaa. Me räägime veel 1K NL-ist, kus bumhunt on tänaseni võimalik (piinlik).

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Igasugu "+1" või "crazy" on lihtsalt haip ja sisutühi sitt.
    Sama võiks ka ju sinu posti kohta ka öelda, kui teed sellise väite, mis on vastuolus kogu ajaloolise cashgame loogikaga. Minu empiirilise kogemuse pealt saaks iga micro reg juba nl100+ väga toorelt tala. Aga sellise ettepanekuga on kindalt sinu võit, ma oma "õiguse" seadmiseks kümneid tonnisid riskima ei hakka.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Sama võiks ka ju sinu posti kohta ka öelda, kui teed sellise väite, mis on vastuolus kogu ajaloolise cashgame loogikaga. Minu empiirilise kogemuse pealt saaks iga micro reg juba nl100+ väga toorelt tala. Aga sellise ettepanekuga on kindalt sinu võit, ma oma "õiguse" seadmiseks kümneid tonnisid riskima ei hakka.
    Olen täiesti nõus su jutuga, kuid peaks aru saama ka minust. Mida ja kellele ma tänasel päeval tõestama hakkan? Mina väidan ühte (ülal). Ja väide olemuslikult ongi ju see, mis võib olla nii tõde kui väär. Mina seda ei tea - mina arvan, et on tõde, Simba, et vale.

Ilmselgelt ma ei hakka enam vabast tahtest pokkerit mängma, sest viimasel korral juhtus see "õnnetus", et ei saa enam sellest välja ja üks samm edasi, siis olesk vist tööst ka loobunud. Ei. seda ma ei taha ja sellest ma ei ole nõus loobuma.

Teiseks. Mul ei ole rahast selles mõttes kahju. Näed, eelmine aasta andsin Ukrainale ligi €50 000 enda raha ja jätkan veel, aga miski 1000NL-is millegi tõestamiseks ma küll raiskama ei hakka. Ometi see €50 000 ja leiaks sama ka, oleks päris piisav, et see eksperimenti läbi viia.

Kommuuni huvides võiks ju teha, et neid väiteid tõestada või ümberlükata. Sel juhul väide saaks faktiks ja see olekski eesmärk. Siis kommuun kannab eesmärki. Aga see oleks absurd, et kui ma ka kõik peaks kinni maksma või midagi veel kaotama.

Samas esitatakse tingimusi "kui". Mitte mingil juhul.

Olen täiesti nõus su jutuga, kuid peaks aru saama ka minust.
    Ma üritan. Sinu puhul on päriselt keeruline aru saada, kus läheb piir peene trollimise ja tõsise jutu vahel. Olen end vast mitu korda self-owninud siin, kui see piir on häguseks jäänud.

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Minu arvamus on et nl50 mängija nl1000s ei saa räiget üle jooksu aga tiksub stabiilset -5bb/100, lihtsalt ei oska seda väikest valuet võtta igalt poolt.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Ma üritan. Sinu puhul on päriselt keeruline aru saada, kus läheb piir peene trollimise ja tõsise jutu vahel. Olen end vast mitu korda self-owninud siin, kui see piir on häguseks jäänud.
    Asi pole sinus, vaid ma olen vanaks jäänud. Penskar.

Simbast veel. See tõestus oleks hea, aga ma võin ju mängida, ma ise tahaks ka seda väidet (muuseas alustasingi püantlõigu sõnaga väidan) tõestada ja minimaalsete kaotustega.

Samas ma ei viitsi. Sind sitta ei saa panna, sest sa krussid mänge. Siis mis üle jääb :D Kakahirmutis, kes on hea low stakes reg, väga hea.

Kui SimbaM tuleb miski mõistliku ettepanekuga, et kus tõesti näha, et tahab leida lahndust ja tõestust väitele, siis selle ju leiaks ja ikkagi on sama probleem, et kuna ta pole kodulimiidis, siis keegi peab ta aja ka kinni maksma nii või naa.

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Minu arvamus on et nl50 mängija nl1000s ei saa räiget üle jooksu aga tiksub stabiilset -5bb/100, lihtsalt ei oska seda väikest valuet võtta igalt poolt.
    Sellel teemal edasi spekuleerides, siis minu arvamus oleks, et ilma juurde õppimata tuleb keskmisel regil kohe räige red line auk, kuna nl50 ja eriti veel madalamal pole vaja postflop frequenceid balanssida. Rangebetid valedel boardil, liiga weak checkback ranged jne on asjad, mida top nl50 regid juba exploidivad ja kõrgemal exploidivad neid leake prolly enamus rege.

Massive red line auk. Prolly blue line ka midagi erilist poleks. Heal juhul -15bb/100. Ja seda väga heal juhul. Spot.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
    Massive red line auk. Prolly blue line ka midagi erilist poleks. Heal juhul -15bb/100. Ja seda väga heal juhul. Spot.
    Räägi lähemalt sellest red linest. Sul pole ligipääsu salafoorumisse, aga ma seda eksperimenti tegin.

1.5-2a tagasi võtsin Mattelt coachingut (poker life podis oli hiljuti, high stakes regu nyyd). Tyyp naitas mulle oma HUDi ja raakis tapselt lahti mis iga number teeb. Top regud votavad su mangu nii lahti ja hakkavad suruma nodedesse, kus sa leakid nii heavylt, et sa ei kujuta ette ka. HS pokker pole ammu enam see mang kus sa istud ja toksid veits. See on soda kus otsitakse iga edge yles.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
    1.5-2a tagasi võtsin Mattelt coachingut (poker life podis oli hiljuti, high stakes regu nyyd). Tyyp naitas mulle oma HUDi ja raakis tapselt lahti mis iga number teeb. Top regud votavad su mangu nii lahti ja hakkavad suruma nodedesse, kus sa leakid nii heavylt, et sa ei kujuta ette ka. HS pokker pole ammu enam see mang kus sa istud ja toksid veits. See on soda kus otsitakse iga edge yles.
    Aga seda ma algusest saadik ju väidangi. Tegin siin samast screenshoti:

Lisaks olid meil donkamendiga vaidlused, kus tegin eksperimenti, kus non SD peab olema plussis. Mina jälle põikpäiselt ja veendunult, et non SD annab paremaid tulemusi, tema vasu. Lõpptulemus oli, et polnud paremad, aga polnud ka halvemad :D

RB pro nagu ma olin. Aga väitest, mis on ekraanitõmmisel ma ei tagane ja sa ise ka tõestad seda, et vaja on leida eeliseid "eelistest".

Liitus
    Sep 2008

Ahjaa. Panin sind ka salafoorumlaste hulka.

EDIT: https://foorum.pokkeriprod.com/forum...(pokkeribotid)

Aga seda ma algusest saadik ju väidangi. Tegin siin samast screenshoti:

Tapselt ei saa aru, mida see nyyd naitab. Ainuke mis makeb sense on bb/100. Kui sa nii tasemevahe moodad vms. Kui tasemevahe ajaliselt moota, siis need vahed peaks vastupidi olema.

redline koha pealt nii palju, et mikros voiks see kindlalt olla up voi vahemalt BE. HS mangijad paremini protected erinevates nodedes, callivad rohkem maha kohtades kus mikropoisid ei oska. Kokkuvottes redline oleneb kelle vastu mangid.

Krt keegi oleks võinud ikka öelda, et cashipoisid läksid kaklema kuskil x threadis

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Ma arvan, et ka turnades väiksed vahed. Olen vaadanud neid 100k tritoneid. Mida nad siis erilsielt seal teevad? Eriti kui lõpufaas 20-30bb. Et mida see lowsteiksi 5$ regu teeb olulsielt hullemini. Ta uurib samuti tabeloeid ja gto-d
    Eeeee ei . Isegi icm-is mis pealtnäha kõigile lihtsasti kättesaadav neil mingid haiged metad, mida ever miski microregu ei õpi ja ei peakski , sest micros tuleb ikka raha lihtsamalt. Ma ei tea kas me vaatame siis erinevaid tritoneid (sidenote , fish on ikka fish olgu see 100k triton või 100euri win tv ja iga HS sicko mängib nii nagu peaks nende vastu-tõlkes ja sealt ei teki mingit wow kätt). Küll aga kui regud omavahel seal regware teevad, ma ei jahu küll ära mis toimub ja lepin faktiga, et minu pokkeriteadmistes ikka palju auke veel +neid mingid oma dünaamikad nagunii.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Minu arust ju on kõik mänginud madalalt. Carrel,Bencb, nüüd Polk taob HU-d challengina. Vastas kõik madlaamate limiitide rexid. Jah nad kidnalsti näevad seal leake. Aga samas, et nad kopaga raha kokku ajaks. Vb ka motivatsioonipuudus, aga need etteasted ikka väga rabedad olnud.
    Samuti nagu Moori seadusega tuleb kuskil piir ette. Sa ei saa enam kiipe väiskemaks teha. On samuti pokkeriga. Kui toimub mingi nashisuunas liitumine ja nendel low rexidel on ka need progred olemas...
    Lihtsalt pargi live rexidelt olen kuulnud, et omavahel käiski nn blindide keerutamine. Ja oodatakse, et mingi purjus vaal kuksil rullist taob paar k sisse ja sealt tulebki profit. Ma ei tea, mis netis toimub, aga ei välista seda.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Krt keegi oleks võinud ikka öelda, et cashipoisid läksid kaklema kuskil x threadis
    Alles nüüd märkasid w

Alles nüüd märkasid w
    Jh ,ranka saab logi vaadata. Paar tundi tagasi.

Lehekülg 3, kokku 3 EsimeneEsimene 123

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES