Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 9, kokku 9 EsimeneEsimene ... 789
Näidatakse tulemusi 161 kuni 171, kokku 171
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: *** AMETLIK: Chesterfield Poker Club / Bombay Club teema ***

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Homme Viljandisse ka minek vä? Ecuadoarile ka need veinid ja peedid maitsesid.
    Homme käin jõusaalis (mdea mis energiaga), siis vaatan sõber mängib noolemängu eesti meistrikaid ja joon õlut päev läbi.

Pühapäev kainenen ja esmaspäev pean tööl juba igast jamaga tegelema, puhkusel ei saa keegi hakkama ja kuhjub ikka mulle, kuna ma olen ülemus ei oska keegi teine mu tööd ka :D

Täna pidi Chesteris olema €10K GTD, €250 Main of the Week. Turka jäi ära, sest 7 inimest tuli ainult kohale. Pakuti varianti, et alustavad kümnega, aga €5000 GTD.

Homme siis Coolbet Live. Vaatame, mis sellest saab.

Pokkerimängijad on ometi linnas. 1,3km kaugusel on kõik turkad punnis rahvast täis, kuid Chesteris puhub tuul. Vist ei lähe need head toolid ja kallis salat eriti kellegile korda.
    nägin natuke seda asja äpist, et midagi toimumas jms ja siis kadund. Ma eeldasin et pandi käima ikka alguses ja siis olin 90-10 kas tehti nüüd taksojuhtidele sajandi kingitus või mängiti lihtsalt prizepool välja. Netis on enamasti klauslid, et kui lõppeb enne late regi, siis GTD välja ei maksta aga ma mõtsin tra seda teab mis Chester veel teeb.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
    nägin natuke seda asja äpist, et midagi toimumas jms ja siis kadund. Ma eeldasin et pandi käima ikka alguses ja siis olin 90-10 kas tehti nüüd taksojuhtidele sajandi kingitus või mängiti lihtsalt prizepool välja. Netis on enamasti klauslid, et kui lõppeb enne late regi, siis GTD välja ei maksta aga ma mõtsin tra seda teab mis Chester veel teeb.
    Mina ütlen kõige selle kohta, et üskkõik, mis klausel välistab garanteeringu on sisuliselt anglehsooting, peenkiri või suisa pettus.

Garanteeritud või garanteering tähendabki ju garanteeritud, kindlustatud olukorda.

Seega garanteeringut saaks ainult tühistada mingi väga tugev ja ettenägematu väline mõjutus, mida ei ole võimalik ette näha ja mis ei sõltu garanteeringu pakkujast. - näiteks kasiino põleb maha.

Ja mitte muutused, mida võib eeldada või veel hullem, need muutused, mille pärast ongi garantii ellu kutsud ja mida on soovitud garantiiga saavutada - tuua majja mängijaid.

Kui nüüd mängijaid ei tule, siis tühistad garantii? Mis see siis on? See ongi ju räme pettus ja kui hakata nii öelda klausli, mis on ilmselgelt peenkiri, taha pugema, on veel räigem pettus.

WTF nagu? 2024. aasta standard, kuid midagi nagu teha ei ole? Ma tegelt näeksin, mida teha. Meil on selline koht nagu ETPF, kes peaks seda trummi taguma ja mitte vähe, et sellised asjad saaksid otse seadussese.

Mina, kui libertaar igasugu regulatsiooni ei toeta, kuid siin seda on vaja.

Mina ütlen kõige selle kohta, et üskkõik, mis klausel välistab garanteeringu on sisuliselt anglehsooting, peenkiri või suisa pettus.

Garanteeritud või garanteering tähendabki ju garanteeritud, kindlustatud olukorda.

Seega garanteeringut saaks ainult tühistada mingi väga tugev ja ettenägematu väline mõjutus, mida ei ole võimalik ette näha ja mis ei sõltu garanteeringu pakkujast. - näiteks kasiino põleb maha.

Ja mitte muutused, mida võib eeldada või veel hullem, need muutused, mille pärast ongi garantii ellu kutsud ja mida on soovitud garantiiga saavutada - tuua majja mängijaid.

Kui nüüd mängijaid ei tule, siis tühistad garantii? Mis see siis on? See ongi ju räme pettus ja kui hakata nii öelda klausli, mis on ilmselgelt peenkiri, taha pugema, on veel räigem pettus.

WTF nagu? 2024. aasta standard, kuid midagi nagu teha ei ole? Ma tegelt näeksin, mida teha. Meil on selline koht nagu ETPF, kes peaks seda trummi taguma ja mitte vähe, et sellised asjad saaksid otse seadussese.

Mina, kui libertaar igasugu regulatsiooni ei toeta, kuid siin seda on vaja.
    Peenkunst oleks,et turniir läheb käima alles siis kui gtd täis,või mingi% . Arvan seda ei saa ette öelda kasinnile. Mingi nr ju peab olema mille pealt läheb käima. 10 vb nats ebaviisakas . 4 kõlaks hästi.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Peenkunst oleks,et turniir läheb käima alles siis kui gtd täis,või mingi% . Arvan seda ei saa ette öelda kasinnile. Mingi nr ju peab olema mille pealt läheb käima. 10 vb nats ebaviisakas . 4 kõlaks hästi.
    See kõlab minu arvates umbes kuidagi selliselt, et osta loosipileteid, mille auhinnafondiks on garanteeritud €10 000. Kuid üllatus. Loos läheb käima alles siis, kui on ostetud vähemalt 100 piletit. Viimast ei mainita, vaid pead otsima läbi T&C.

Kliendina ma eeldangi, et loos on loos ja mida vähem osalejaid, seda parem. Seepärast see ongi loos. Garantiiga tiba kangemgi, sest garantii on olemuselt kindlustus ja kindlustus tähendabki teise poole riskide maandamist ja sõna garantii seal maandamisel, et riskid on 100% maandatud.

Seega minu nägemusel isegi ühe osalejaga peaks asi tööle minema.

Liitus
    Sep 2008

Lisaks. Tulles selle angleshootingu juurde, see on ju kasinnides väga standard.

Võtame näite. Kõik võidud makstakse välja pärisrahas. Mida see tähendab? Seda, et peaksid saama raha, mis on sinu oma ja kohe kasutada. Saadki. Aga siis on T&C - enne välja kandmist pead selle ühe korra läbi mängima.

Ja see on kavalalt seotud esimese sissemakse boonusega. Teed sissemakse, vähemalt €20 suurune ja saad 100 tasuta spinni, kõik võidud pärisrahas. Mängid läbi. Hakkad välja kandma. Aga ei saa. Pead €20 välja kandma. Kus oli pärisraha? Sõnade mäng.

---

Sarnaseid näiteid on veel.

Minu arvates ongi see peenkiri. Sõnadel peaks olema siin jõud ja kaitstud peaks olema nõrgem. Sõa peaks tähendama seda, mida keskmine inimene aru ka saab.

Liitus
    Oct 2010

Tuli teade et Bombays on overlay, vaatasin siis ja hetkel 9 inimest, kas tõesti turna alguses tuleb nii vähe rahvast kohale?

Oleks suurem bankroll siis korralik tasuta raha, lihtsalt raske läbi mängida.

Stream võiks ka nendest 2.2k€ turnadest olla

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Tuli teade et Bombays on overlay, vaatasin siis ja hetkel 9 inimest, kas tõesti turna alguses tuleb nii vähe rahvast kohale?

Oleks suurem bankroll siis korralik tasuta raha, lihtsalt raske läbi mängida.

Stream võiks ka nendest 2.2k€ turnadest olla
    Nüüd olekski kasulik omada sõpru,nagu tupicul libises üle huulte striimis,kuidas ta peale sai. Bombay lubas tasuta piletit kui ala 3 sõpru leiad kes mängivad. Vb oli viis,ega peast ei mäleta nr.
    Ja eks neid diile tehti vast mitmega

Liitus
    Oct 2010

Nüüd olekski kasulik omada sõpru,nagu tupicul libises üle huulte striimis,kuidas ta peale sai. Bombay lubas tasuta piletit kui ala 3 sõpru leiad kes mängivad. Vb oli viis,ega peast ei mäleta nr.
    Mul on lihtsalt talli vaja kelle rahadega 2k€ turnasi mängida

Saaks exeli tabeli ka

Liitus
    Sep 2008

Olen ka neid "Refer a friend" jutte kuulnud.

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mul on lihtsalt talli vaja kelle rahadega 2k€ turnasi mängida

Saaks exeli tabeli ka
    Talliga jookseb kõik MU-sse ja lõpuks võid seda lugeda kui neto -2k igakord

Või siis teha leshy lüke ja öelda tadaaaa tallile ning öelda ,et tema ei tea midagi 130k dollarist mis miinuses
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 22:49

Lehekülg 9, kokku 9 EsimeneEsimene ... 789

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES