Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 10, kokku 14 EsimeneEsimene ... 89101112 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 181 kuni 200, kokku 262

Re: *** AMETLIK: Chesterfield Poker Club / Bombay Club teema ***

Eee ma saan aru 55sed piletid on jõuluvanal otsa saanud. A see vaatepilt tundub juba ülbe,mind huvitab see lobby,kui rebuyd/add onid tehtud(kui on mõni ajudoonor kes teeb addoni. Või parandage mind keegi,kui ma millestki valesti aru saan.

🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Hea süsteem ju, teed add-oni ja saad 50 senti profitit(kui veab)

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Hea süsteem ju, teed add-oni ja saad 50 senti profitit(kui veab)
    Üks õnnetu hing tegi add oni,kui ta tegi ka rebuy siis olgu jumal talle armuline. Minu silmis-kas tõesti kogemata ebakompetentne satikas(sest see seisab kõige vastu,mis on satika mõte),või borderline pettus nõrgemate vastu.
    Edit :mind väga huvitab,mis oleks saanud kui keskmine rebuy oleks olnud ntx 1,5-2 vms näo kohta ja kõik oleks teinud add oni),
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 09.12.24 at 21:31

ei saa täpselt aru, kas profid live mängijad proovivad sellisel teel saada tasuta 500 piletit v pigem see, et kellel raha ei ole, saavad võimaluse abi 500 turniiril mängida?

Tsitaat Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
    ei saa täpselt aru, kas profid live mängijad proovivad sellisel teel saada tasuta 500 piletit v pigem see, et kellel raha ei ole, saavad võimaluse abi 500 turniiril mängida?
    Pigem juba ajagu midagi muud mängides see 500 siis kokku. Või laiv freebuy pidi veel hea olema.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Eee ma saan aru 55sed piletid on jõuluvanal otsa saanud. A see vaatepilt tundub juba ülbe,mind huvitab see lobby,kui rebuyd/add onid tehtud(kui on mõni ajudoonor kes teeb addoni. Või parandage mind keegi,kui ma millestki valesti aru saan.
    No lihtsalt ei uskunud, kui oma silmaga ei näe. Ei uskunud.

Pole ka viga:

Liitus
    Sep 2008

Üks õnnetu hing tegi add oni,kui ta tegi ka rebuy siis olgu jumal talle armuline. Minu silmis-kas tõesti kogemata ebakompetentne satikas(sest see seisab kõige vastu,mis on satika mõte),või borderline pettus nõrgemate vastu.
    Edit :mind väga huvitab,mis oleks saanud kui keskmine rebuy oleks olnud ntx 1,5-2 vms näo kohta ja kõik oleks teinud add oni),
    Täna on siis järjekordselt sama satikas. Kõige suurema tõenäosusega on copy-paste meetodil miski näpukas tehtud.

Liitus
    Sep 2008

Võida tasuta pilet Chesterfieldi aastavahetuse pokkeriturniirile

https://www.pokkeriprod.com/chesterf...se-eriturniir/

Wintv live kava ka väljas järgmiseks aastaks. Kuna ma suht kindel ,et ma ei viitsiks kõigil miljonil etapil käia liiga pärast (oleks siis liiga kasvõi pooleks jagatud),siis vist täitsa esimesele ei viitsigi veel minma. Aga aeg jalad persse alt välja võtta ning kkka mõnel ära käia.

Liitus
    Sep 2008

Win TV live on tõesti koht, kus on väärtust, sest keskmine mängija on kole pask või kole purjus.

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Win TV live on tõesti koht, kus on väärtust, sest keskmine mängija on kole pask või kole purjus.
    No netis toksimist ta ei biidi,küll aga tahaks sotsiaalsemaks saada + kodust välja. Elaks tallinnas oleks mõistlik kõik vist kaasa mängid. Aga mulle lisandub ka ööbimiskulu/sõidukulu

Liitus
    Oct 2010

See eest turniir käib üpris kiirelt ja pead rohkem lootma headele kaartidele. Meelelahutuse poolelt on küll +ev

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    See eest turniir käib üpris kiirelt ja pead rohkem lootma headele kaartidele. Meelelahutuse poolelt on küll +ev
    Ja sellegipoolest lõppeb turna ala 3-4 hommikul

Liitus
    Oct 2010

Palju see teeb 200 mängitud kätt?

Ei kujuta ette,reentryd /alkohol/diilerite pädevus. Aga piisavalt vähe,et peab arvatavasti variatsiooni rikkad olukorrad vastu võtma,või nö väikse +ev-ga

Liitus
    Sep 2008

No netis toksimist ta ei biidi,küll aga tahaks sotsiaalsemaks saada + kodust välja. Elaks tallinnas oleks mõistlik kõik vist kaasa mängid. Aga mulle lisandub ka ööbimiskulu/sõidukulu
    See Eestis "ööbimiskulu" tundub otsitud vabandusena. Vahemaad on lihtsalt nii väikesed, et seda kuluks nimetada ei saa.

Kui plaanid tina panna, siis pane korralikult ja lähed 05:40 esimese bussi peale. Kui ei plaani, siis transpordiks oma sõiduvahend või kui ka see puudu, siis mängi kainelt cashi hommikuni või ööbi tuttava juures.

Liitus
    Sep 2008

Ja buss Tartu läheb 5:40. Ainus auk, kus tekibki ongi 23:30 - 05:40 ehk kuus tundi, kui bussi ei lähe.

Peaksid väga õnnetult täpselt kell 23:10 välja kukkuma, et ei jõuaks enam bussijaama, kuid suur inimene leiab laupäevaõhtuses linnas piisavalt tegevust.

Kui ei leia, siis tuled kainelt :D

See Eestis "ööbimiskulu" tundub otsitud vabandusena. Vahemaad on lihtsalt nii väikesed, et seda kuluks nimetada ei saa.

Kui plaanid tina panna, siis pane korralikult ja lähed 05:40 esimese bussi peale. Kui ei plaani, siis transpordiks oma sõiduvahend või kui ka see puudu, siis mängi kainelt cashi hommikuni või ööbi tuttava juures.
    Mul pole tuttavaid tallinnas. @kaka mitu cm2 su diivan on? . Oi see pole vabandus,lihtsalt kui võtta et fieldis keegi samaväärse roi-ga,siis päeva lõpuks minu roi 2x väiksem,kui mõelda sisseostu peale,mis ainult 100 (elamine + ööbimine on umbes sama,vb isegi rohkem). Ja kuna eesmärk pole raha,siis ei koti ka. Vb teeb kakaga mõned õlled,vb pakutakse vetsus seksi(keeldun viisakalt,aga vähemalt saab linnukese panna,et pakuti) . Juua plaanis pole ,aga nagu mainisin on oht,et kui kaka seal (tundub tegemist olevat ägeda kujuga). Kui veel avab karbi oma rootsist pärit värske tupsuga ,siis ma müüdud ka ja redbull viinaga isegi tundub nagu veinigurmaanile andre farmi juust tema kõrval.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 19.12.24 at 22:39

Liitus
    Sep 2008

Mul pole tuttavaid tallinnas. @kaka mitu cm2 su diivan on? . Oi see pole vabandus,lihtsalt kui võtta et fieldis keegi samaväärse roi-ga,siis päeva lõpuks minu roi 2x väiksem,kui mõelda sisseostu peale,mis ainult 100 (elamine + ööbimine on umbes sama,vb isegi rohkem). Ja kuna eesmärk pole raha,siis ei koti ka. Vb teeb kakaga mõned õlled,vb pakutakse vetsus seksi(keeldun viisakalt,aga vähemalt saab linnukese panna,et pakuti) . Juua plaanis pole ,aga nagu mainisin on oht,et kui kaka seal (tundub tegemist olevat ägeda kujuga). Kui veel avab karbi oma rootsist pärit värske tupsuga ,siis ma müüdud ka ja redbull viinaga isegi tundub nagu veinigurmaanile andre farmi juust tema kõrval.
    Avad õlled ja kakaga paar head tupsu. Siis juba kesköö. Väike linna tiir ja avastate mõnusa kõlakoja karaoke baari näol.

Avastate, et seal muruntau kaunilt lõõritab. Kõrvad sulavad ja kuulate parimaid palasid tema kaarokesituses, kui juba kaka tonksab, et hei söönlusikast, sul on aeg bussile minna.

Vaatadki, et kell juba kurat 05:25 ja õtesti 15 minuti pärast buss liikvel.

Nii see aeg joogisena lendabki... Avad silmad, ja oledki Tartus. Pole elamise peale sotikut läinud, head tümmi kuulnud ja kauneid meloodiaid, Rootsi tublakat teinud ja turkat mänginut. Oivaline nädalavahetus.

Rääkimata ,et kui peaks striimima kunagi-oleks esimesed 5 eetriminutit sisustatud kohe.

Lehekülg 10, kokku 14 EsimeneEsimene ... 89101112 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES