Näidatakse tulemusi 221 kuni 231, kokku 231
Teema: Kalorite ja MTT grind.
-
11.11.24, 20:28 #221
Re: Kalorite ja MTT grind.
Leidsin muidu hea dieedi snäki, proovi neid kaloreid sealt sisse panna endale :
-
11.11.24, 20:33 #222
-
11.11.24, 20:34 #223
-
11.11.24, 20:44 #224
-
11.11.24, 21:32 #225
Kui me võtame aluseks näiteks USA alkotarbimise aastatael 1850 - 2022, siis pigem on see viimastel aastatel tõusnud ja mingeid märkimisväärseid langusi ei ole olnud. Pigem 70ndatel oli korraks tõus.
https://www.statista.com/statistics/...rson-per-year/
Lisaks ma ei taha vaielda, sest mul puudub pädevus, kuid meie ajastu vanaisad elasid üle selle perioodi, kus suitsetamine oli väga popp. Taaskord USA näitel, suitsetas 50-ndatel 40% elanikkonnast, nüüd 10%. Seega äkki "surma" põhjused olid teised?
https://www.lung.org/research/trends...smoking-trends
Seega, mina ei paneks neid asju päris kõike ühte patta, et siis otsiti abi pudelist. Pudeliabi otsijaid, nagu drugjunkisid on kogu aeg olnud ja jääbki olema. Kui mugavustablettide kasutajad on uus nähtus.
Võtame veel lihtsamaid näiteid. Ozempic kaalulangetuseks. Selle asemel, et vaadata, mis tehakse, minna mugavuse järele. See töötab, kuid mis on lõpptulemus? Ma ei oska öelda. Puudub pädevus, kui vähemalt arusaam, et soovitakse väga kiirelt leida mugavusi erinevatest tabletiddest.
Lahendused võivad olla teised.
-
11.11.24, 21:53 #226
Ozempikust ma küll abi ei hakka otsima,aga mõistan su jutu sisu. Ma vb väljendasin end valesti-isegi kui vanasti mõned murdusid ikka pinge all,ega seda kuskil ei dokumenteeritud. Elu läks edasi ja kannatati vaikuses. Ammugi ei pöördutud abi saamiseks kuskile. Nõuka armees oli ka joppamise küsimus-kuhu sind saadeti,vastavalt sellele ka keegi võis omadega kukuu peast pärast olla.
Edit: siiski ei saaks ka öelda ,et psühh mu esimene variant oli. Enne ikka trenni,toitumine,elustiil (korrastasin väheke elurütmi) . Tahaks ka mainida,et otsest downerit polnud. Vb lihtsalt põlesin läbi,aga praegu kõik jälle liikumas väga heas suunas... ei teagi kas oleks alternatiive enam olnud.
Edit 2: aastaid tagasi kui sain unerohud peale,ega ka see polnud ju nii,et oi ei saa magama kohe arsti poole. Enne ikka kõik rahustavad teed/melatoniinid apteegist. Proovisin mingit jooga laadset asja youtubes. 2h enne und ei vaatanud ekraane ja tõmbasin kõik hämaramaks. Isegi panin mingi white noise käima ööseks-ikka vahtisin lage 6ni hommikul. Vahel läksingi oma päevaga nii edasi magamata ja järgmine öö ikka vahtisid 4-5h lage.Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.11.24 at 22:01
-
11.11.24, 22:09 #227
See mental osa on raske jah, eriti kui iga päev hommikust õhtuni tegevusi on
-
13.11.24, 10:04 #228
krt korra tekkis selline kingsi hõng ülesse, et tippi ka tahate anda ve
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Edit: kui kellegil vaja teada, siis unibet praegu maas.
https://www.unibetcommunity.com/foru...server-issues/
ju universum ütleb, et aeg trenni minna, või gg/starsi raha lisada, sest optibetis ka hõre menüü varahommikul. Pigem trenni siis.Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 13.11.24 at 10:35
-
13.11.24, 19:26 #229
Isegi kui gg-s ei mängi juba aasta algusest jookseb passiivne rakeback 🤑🤑🤑
-
13.11.24, 19:33 #230
-
13.11.24, 21:38 #231
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Unustasin ära ,et gg-ss võid pooleldi narva piiripunktis olla omadega
Edit mati rõõmuks värvisin oma kasutajanime üle, varjan oma kaotavat graafikut.Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 13.11.24 at 21:46
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
*** 🎮 ÜKSIKUD NETI(T)URKAD: Üldine...
Eile, 21:31 in Livepokker, Turniirid, Festivalid, Railing