Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 3, kokku 11 EsimeneEsimene 12345 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 41 kuni 60, kokku 208
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: Kalorite ja MTT grind.

Müüriblogi ju. Kuna WordPress, siis lahendus on lihtne. Ju mingi plugina konflik, häkitud vms. Lihtsalt järjest kõik kinni panna ja saab asja üles. Iseasi, mis seisus (disain), kuid andmed (andmebaas), mis on põhiväärtus, on vähemalt alles. Tundub lihtne probleem.

E: Ja ju nende endi plugin, mille nimi rahaasjad, seda põhjustabki. Siis veel eriti lihtne.

Liitus
    Sep 2008

Ja tõenäoliselt PHP versiooni probleem.

E: Ühesõnaga lumme kusta parandus.

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ja tõenäoliselt PHP versiooni probleem.

E: Ühesõnaga lumme kusta parandus.
    Krt ma juba muretsesin,et üks väärtuslik blogi läinud

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Krt ma juba muretsesin,et üks väärtuslik blogi läinud
    Ei ole. Zone.ee hakkas "trahvima" neid, kes kasutasid vana PHP versioone ja ma ei imesta, kui viga ongi seal. PHP versioon uuendati, kuid pluginas on miski vananenud funktsioon, mis uue PHP versiooniga ei tööta. Sellised asjad õnneks lihtne parandada, kuid tekitavad asjatut peavalu.

Liitus
    Sep 2008

Nii oleks natuke parem:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Selleks kasuta [IMG] silte. Gyazost siis pildi saab, kui parem klõps pildil ja kopeeri pildi aadress. Kui õigesti kopeeritud, siis lõpp peab olema PNG, JPG või muu taoline: https://i.gyazo.com/b4568c70a85608da...07cd2a8b72.png

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Nii oleks natuke parem:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Selleks kasuta [IMG] silte. Gyazost siis pildi saab, kui parem klõps pildil ja kopeeri pildi aadress. Kui õigesti kopeeritud, siis lõpp peab olema PNG, JPG või muu taoline: https://i.gyazo.com/b4568c70a85608da...07cd2a8b72.png
    🫲🫲🫲👍👍

Liitus
    Sep 2008

Su just need emojiid ei funka mu windowsis. Telos näen THO.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    🫲🫲🫲👍👍
    *Test*

Kuus päeva möödas( kuna eelmine pühap sai väike ärasaatmispidu ka tehtud kaloritele šašliku ja õlle näol) , siis väike vahekokkuvõte.

Start: 122,9kg

Vahepeatus: 120,4kg

Net: -2,5kg

Tulevikus lisan ka mingid suht lihtsasti loetavad graafikud kalorilugemis äpist, a esimesed päevad lihtsalt tuimalt kaalusin kõike ja lisasin aga kaloreid ja ei pannud tähele, et eraldi hommiku/lõuna/õhtusöögi osa. Tõlkes esmasp oli mul hommikusöök 1600cal kokku. Päeva keskmine kaloraaz oli 1700 , reaalset oma baasi suutsin peaaegu täis süüa ühel päeval kui sai 3 õlut võetud. Surfates erinevaid kaalulangetusblogisi sain ühest õnnistusest enda puhul aru, mulle pole antud magusasõltuvust, mis nagu pool võitu juba eos kaalulangetusel.

NIKOTIINIPADJAD : FEIL
    Ega muud polegi öelda, et mis seal ikka tuleb reentry teha . Kolmap jooksin nagu pensionär 5ndal kuupäeval jookseb pangaautomaadi juurde kogu oma sularaha välja võtma. Kassas oli küll siuke negatiivne maik suus, et kas tõesti olen nagu mingi fentanüüli sõltlane süstlavahetuspunktis. Aga tsiteerides rankat pole hullu, võib 100x ka feilida peaasi , et ükskkord õnnestuks.

Pokker: nädal pole läbi, aga hetkel +400 umbes(lähen tulevikus täpsemaks, prg natuke yolo veel-raha tiksub ja poh**ui) . Natuke paistab, et see tiksumine võib hakata elukalliduse järsule tõusule väga jalgu jääma lähiaastatel ja peab selle pokkeri ka natuke rohkem ära korrastama ja mingid autopiloodi leakid välja juurima.

Liitus
    Sep 2008

👍👍👍

Tead, see magusasõltuvus on minu arvates "välja mõeldud". Täpselt sama, nagu üks mu tuttav räägib, et igaõhtused õlled on talle hädavajalikud, sest "aitavad leevendada pinget" ja mina ei tea, milline pinge tal on. Või otsitakse kaalu puhul vabandusi "aeglane ainevahetus", "mulle meeldib süüa" jne.

See võib tunduda mu subjektiivse arvamusena, sest inimesed on erinevad, kuid kas tõesti igapäevaselt ikka nii erinevad.

Kõik ülaltoodud probleemid on reaalsed ja oleme kõik näinud neid Dr. Nowzaradani 600LB sõltlasi või värisevaid alkohoolikuid, kuid mida ma tahan öelda, et muudel juhtudel on need otsitud vabandused oma harjumuste jätkamiseks.

Täpselt. Harjumuste ja elustiili jätkamiseks. Tegelikult on vaja lihtsalt sellest loobuda, ümber harjuda, näiteks käia selle õhtuse 6-packi asemel 5-kilomeetrine metsajalutus ring ja 6-packi joomise "pingete maandamine" asendub lihtsalt "6-kiolmeetri ringiga". Suhkru näitel, on see lihtsalt üks rõve asi, et ühe võtad, teine tuleb - nagu esimese õlle avamisel. Taaskord harjumus.

Liitus
    Sep 2008

Kirjutan eraldi. Nikotiini puhuk. Esiteks, ma kõike ei proovikski korraga - kõik ei saagi korraga õnnestuda. S.t. proovida võib, aga võta omale üks primaarne eesmärk (näiteks kaal) ja teised on sekundaarsed, boonused. Selliselt, et mõtledki nad eos mitte õnnetuma, kuid proovid siiki.

Sel juhul kassa järjekorras pigem tunned rõõmu, et saab kehvast tundest kohe lahti ja ongi üks preemia, mitte ei tunne end sitasti. Ja jätkadki nii, et kui viitsid, siis jätkad ja kui ei viitsi hetkel, siis mitte päris ei löö käega, vaid võtad lihtsalt "ehk homme". Sellega kiiret pole.

Lisaks. Nikotiinist loobumine on kaalukaotusel natuke vastuoluline, sest ühest loobumine ajab sööma ja tõstab kaalu ning see võib nullida ka teise tulemuse. Tegelikkuses tulemus oli, aga lihtsalt ei paista silma.

Kaal ongi primaarne eesmärk. Suhkrusõltuvus kindlasti olemas,samamoodi kilpnäärme talituse hädad ,alkoholism jne. Aga päeva lõpuks asi suht mustvalge . Igal inimesel vastavalt oma kaalule/pikkusele/füüsilisele koormusele baas kaloraaz -seda ületad võtad juurde ,sööd vähem võtad alla-ehk siis kõik muu vabandused,et ennast paremini tunda(võib paremini defineerida kui endale valetamine)

Teine nädal läbi:

Projetki algus 122.9kg

Teise nädala lõpp119.5

nädala kaotus 0.9kg vb praktikas rohkem, sest pärast mõõtmist sai pool tassi kohvi kõrist alla valatud ja jumal teab mitu grammi seda nr2te reovette läks.

Proovisin hakata ikka ligilähedale oma normi täissööma teisipäevast(2300 cal- keskmine jäi 2100 juurde, aga arvestades , et mõnisada cal kirja panemata ühest õhtust,vast sai normi juurde) . Üks asi mida hakkasin suht ruttu tähele panema, kui iga päev sai 600-700cal defitsiiti lammutatud-pidev väsimus. Ma isegi läheks nii kaugele , et minu E-T doomswing pokkeris kasvõi kaudselt sellega oli ka seotud (ingliskeelne sõna vist fatigue)- lihtsalt eskisteerisin nagu flegmaatik arvuti taga ja toksisin mingeid call/fold nuppe. Õnneks nädal lõppes tagasihoidliku kakahirmutise rimikoti jagu miinust ainult, mis juba tänaseks pärastlõunaks on silma järgi pluss poolele üle läinud. See nädal peaks lisanduma ka jõusaal-ehk siis on oht lähinädalatel, et pean hakkama end harima lisaks tuimale kalorilugemisele-mis kaloreid ma üldse endale sisse söön. Päris nii ei saa vist , et joon 2300cal rocki sisse ja siis lähen lõhun deadlifte ...

Edit: 2300cal oleks umbes 5.3 liitrit rocki
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 23.09.24 at 13:53

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Eks keha hakkab vastu võitlema. Mis mõttes ma kokat, pizzat ja head paremat ei saa. Väsimus, peavalu, viirused hakkavad kergemini külge, keha stressis jne...Nagu narkosõltlane:)

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Kuidas jõusaalis kava on? Kui nõu vaja siis küsi julgelt.

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Kuidas jõusaalis kava on? Kui nõu vaja siis küsi julgelt.
    Eks seda saab näha, kuna lähen treeneriga kohale, siis ette mulle veel mingit paberit pole antud. Natuke suhtlesin, et eesmärk pole kulturistiks saada. Pigem nagu toetada oma väsinud keha, mis pole füüsilist koormust näinud pikka aega juba. Aga kui mingid küsimused , siis kindlasti pole häbelik ja laon letti. Päris hirmus, kui tühja kangi ei suudaks ka rinnalt suruda enam....

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Ma ei teagi palju keskmine mitte treenija rinnalt surub, mingi 40-50kg äkki.

Aga mis seal vahet on, ega kedagi tegelt jõusaalis ei koti palju keegi tõstab ja kõik on kuskilt alustanud

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ma ei teagi palju keskmine mitte treenija rinnalt surub, mingi 40-50kg äkki.

Aga mis seal vahet on, ega kedagi tegelt jõusaalis ei koti palju keegi tõstab ja kõik on kuskilt alustanud
    8-10x kordust ja 3 seeriat, siis alla 40kg on ikka väga kehv vorm. Kuuga peaks 50kg peale saama. Tean oma käest :D

Liitus
    Sep 2008

Ja minu arvates see harjutuse sooritamise korduste arv on täiesti jama jutt. See ei tohi olla eesmärk, vaid harjutuse kvaliteet peaks olema eesmärk.

Võtame kõige lihtsama - kätekõverduse. Ebakvaliteetselt teeks ma neid 50 tükki ära, kvaliteetselt, aga 20, kuid kas esimesest on kasu?

Eriti hull on näiteks too NATO test, kus mõõdetaksegi korduste arvu. See test peaks näitama üldfüüsilist tulemust, kuid tegelikuses mõõdetakse sellega ju ebakvaliteetsete korduste arvu, kus näiteks ei võeta üldse arvesse kehakaalugi.

Lehekülg 3, kokku 11 EsimeneEsimene 12345 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES