Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 4, kokku 9 EsimeneEsimene ... 23456 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 61 kuni 80, kokku 175

Re: Kalorite ja MTT grind.

Huvitav (vb ainult minu puhul) ,et liigun juba 4+ kaotatud kilo juurde-aga särk ikka pitsitab,teksa pitsitab ,treppidel ei tunne küll,et jalgadel on 4kg vähem valu üles tassida. Et nagu kust persest need 4kg maha läinud ma ei tea-kui laduda 4kg liha kaalule,siis 4kg näeb päris palju välja. Aga see ka näitab miks vist kaalumine/mõõtmine tähtis on sellisel projektil(vööümbermõõt oli muide alguses 130cm-infarktiarst delfis eile kirjutas,et infarktiriski vähendamiseks võiks see nr olla alla 105e☠️☠️💀💀)
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 25.09.24 at 11:41

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Huvitav (vb ainult minu puhul) ,et liigun juba 4+ kaotatud kilo juurde-aga särk ikka pitsitab,teksa pitsitab ,treppidel ei tunne küll,et jalgadel on 4kg vähem valu üles tassida. Et nagu kust persest need 4kg ma läinud ma ei tea-kui laduda 4kg liha kaalule,siis 4kg näeb päris palju välja. Aga see ka näitab miks vist kaalumine/mõõtmine tähtis on sellisel projektil(vööümbermõõt oli muide alguses 130cm-infarktiarst delfis eile kirjutas,et infarktiriski vähendamiseks võiks see nr olla alla 105e☠️☠️💀💀)
    Seepärast soovitataksegi esimesel kaalumisel võtta ka mõõdud ja aeg-ajalt mõõte uuesti üle võtta.

Seda ka vastupidistel põhjustel - näiteks kaal võib hoopis tõusta, kuid tegelikkuses kehakuju mõõtub.

Inimene, kes harjub kõigega, ei pruugi seda ise tajuda objektiivselt, milline oli tegelik olukord enne.

Võib-olla sa varasemalt kandsidki veel "liibuvamaid" riideid ja olid nii harjunud, et ei pannud enne tähele. Võib-olla mingi muu jama.

Omast kogemusest võin öelda, et riiete puhul ega sa enne midagi ei märka, kui on hilja s.t. hakkad kuskile minema ja vaatad, et mine p*tsi, pole midagi selga panna, sest kõik asjad on nagu jahukotid seljas.

Muuseas. Ka siin oli vastupidi. Ülekaaluga ka sama, et enne ei saagi aru, kui kuskile reaalselt vaja minna ja siis hakkad kapis tuhnima, et absoluutselt ükski riie ei lähe selga, sest kõik särgid nabakad ja püksid pitsivad ning nööbiaugu sulgemiseks vaja teha hüpe koos kõhu sisse tõmbamisega.

Delfi Infarktiarstist. Lisaks vööümbermõõdule ta oleks võinud rääkida ka infarkiriski vähendamiseks võiks peale vööümbermõõdu vaadata ka seda, mis solki omale sisse aetakse ja just läbi õla.

Aga, kui ühes lause on "Delfi", "infarkt" ja "arst", siis tihtilugu võib olla "Meediakriitika" saate kuldklientidega ja üleüldse Delfi Põhja-Korea stiilis propaganda eri ning väga tugevalt varjatud sisuturundusega.

Eks viimast me tea kõik, kuidas teatud pokkeriürituste eel hakkab millegipärast meedia tundma huvi, kui head on ikka pokkerinaised või kui head on ühed staarärimehed pokkeris, ilma, et artiklil oleks sisuturundus märget, kui peenelt, nii möödaminnes mainitakse ka tulevane üritus ära...

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Seepärast soovitataksegi esimesel kaalumisel võtta ka mõõdud ja aeg-ajalt mõõte uuesti üle võtta.

Seda ka vastupidistel põhjustel - näiteks kaal võib hoopis tõusta, kuid tegelikkuses kehakuju mõõtub.

Inimene, kes harjub kõigega, ei pruugi seda ise tajuda objektiivselt, milline oli tegelik olukord enne.

Võib-olla sa varasemalt kandsidki veel "liibuvamaid" riideid ja olid nii harjunud, et ei pannud enne tähele. Võib-olla mingi muu jama.

Omast kogemusest võin öelda, et riiete puhul ega sa enne midagi ei märka, kui on hilja s.t. hakkad kuskile minema ja vaatad, et mine p*tsi, pole midagi selga panna, sest kõik asjad on nagu jahukotid seljas.

Muuseas. Ka siin oli vastupidi. Ülekaaluga ka sama, et enne ei saagi aru, kui kuskile reaalselt vaja minna ja siis hakkad kapis tuhnima, et absoluutselt ükski riie ei lähe selga, sest kõik särgid nabakad ja püksid pitsivad ning nööbiaugu sulgemiseks vaja teha hüpe koos kõhu sisse tõmbamisega.

Delfi Infarktiarstist. Lisaks vööümbermõõdule ta oleks võinud rääkida ka infarkiriski vähendamiseks võiks peale vööümbermõõdu vaadata ka seda, mis solki omale sisse aetakse ja just läbi õla.

Aga, kui ühes lause on "Delfi", "infarkt" ja "arst", siis tihtilugu võib olla "Meediakriitika" saate kuldklientidega ja üleüldse Delfi Põhja-Korea stiilis propaganda eri ning väga tugevalt varjatud sisuturundusega.

Eks viimast me tea kõik, kuidas teatud pokkeriürituste eel hakkab millegipärast meedia tundma huvi, kui head on ikka pokkerinaised või kui head on ühed staarärimehed pokkeris, ilma, et artiklil oleks sisuturundus märget, kui peenelt, nii möödaminnes mainitakse ka tulevane üritus ära...
    ei ei, arst rääkis väga põhjalikult liikumisest ja kolesteroolist jne....väga hästi kirjutatud. Reklaamis asju mis tegelt igaühele tasuta ära teha, ehk siis propaganda lõhna ma seal ei tundnud ja pigem ütles just, et tema arust kriminaalne kui alla 50aastased pereisad satuvad tema juurde.Lihtsalt vööümbermõõt väike väljalõigatud osake pikast tekstist.

Liitus
    Sep 2008

Ma tegelt seda niisama üldistasin, millega tahtsin ka seda öelda, et tänu Delfi sitale tapavad nad tihtilugu ära ka head materjalid või ei lase kõike materjale üles.

Näiteks vaatamata kõigele, võiks ja peaks mistahes kardioloog rääkima ka (mRNA) COVID-19 vaktsiinide ohtudest (või siis need ohud faktipõhiselt ümber lükkama) ja seda just oma pädevuses olevas valdkonnas, milleks on süda. Paraku, kui ta seda teeks, siis ei pruugitaks seda artiklit Delfis avaldada.

See on see probleem Delfi puhul. Uudiste - ja artiklitega saab ka nii manipuleerida, et ei avaldata kõiki uudiseid või avaldatakse nende sisu valikuliselt (videoklippide puhul pikkus või klipid jäetakse ära). Hästi õpitud propagandanipid.

Ma tegelt seda niisama üldistasin, millega tahtsin ka seda öelda, et tänu Delfi sitale tapavad nad tihtilugu ära ka head materjalid või ei lase kõike materjale üles.

Näiteks vaatamata kõigele, võiks ja peaks mistahes kardioloog rääkima ka (mRNA) COVID-19 vaktsiinide ohtudest (või siis need ohud faktipõhiselt ümber lükkama) ja seda just oma pädevuses olevas valdkonnas, milleks on süda. Paraku, kui ta seda teeks, siis ei pruugitaks seda artiklit Delfis avaldada.

See on see probleem Delfi puhul. Uudiste - ja artiklitega saab ka nii manipuleerida, et ei avaldata kõiki uudiseid või avaldatakse nende sisu valikuliselt (videoklippide puhul pikkus või klipid jäetakse ära). Hästi õpitud propagandanipid.
    vb kui ta seda teeks, oleks oht, et kogemata kukub kuskilt 4nda korruse aknast nagu näiteks venemaal kombeks. Inimesed kes ühe sõnavõtuga võivad kellegile miljoneid/miljardeid maksma minna- ei teagi kuidas öelda, nende elukindlustuse igakuine makse võib päris kõrge olla. Imestan, et cocacola ronaldole kante kaela ei saatnud.

Liitus
    Sep 2008

Ja muidugi rääkides alla 50aasta südamed läbi. Muuseas, see ei kehti ainult südamete puhul. Järjest enam on tekkimas ka muid probleeme, näiteks maksaprobleeme, millest ma päris palju tean.

Kui saanud siin omale sada haigust külge Googeldatud, siis jäin pidama Redditi tsirroosi alafoorumisse, sest mul oli WTF, mis toimub. Täpsemalt maksatsirroos ei ole enam joodikute haigus, vaid 30-ndate haigus!

Ma ei eksi, kui ma väidan, et meil oli kõigil arusaam, et maks kui selline on organ, mis taastub ja selle putsi keeramiseks tuleb ikka omajagu vaeva näha - iga päev juua ja aastakümneid. Tõsi. Nii ta oli ja külajoodikud elasidki pikalt, isegi väga kõrgele eale välja.

Kuid see on nüüd pöördunud. Juba 30-ndates aastatel inimestel on tsirroosid ja sellises staadiumis, et ainus lahendus on uus maks. Kes ei tea, mis on tsirroos, siis see on väga tugev maksaarmistumine ja see läbi maksakoe hävimine ehk tugeva maksakahjustuse viimane faas (enne seda on fibroos), mis omamorda jaguneb kompenseerituks (maks veel töötab) ja kompenseerimata (maksafunktsioon oluliselt nõrgenenud või kadunud). Kokku neli faasi.

Kuid miks need 30-ndates siis maksasid kaotavad? Esipõhjus on samuti alkohol, mis läks eriti moodi peale COVID-19 aeg, sest hakati kodus jooma ja rohkem, eriti kodukontorid. Kuid suureks erinevuseks ongi see, inimeste tervised on kehvemad.

Paljud ei tea, et isegi suvaliste peavalu ja valuvaigisite kasutamine kahjustab räigelt maksa, rääkimata muudest ravimitest. Üldjuhul iga ravim läbi maksa liigub (on erandeid muidugi). Lisaks ülekaal, mis põhjustab maksarasvumist, droogid, vähene liikumine ja midagi oli ka COVID-iga seotud.

COVID-19 puhul ma ütlen seda, et ei saa väita, et kas süüdi oli näiteks haigus ise, vaktsineerimine või sellest tulenevad elustiilid, kuid sel perioodil surmad tõusid.

Maksakahjustuse surmad UK-s

https://www.gov.uk/government/statis...il-2024-update

Mida ma tahan väita ja öelda on see, et võid ju ilusti süüa ja juua ning mõõta oma vööümbermõõtu ja arvata, et näed, mina infarkti ei saa. Või vaielda siin rankaga, et kas ja kui hea ikka vaktsineerimine oli või ei olnud jne.

Vaid, ma tahan öelda seda, kõike asju tuleks võtta komplektina. Kuna organism on komplekt, mis kõik töötab ühes koos harmooniana ja kui miski asi ei tööta hästi, proovib sama organi teised osad või hoopis üks organ teise organi tööd toetada või suisa seda ülevõtta (näiteks neerud proovivad toetada / üle võtta maksafunktsionaalsust ainete väljutamisel, aju mõni osa teise osa tööd pärast insulti jne.). Seega tulebki ka kõike võtta komplektina.

Pole nii, et käin jooksmas ära, saan ka kaalu korda, aga näed esikus on ravimikapp täis ja neelan hommikuti "lisandeid" või siis "profuülaktika mõttes" Coldrexi gripiteed. Muuseas, Coldrexi gripiteed on üks maksassurm ja ainult rumal inimene joob seda, sest toime aine on paratsetamool. Tõenäoliselt, kui paratsetamool leiutatakse tänasel päeval, ei saaks ta kunagi mingit kasutusluba, sest see kahjustab nii rämedalt maksa ja on ühtlasi ravimite üleannustamiseks üks levinumaid viise saada äge maksakahjustus ja sealt omale "ilus" tsirroos.

Ja kui nüüd pidevalt tarbida erinevaid ravimeid, süüa burkse, kasutada drooge, istuv eluviis, siis see viib vaikselt, aga stabiilselt organipuudulikkusele, eriti maks, mille isegi väiksem puudujääk hakkab organismi harmooniat lõhkuma. Ja see omakorda lisakoormust teistele organitele, mis omakorda neid kulutab ja muudabki meie tervise viletsamaks, kuniks saabub suurem tervisekahjustus ja sellele järgneb mingil hetkel surm.

Reeglina ütlebki esimesena üles süda, sest ülekaal viib kõrgenenud vererõhule. Alkohol nõrgenenud südamelihasele. Ülekaal rasvmaksale ja ravimite tarbimine fibroosile, mis koos rasvmaksaga tsirroosini. Ja alles siis hakkab kõik välja lööma. See ei pruugi tähendada lõppu, kuid tähendada seda, et elulõpuni oled krooniliselt haige ja väga tugevalt jälgima, mida sa edaspidi teed.

Seega. Äkki see pikk post mõjub ka motivatsioonina. Lihtsam on praegu tervena jälgida, mida omale sisse ajame ja kuidas liigutame ning mitte ei "taastu" algpunkti, vaid jõuame veel elutippudesse, kui pärast krooniliselt haigena olema SUNNITUD seda tegema, aga olukorras, kus taastumisel on ees piirid.

Oeh, jälle tupicu 🚧 stilis liiga pikk post 😂 Aga noh tuli tuhin

Liitus
    Sep 2008

Lisan veel niipalju, et ülekaalus inimestel on tihti rasvmaks (eestikeeles nõme sõna, kuid inglise keeles "fatty liver"). Tugevas ülekaalus inimestel on peaaegu kõigil rasvmaks ja see pole ohutu seisund.

Kui seda ei "ravita", siis ka see viib maksa armistumiseni ja sealt juba edasi fibroosini (maks on armistunud ja tekkinud maksakahjustus) ning sealt edasi tsirroosini (kaugele arenenud maksakahjustus).

Positiivne on see, et rasvmaks on pöörduv protsess ja ravi on lihtne. Kaota ülekaal, kaob ka rasvmaks ja maks taastub. Fibroosi puhul võib mõningatel juhtudel olla ka taastumine, kuid tsirroosi puhul enam tagasiteed ei ole ja pigem süveneb.

Seega mina vahete-vahel ei mõista, et miks arstid räägivad organismist kui üksikust osast. See oleks rääkida pokkerist, kui flopist, eirates kõike muud.

Organism on üks suur komplekt, kus on omavahel kõik seotud a mingil põhjusel ülekaaluliste puhul jäetakse maks kuidagi teiseks järguks ning loodud "müüt", et maksa koormab ainult alkohol.

Tõsi. Alkohol on või pigem oli peamine maksaprobleemide põhjus, kuid nüüd on olulisel kohal ülekaal ja ravimid. Võib-olla mitte isegi olulisel, vaid suisa esikohal, aga räägitakse ikka, kuidas meestel südamed lähevad, mitte maksad - viimased lähevad ka naistel.

kirjuta kui pikalt tahad, selleks see päevik ongi, et teiste omades väga hoogu ei satuks .

Sain ka optibetis spinnidega plusspoolele see aasta

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Vaatasin ka et mul mingid keerutused ja mitte ühtki € ei keerutanud, mingile tundmatule loosile sain?

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Vaatasin ka et mul mingid keerutused ja mitte ühtki € ei keerutanud, mingile tundmatule loosile sain?
    Ma pole ka süvenenud. Rankal mingi artikkel vist tehtud,kiirelt silmadega lasin üle ainult. Detsembris keegi võidab milli lühidalt

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Üks saab miljon eurot: https://www.pokkeriprod.com/optibeti-miljonijaht/

Liitus
    Sep 2008

Sisuliselt mängid, saad pileteid ja loosis saad auhinna. Parim on siis pilet lõpuloosi, kus on üheksa rahalist kohta, mis jagunevad:
    💰 5 x €1000
    💰 1 x €300
    💰 1 x €6000
    💰 1 x €10 000
    💰 1 x €1 000 000

Lisaks siis need rahalised loosid, mille härra Söönlusikas just ära hittis.

Liitus
    Sep 2008

Ei hakka eelmisi kommentaare muutma. Tegelikult mõttekas on "Road to promillion" aeg teha $8 reiki täis. See annab ühe pileti loosile.

AItab logelemisest, võtsin ka HRC aastaks ligi , mõtlesin ka gtow peale-aga 828$ aasta peale ei tundu üldse väärt seda hetkel. Põhiline raha kaotamine/võitmine toimub ikkagi icm olukordades.

Btw ranka, kuidas spoilerisse panna? Kui hakkan siia vahel ka vast küsimusi panema, siis hrc vastuse tahaks ikka spoilerisse panna-ei taha mitu km tabeleid toppida järjest nagu tupic.Eelkõige kui mõni 40st mittekasutajast lurkerit või tulevane turkapro kaka tahabki midagi õppida, siis võiks ise kaasa mõelda enne-mitte lihtsalt olla ette söödetud lusikast nagu ühes blogis-see garanteerib, et midagi külge ei jää
    Tegelt oleks pidanud ammu juba ette võtma, kuna iga õhtu 2-3h täiesti tühja ajaraiskamist diivanil skrollides. Aga kuna pokker toidab, siis olen mugavustsoonis kinni olnud-see aga garanteerib, et jäängi sitsima ühe koha peale, mis inflatsiooni ja muid maksutõuse arvestades pole jätkusuutlik. '

2-3 õhtut on sisustatud jõuksiga , ülejäänud aja võiks siis nagu orav rattas kalkulatsioone teha. Vb mitte päris nii kui järele mõelda. Igasusguseid elustiili/harjumuste muutusi peaks tegema sujuvalt, et mitte läbipõleda ja kõike kuu peale saata.(loe kui tupicusse). Suure hurraaaga peale lennates võib kukkumine päris kerge olla.

Neljapäeval käisin esimene kord jõuksis ka ära.... 3nda seeria ajal rinnalt 40kg mõtlesin, et sinna ma kangi alla lõppen ka omadega-mingist vormist pole esialgu mõtet rääkidagi. Ärgates tunne, nagu oleks teerull üle sõitnud öösel.

Liitus
    Sep 2008

Btw ranka, kuidas spoilerisse panna? Kui hakkan siia vahel ka vast küsimusi panema, siis hrc vastuse tahaks ikka spoilerisse panna-ei taha mitu km tabeleid toppida järjest nagu tupic.
    PHP kood:
    [spoiler]siia_tekst_pilt_mis_iganes[/spoiler
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

või kasuta spoiler ikooni.

Liitus
    Sep 2008

Neljapäeval käisin esimene kord jõuksis ka ära.... 3nda seeria ajal rinnalt 40kg mõtlesin, et sinna ma kangi alla lõppen ka omadega-mingist vormist pole esialgu mõtet rääkidagi. Ärgates tunne, nagu oleks teerull üle sõitnud öösel.
    Üle 40KG ongi alguses IMO täiesti mõttetu lükata ja see 40KG isegi päris hea.

Ma oleks isegi tühja kangiga peale lennanud. Alles siis, kui piimhappevalud (või mis iganes need on) kadunud, hakata raskuste kui selliste peale mõtlema.

Endal sama ees. Eile mõtlesin, et lähen alla jõuksi, aga lõin käega ja läksin hoopis vihmaga jooksma.

Üle 40KG ongi alguses IMO täiesti mõttetu lükata ja see 40KG isegi päris hea.

Ma oleks isegi tühja kangiga peale lennanud. Alles siis, kui piimhappevalud (või mis iganes need on) kadunud, hakata raskuste kui selliste peale mõtlema.

Endal sama ees. Eile mõtlesin, et lähen alla jõuksi, aga lõin käega ja läksin hoopis vihmaga jooksma.
    Ja minul tegelt vastupidi,raskused olid lihtsalt baasi väljaselgitamiseks. Aga vot see 10min sooja jalgratta otsas ja 10min trenni lõpus oli raisk raske .

Nädal jälle möödas, ja järgmised 900grammi märkamatult kuskile kadunud, mis teeb kogu miinuseks praeguseks 4.3kg ja kaalunumbri 118.6. See aasta vist kahekohalise numbrini ei jõua selles tempos(ega väga ei tahagi ). Praktikas suudaks igapäev näidata 800cal defitsiiti võrreldes minu baasiga, iseaasi kui tervislik ja jätkusuutlik see oleks. Kuskil mainisin, et mul tuttav alustas ka mingi dieedilaadse asjaga ja mõne päevaga kaotas juba 5kg vms.... eile pani juba werneri koogikesi järjest sisse näost, mis tõestab minu teooriat, et ekstreemselt ei tasu peale lennata. Ma ei pea näiteks tegema "patupäevi", söön mida tahan (enamus toit õnneks ette tehtud naisel ja portsu kalorid välja arvutatud tal), olen joonud ka õlut-trikk ongi selles , et sa ei ületaks oma baaskaloraazi. Varasema 4 õlle asemel saan vahel võtta 3 õlut. Võiks süüa ka kooki ja krõpsu-lihtsalt köögikaaluga natuke tööd ja olemas.

Hakkasin ka jõusaalis käima, täna õhtul läheb lausa 3s kord juba. Ei oskagi selle kohapealt midagi öelda/kommenteerida/küsida veel. Küll aga sain teada, et olen massimeedia hirmutamise ohver. Kui treener pani mu mingi tibi kõrvale õlaharjutust tegema, siis ma ei julgenud 10 kraadigi tema suunas end pöörata kogemata. See preudohirm , et kuskil on tripod tibil üleval ja pärast saan olla tik toki "staar", mingi uhke hüüdnimega : "ahistaja,masohhist,silmadega vägistaja" või mis iganes prg moes on.

Pokkerist kantisin 1200€ välja, 250€ sellest võib tänada optibeti lahket kampaaniat, mis praegu jookseb. Nagu sai mainitud ostsin ka holdem resource calc subi
    . Täna vaatan tutoriale, pole varem sellega tööd teinud. PT4/gtow/equilab ainukesed millega ise mässanud. Seminarides tundus hrc nii lihtne kunagi(+tallis kamraadid alati andsid mõne minutiga hrc outputid), mõtlesin, et lendan peale nagu vana kala programmile... tufkit. Nagu miiilenkii grindin läbi youtubes tasuta õpetusi.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 30.09.24 at 14:50

Liitus
    Sep 2008

Nädal jälle möödas, ja järgmised 900grammi märkamatult kuskile kadunud, mis teeb kogu miinuseks praeguseks 4.3kg ja kaalunumbri 118.6. See aasta vist kahekohalise numbrini ei jõua selles tempos(ega väga ei tahagi ).
    Aasta lõpuni on 92 päeva ja selle aja seest ei jõua tõesti kuidagi.

800kcali defkat on tegelt jube hea, kui nii suudad hoida. See on laias laastus 100g päevas, praktikas tunduvalt rohkem, umbes 130g.

Kui sellist tempot suudad hoida, siis edasine on väga lihtne. Tempo all pean hoidmiseks, et kui ühel nädalalõpul tunned, et kuidas "lihtsalt" läks see.

Siis sel päeval enam tagasiteed ei ole ja nagu ütlesin, et edasine on väga lihtne ja tulevikus näitad teistele kaalulangetajatele tagatulesid.

Peale seda toimub tõenäoliselt elu enese korrektsioon, kus juba tabadki ära, mida võid teha ja mida ei või teha ning need kolme õlle jutud muutuvad ajalooks. Iga päev elu on nauding, kuid aeg-ajalt mõnel päeval lased rihma lõdvaks ja naudid elu veelgi.

Ütleksin kokkuvõttes nii, et esimene kõige raskem osa on läbitud. Oled uues faasis, kus asi hakkab kinnistuma ja kui kinnistub ning saab elustiiliks, siis kehtib vana hea - alguses ei saanud vedama, pärast ei saa pidama.

Aa ja siis mingi aeg tulevad need "tänitajad", et "kas sa natuke liiale pole läinud" või "vaata, et liiga palju ei võta" või "enne olid parim" või "kuskilt maalt ju peab piir jooksma". Reeglina on need kadestajad.

Lehekülg 4, kokku 9 EsimeneEsimene ... 23456 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 4 kasutajat vaatamas seda teemat. (1 registreeritud kasutajat 3 külalist)

1. Söönlusikast

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud