Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 5, kokku 9 EsimeneEsimene ... 34567 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 81 kuni 100, kokku 175
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: Kalorite ja MTT grind.

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Hakkasin ka jõusaalis käima, täna õhtul läheb lausa 3s kord juba. Ei oskagi selle kohapealt midagi öelda/kommenteerida/küsida veel. Küll aga sain teada, et olen massimeedia hirmutamise ohver. Kui treener pani mu mingi tibi kõrvale õlaharjutust tegema, siis ma ei julgenud 10 kraadigi tema suunas end pöörata kogemata. See preudohirm , et kuskil on tripod tibil üleval ja pärast saan olla tik toki "staar", mingi uhke hüüdnimega : "ahistaja,masohhist,silmadega vägistaja" või mis iganes prg moes on.
    See hirm on ikka real, eriti mul väiksemas saalis kus on alaealiseid rohkem, nagu kabuhirmus vahid põrandat terve trenn.

Samas mind vahitakse palju, tatoveeringud, kõrged raskused ja näen igatepidi nagu oss välja, kui trenni lähen siis kõik nagu teretavad noogutusega ja nagu üldse ei häiri.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Praktikas suudaks igapäev näidata 800cal defitsiiti võrreldes minu baasiga, iseaasi kui tervislik ja jätkusuutlik see oleks.
    Siin niipalju veel tahaksin lisada, et 800kcal defitsiiti alguses pole mingi defitsiit, eriti kui rasvapolster peal ja toitumine on mitmekülgne. Meedia puhas sitt. Selgitamata mull.

Tervislikkuse aspekt tuleb sisse siis, kui reaalselt on söömiseprobleem või tehakse neid imedieete, kus toitutakse ühekülgselt või tunde päevas. Ala miski Xkcali ja teatud kellaaegadel ja süüa võib ainult seda ja toda või miskid "arbuusidiiedid" vms. kus nädal aega süüakse ainult ühte toitu.

Terve organismiga inimene, kes on kaloridefitsiidis, kuid piisab energiavaru liigrasvast ja üldiselt toitub mitmekesiselt ning ei keera vinti üle, ei juhtu mitte kui midagi.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    See hirm on ikka real, eriti mul väiksemas saalis kus on alaealiseid rohkem, nagu kabuhirmus vahid põrandat terve trenn.

Samas mind vahitakse palju, tatoveeringud, kõrged raskused ja näen igatepidi nagu oss välja, kui trenni lähen siis kõik nagu teretavad noogutusega ja nagu üldse ei häiri.
    Nahhui, miks mina motomehena ei sündinud. Mida ma Issandale halba tegin, et pidin Rankana sündima.

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Nahhui, miks mina motomehena ei sündinud. Mida ma Issandale halba tegin, et pidin Rankana sündima.
    Mu motomehe ajad on läbi peale seda kui mu tõuksi aku vett sai...

elus peab alati oskama positiivset ka näha, mõtle kui oleksid sündinud reformi valijana/kummardajana

Liitus
    Sep 2008

elus peab alati oskama positiivset ka näha, mõtle kui oleksid sündinud reformi valijana/kummardajana
    Ma olen Reformi valinud ja tagant järele vaadates ja oma teadmisi sel hetkel omades, ei olekski saanudki tegelt muud teha. Paraku see näitabki seda, et Eesti erakondadel puudub stabiilne maailmavaade v.a. sotsid.

Seda näitab nii erakonna poliitikud. Heaks näiteks on Alar Laaneman või siis EKRE lagunemine, millest viimasest avab kaarte Jaak Madison isiklikult 3 päeva tagasi avaldatud videos:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Seega minu soovitus on, et Eestis ei tohi olla erakonnapõhine, sest nende maailmavaated muutuvad tohutult! Vaid leida valimistel just need poliitikud ja erakonnad, kes päriselt tol hetkel võivad maailmavaadet esindada. See võib olla väga seinast-seina.

Muidugi erandiks on sotsid ja seepärast võib sotside kaitseks öelda ühte, et sotsid ei ole kunagi valetanud ja sotsivalijad on alati saanud seda, mida nad on valinud. Seega midagi võiksid teised erakonnad siiski sotsidelt õppida :D

Liitus
    Oct 2010

Ma olen Reformi valinud ja tagant järele vaadates ja oma teadmisi sel hetkel omades, ei olekski saanudki tegelt muud teha. Paraku see näitabki seda, et Eesti erakondadel puudub stabiilne maailmavaade v.a. sotsid.

Seda näitab nii erakonna poliitikud. Heaks näiteks on Alar Laaneman või siis EKRE lagunemine, millest viimasest avab kaarte Jaak Madison isiklikult 3 päeva tagasi avaldatud videos:

Seega minu soovitus on, et Eestis ei tohi olla erakonnapõhine, sest nende maailmavaated muutuvad tohutult! Vaid leida valimistel just need poliitikud ja erakonnad, kes päriselt tol hetkel võivad maailmavaadet esindada. See võib olla väga seinast-seina.

Muidugi erandiks on sotsid ja seepärast võib sotside kaitseks öelda ühte, et sotsid ei ole kunagi valetanud ja sotsivalijad on alati saanud seda, mida nad on valinud. Seega midagi võiksid teised erakonnad siiski sotsidelt õppida :D
    Mina hääletasin sotside poolt ja sellest mingit kasu ei olnud, küll aga loodan et tulevikus on sellest kasu ja erakond kasvab.

Liitus
    Sep 2008

Kui rääkida üleüldse vastupidiselt, et keda mitte valida, siis selleks on vaieldamatult Isamaa.

See on erakond, kus sõna otseses mõttes valid põrsast kotis. Gamble.

Hakkasin mõtlema ,kas ma olen üldse turnapro kui 6-pack pole rõdul jahedas alati.

Liitus
    Sep 2008

6-packist on vähe. Lisaks peab olema ka isiklik tehnik.

Hakkasin mõtlema ,kas ma olen üldse turnapro kui 6-pack pole rõdul jahedas alati.

6-packist on vähe. Lisaks peab olema ka isiklik tehnik.
    Ma elan sellises rajoonis,kus naljalt tehnikut ei leia omale. Isegi grossis käivad viksid ja viisakad siin.

Liitus
    Oct 2010

Ma elan sellises rajoonis,kus naljalt tehnikut ei leia omale. Isegi grossis käivad viksid ja viisakad siin.
    Mingi ihastes elad v?

Liitus
    Sep 2008

Mingi ihastes elad v?
    Ju kuskil Tartu VIP-rajoonis, kus need kõik Taistod ja Ladevid. Isegi imestan, et söönlusikast meiesuguste rottidega suhtleb ja pööblitele tähelepanu pöörab.

Liitus
    Oct 2010

Ju kuskil Tartu VIP-rajoonis, kus need kõik Taistod ja Ladevid. Isegi imestan, et söönlusikast meiesuguste rottidega suhtleb ja pööblitele tähelepanu pöörab.
    See tüüp on küll crusher siis

See tüüp on küll crusher siis
    Rofl,ei ole crusher. Aga raadil siiski mitte ihastes.

Liitus
    Oct 2010

Rofl,ei ole crusher. Aga raadil siiski mitte ihastes.
    Ma tartus elasin oleksin peaaegu ihastesse maja ostnud, poleks siis pokkerit uuesti mängima hakanudki ja grilliks aias hobiks

Ma tartus elasin oleksin peaaegu ihastesse maja ostnud, poleks siis pokkerit uuesti mängima hakanudki ja grilliks aias hobiks
    Ihastesse võtaks küll maja ja grilliks/saunataks. Aga selleks peaks juba crusheriks hakkama. Pealegi olles vaadanud neid majade kuulutusi... igal pool mingi häda/miski ei meeldi ja küsivad ala 400 tonni.

Liitus
    Oct 2010

Ihastesse võtaks küll maja ja grilliks/saunataks. Aga selleks peaks juba crusheriks hakkama. Pealegi olles vaadanud neid majade kuulutusi... igal pool mingi häda/miski ei meeldi ja küsivad ala 400 tonni.
    Nojah, ma vaatasin korontsi ajal elatavat subilat 70k€ :D

Peaks vist mingid selfied ka peegli ees tegema,see sai täitsa ära unustatud-muidu mannetu,kui lõpuks alla 100kg kaal ja polegi millegagi edvistada.Õnneks silma järgi mingeid muutusid veel pole märgata ,peale selle ,et saan reaalselt kõhtu sisse tõmmata juba. Rätsepistes sain ka istuda oma 15min ükspäev(vanasti täiesti mõeldamatu)

Liitus
    Sep 2008

Peaks vist mingid selfied ka peegli ees tegema,see sai täitsa ära unustatud-muidu mannetu,kui lõpuks alla 100kg kaal ja polegi millegagi edvistada.Õnneks silma järgi mingeid muutusid veel pole märgata ,peale selle ,et saan reaalselt kõhtu sisse tõmmata juba. Rätsepistes sain ka istuda oma 15min ükspäev(vanasti täiesti mõeldamatu)
    Need tee kindlalt. Pärast hea võrrelda.

Lehekülg 5, kokku 9 EsimeneEsimene ... 34567 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 6 kasutajat vaatamas seda teemat. (1 registreeritud kasutajat 5 külalist)

1. Söönlusikast

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud