Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 7, kokku 9 EsimeneEsimene ... 56789 ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 121 kuni 140, kokku 175
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: Kalorite ja MTT grind.

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Eks jah see raks ekui oled miljonär olnud ja peab jälle lowstakeists alustama. Paljudel tundub juba igast stakesist alla minek freeroll. Rääksiime leping optibetga lõppes ja ootab väljakutseid! Kui Ranka hirmsa sponsorlepingu teeb saab ta siia punti.iccc
    Sina ju hittisid alles bombays. Lehvita oma sajaseid.

E: Muidu nats vale päevik kah, aga poogen. Söönlusikast tahtiski nats trähvikut siia.

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Sina ju hittisid alles bombays. Lehvita oma sajaseid.

E: Muidu nats vale päevik kah, aga poogen. Söönlusikast tahtiski nats trähvikut siia.
    traffic võiks pulma tulla tasuta. Ei teagi kuidas see vaimselt mõjub, kui miljokast(vähemalt paberil) peab alla tulema micro/lowstakesi. Ei ole vist võrreldav tavalise bustosse minekuga mõne kilose rolliga.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    traffic võiks pulma tulla tasuta. Ei teagi kuidas see vaimselt mõjub, kui miljokast(vähemalt paberil) peab alla tulema micro/lowstakesi. Ei ole vist võrreldav tavalise bustosse minekuga mõne kilose rolliga.
    Isegi, kui kasiino pakub sulle diili, et pane kogu oma roll ruletis punasele ja selliselt, et ta kleebib ruletirattal kõik mustad kinni ja jätab ainult punased ning nulli, tuleks mõelda välja vastus küsimusele, et mis siis saab, kui see null tuleb.

Kui seda vastust ei ole välja mõeldud, on vaatamata väga suurele +EV-le, tegu siiski hasartmängurluse, rumaluse ja suure ülbusega eiramaks matemaatikat ning tuleviku võimalusi.

See on midagi sama, et suitsetaja, kes saab kopsuvähi, ei tohiks hakata vinguma selle üle, et miks mina või "ei tea, kuidas see vaimsel mõjub".

Enne suitsu läitmist peaks sellele küsimusele olema juba vastus olemas olema - sain statistikaks.

EDIT: Ja kokkuvõttes. Mis seal rahast. Teenitakse uus. Aga suitsetades uut võimalust elus ei saa, sest elame korra.

Enne suitsu läitmist peaks sellele küsimusele olema juba vastus olemas olema - sain statistikaks.
    Sellel teemal mingi uuring tehtud(sisu polnud suitsetamine,vaid üleüldiselt miks inimesed ke***d oma tulevikku,või miks ei suuda säästa jne jne) . Krt kahju ,et ei mäleta täpselt, aga lühidalt näidati osalistele endast 10 või 20 aastat vanemaks tuunitud pilte ja 0 reaktsiooni. Täpselt nii väljendub see ka elus- miks ma pean pingutama täna/loobuma millestki mingi 5a vanema mina pärast-see on keegi võõras keda ma ei tunne. Kes suudab suhestuda oma "tuleviku mina-ga" ,see teeb ka täna õigemad valikud.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 08.10.24 at 15:27

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Sellel teemal mingi uuring tehtud(sisu polnud suitsetamine,vaid üleüldiselt miks inimesed ke***d oma tulevikku,või miks ei suuda säästa jne jne) . Krt kahju ,et ei mäleta täpselt, aga lühidalt näidati osalistele endast 10 või 20 aastat vanemaks tuunitud pilte ja 0 reaktsiooni. Täpselt nii väljendub see ka elus- miks ma pean pingutama täna/loobuma millestki mingi 5a vanema mina pärast-see on keegi võõras keda ma ei tunne. Kes suudab suhestuda oma "tuleviku mina-ga" ,see teeb ka täna õigemad valikud.
    Kuradi kas ma üldse elangi 20 aastat veel

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Kuradi kas ma üldse elangi 20 aastat veel
    Siis võiks ju teoorias hakata mõtlema pensioniplaani peale-kuidas 45selt pensile ära minna. Viimased 5a laseks kuskil paradiisi saarel pina coladasi päevad läbi.

Liitus
    Oct 2010

Siis võiks ju teoorias hakata mõtlema pensioniplaani peale-kuidas 45selt pensile ära minna. Viimased 5a laseks kuskil paradiisi saarel pina coladasi päevad läbi.
    Investeerin 500stesse turkadesse kõik

Investeerin 500stesse turkadesse kõik
    15a pärast see 500ne on 2 tonnine juba. Raha on odav. 500ne jääb vaestele microturkaks

Liitus
    Sep 2008

15a pärast see 500ne on 2 tonnine juba. Raha on odav. 500ne jääb vaestele microturkaks
    Ikka, ikka. Seisev raha on ju paha raha. Ärge jumala eest kontol hoidke. Viia see amplresisse ja Roosaarele ning investida krüptosse. Ühesõnaga investida. Kinnisvara ka üldiselt paha asi - väike tootlus. Ülaltoodud on paremad. Idukad head. T-särgid, investeerimisfestivalid - need must be. Inflatsiooni peab full biitima.

Liitus
    Sep 2008

Ja unustasin tähtsama! Kui nii käitude, siis tulemused näha. Juhuse hooleks pole midagi jäetud. Ei usu? Suisa mustrid. Linki ei viitsi panna.

Ja unustasin tähtsama! Kui nii käitude, siis tulemused näha. Juhuse hooleks pole midagi jäetud. Ei usu? Suisa mustrid. Linki ei viitsi panna.
    Millist linki neist paljudest? 😀😀

Liitus
    Sep 2008

Millist linki neist paljudest? 😀😀
    Üks oli see "naer-hahahaha-kuidas-ma-2009 bustoks-läksin-krahhiga". Ajalugu kordub.

Liitus
    Oct 2010

Ikka, ikka. Seisev raha on ju paha raha. Ärge jumala eest kontol hoidke. Viia see amplresisse ja Roosaarele ning investida krüptosse. Ühesõnaga investida. Kinnisvara ka üldiselt paha asi - väike tootlus. Ülaltoodud on paremad. Idukad head. T-särgid, investeerimisfestivalid - need must be. Inflatsiooni peab full biitima.
    T-särkidesse tasub küll investeerida, on hea uus võtta kui vana märjaks saab

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Krt ma ma mängin 10 turkasi ja vaatan et seal kõvem tase kui wsopi telelauas! Ma ei saa aru, mdia nad seal teevad!Urmo hea stakiga 20 järgi, ilsmelt ka varsti tvlauas!

Liitus
    Sep 2008

Krt ma ma mängin 10 turkasi ja vaatan et seal kõvem tase kui wsopi telelauas! Ma ei saa aru, mdia nad seal teevad!Urmo hea stakiga 20 järgi, ilsmelt ka varsti tvlauas!
    Mis turkast jutt?

Liitus
    Oct 2010

Mis turkast jutt?
    Kiire otsing :

https://www.youtube.com/watch?v=j5tO...dSeriesofPoker

Võrdlus vb isegi õige. Samas 10sed täpselt siuke faas ,kus tallides esmane õpe ära antud hobustele ja nüüd saavad esimese arusaamise mängust kus 3betitakse sitaks mida varasemalt pole näinud. Tegelt natuke pooliga rohkem tuttavaks saad,ei ole midagi rasket,vb hiiter ka villainitel rng-ga

Liitus
    Sep 2008

Aa 2024 WSOP Europe

Liitus
    Oct 2010

Võrdlus vb isegi õige. Samas 10sed täpselt siuke faas ,kus tallides esmane õpe ära antud hobustele ja nüüd saavad esimese arusaamise mängust kus 3betitakse sitaks mida varasemalt pole näinud. Tegelt natuke pooliga rohkem tuttavaks saad,ei ole midagi rasket,vb hiiter ka villainitel rng-ga
    Mina tundsin et 5.50-11$ asemel võtsin 22-33$ siis vastased läksid 5x agressiivsemaks

Mina tundsin et 5.50-11$ asemel võtsin 22-33$ siis vastased läksid 5x agressiivsemaks
    Ei ole nii hull see asi,äkki sa hakkasid hoopis 5x rohkem foldima ?

Lehekülg 7, kokku 9 EsimeneEsimene ... 56789 ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 2 kasutajat vaatamas seda teemat. (1 registreeritud kasutajat 1 külalist)

1. Söönlusikast

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud