Näidatakse tulemusi 521 kuni 524, kokku 524
-
23.03.25, 15:57 #521
Re: MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic
Seepärast ongi "brutopalk" mu arvates rumalus, kui tuuakse võrdlusi - kas teiste riikide või eelnevate perioodidega.
Tavainimest huvitab ainult see palju talle palgapäeval kontole laekub.
Lisaks, kui rääkida brutost, siis äkki lisaks brutole juurde ka sotsmaksu. Miks on nii, et sotsmaks tuleb seina seest, aga tulumaks töötaja taskust.
-
23.03.25, 16:30 #522
-
23.03.25, 17:00 #523
- Liitus
- Oct 2008
Eestis ka see mure, et rikastel tegelikult hea elada. Nad ei maksa makse,sed ütlevad ka rikkd ise. Nt see Karu case. Selge case. Olympic osteti ära. Elutöö exit. Siis vist nõuandjad ütlesid, et krt miks sa sealt tulumaksu pead maksma(noh võimalik divikas), et me pööritme seda kuskil euroopas ja maksusaartel...Lõpuks sai MA äripäeva artikli peale vist kuidagi haisu ninna ja Karu aumehena siiski kohtusse ei läinud vaidlema. Võtame nüüd olukorra kus rikkur ei taha OÜ-sse tekkinud kasumist centigi maksta maksudeks, samas see väikepalgaline-talt võetakse üle 50% sissetulekust maksudeks(Tulumaks+sotsmaks). Me vist ainuke riik maailmas, kus pole kvmaksu. Noor pere tahab kodu osta, siis on üle poole bronnitud(IT-miljonärid korruste kaupa kokku ostnud "raha paigutuseks") Mingi viimane korter järgi, kuskil tupikus ilma päikesevalguseta...jne
-
23.03.25, 18:52 #524
Ära hakka karistama ajusid. Karista inimesi,kes selle olukorra tekitanud. Märksõna oleks see ringkaitse,mis ka ranka öelnud. Tervel riigikogul oma väiksed oü-d ja muud ärisidemed-ei oma tähtsust keda valida.
Edit :sotsialism,kommunism pole lahendus. Natukese peaks siiski distribution olema. Enamus "vaesed" elavad paremini kui 150a tagasi maailma rikkamad inimesed. Kui vaatad kodutunde vms saateid ja näed nurgas purki täis konisi ja tühjasid lauaviina pudeleid-ütleks käige vi**ttu ja iga inimese valikud. Ärge ainult tulge rääkima sellest mõnest % inimestest ,kes päriselt raskelt haiged-tugigrupita jne. Enamus % percieved alam/alumise otsa kesklassi teeb ise oma valikud ja on oma "mina olen ohver" faasis. Nagu olen korduvalt öelnud,mugavam näpp endast eemale suunataViimati muudetud Söönlusikast poolt : 23.03.25 at 18:57
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Täna, 13:42 in Pokkeripäevikud