Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 28, kokku 28 EsimeneEsimene ... 18262728
Näidatakse tulemusi 541 kuni 559, kokku 559

Re: MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Kuu läbi, päris jube 3s kuu jutti (aga vähemalt pole miiinust). Ideaalis tassiks 30k aastas, see pole väga õiges tempos. Mingid muudatused plaanis uuest kuust rutiinis ja usun läheb paremini. Vahel siuke "kopp ees" libiseb sessidesse, mis arvatavasti saatuslikuks saanud. Õllet ka liiga tihedalt libistanud, mitte muidugi sessi ajal nagu kõvemad grinderid. Siiski on tunda, et need 3-4 õlut annavad järgmine päev sessi tehes kohe endast teada liigse väsimuse näol, nii et testin kuu aega õllevabalt enne sesse (tõlkes kui mängin 5 päeva nädalas, siis 4x saabki sauna kõrvale mõned õlled teha järgmine kuu ).

tööpakkumisi pole mõtet saata , ma juba leidsin oma kutsumuse kui see pokkerivärk pucci läheb

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Mingid EV numbrid on ka olemas või kust see 30k tuleb? Saite juurde ei taha võtta, et rohkem volli saada? opti/party samadel stakesidel ka ju pmst fish only.

edit: missisin, et eelmine lk oligi opti olemas
    Viimati muudetud donkament poolt : 31.03.25 at 18:30

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Mingid EV numbrid on ka olemas või kust see 30k tuleb? Saite juurde ei taha võtta, et rohkem volli saada? opti/party samadel stakesidel ka ju pmst fish only.

edit: missisin, et eelmine lk oligi opti olemas
    Korra ipokerit võtsin ligi, aga see uue urkasaidi fenomen oli kohe,kõik häiris ja oli ebamugav. Kunagi oli unibetiga/partyga sama-vandusin,et eales ma seal mängima ei hakka.... Viimati kui lasin veel gg/starsi/888 ja sai kõik käed importida(ala aasta tagasi). Siis lasin databaasi reviewda ja siuke number umbes kõlas. Korra aastas tegelt võiks teha,aga partyst üksi väga palju käsi just ei kogune. Alla 100k käe pole üldse vist pointi teha. See vähene mis optibetist tuleb ja nende oma mingi pokercrafti laadne asi ütleb,et sitemaks ma pole jäänud ja sisimas tunnen,et väga palju arengut pole ka olnud. Rohkem nagu eesmärk,mitte hardcore numbritel põhinev fakt. Vb reaalne EV oleks 50k kui mängiks 90% kasvõi A-game.

Aga no mõni plaanis siin milli teenida. See oli eos juba delusional,ma proovin realistlikum olla.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Ei saa TPS-il jooksma?

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ei saa TPS-il jooksma?
    Ei ole see elukutseliste elu kerge jah. Flipid ei tulnud ära ja nii see elu käib turbodel.

Liitus
    Sep 2008

Seal nipp, et pead kakaga ühte lauda saama. See suur doonor.

@ranka tõlgi see jama ära. Mingi väga degen tekst. Ala tee mingi panus,või mitu ja kui kaotad,siis saad veel ühe 25se panuse teha? Kõlab nagu suht sitt diil?

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Seal nipp, et pead kakaga ühte lauda saama. See suur doonor.
    Panen selle liiga kinni veel!

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    @ranka tõlgi see jama ära. Mingi väga degen tekst. Ala tee mingi panus,või mitu ja kui kaotad,siis saad veel ühe 25se panuse teha? Kõlab nagu suht sitt diil?
    Puci, kust ma tean. Ma nende bettidega ei tegele. Aga peaks olema see, et pead tegema mitmikpanuse s.t. valid kolme seda Premier League mängu ning teed panuse ja kui üks neist kaotab, saad €25 tasuta panuse.

Aga siin vist ongi rõhk sõnal üks. Kui kõik kaotavad või kaks kaotab, siis ei saa ehk ainult juhul kui kaks võidavad / viik ehk üks jääb puudu võidust. Aga selle jaoks peab juba reeglied lugema.

Need sõnastused neil alati nii kehvad.

Laaskristjan ütles kord, et see on eriline oskus võita turniire . Mul on erilised oskused

Kainus ruulib ikka . Aga panen lemonziku tõkkeid natuke oma päevikule tänasest päevast

Liitus
    Oct 2010

Kainus ruulib ikka . Aga panen lemonziku tõkkeid natuke oma päevikule tänasest päevast

Ossa kurat, mängid nagu elukutseline juba.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Lihtsalt huvi pärast, miks sa gg-s ei mängi?Unibet ja party softid suht jubedad. Kus on catch?

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Lihtsalt huvi pärast, miks sa gg-s ei mängi?Unibet ja party softid suht jubedad. Kus on catch?
    Ma võiks teoorias mixida GG-d juurde, aga ma harrastan madalamat variatsiooni (pärast mitmekilost auku gg-s) üks parimaid viise selleks on väiksed fieldid.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Ei lihtsalt see oli nagu huvitav, sest olen kuulnud samamoodi, et mõned rexid ei mängi gg-s
    Ja mul endal ka pigem auk gg-s. Aga kui hakkan mõtlema, siis mäng ikka päris nitine. Samas ju mängijaid palju ja peaks vaalu jätkuma kõigile, aga ilsmelt ikkagi reg vs vaalade suhe seal päris pekkis Pole sellsieid potte, et jammin utg vs BB ja utg callib 20bb a7o nt.. Aga samas urkasaitidel võib seda juhtuda.Pole sellist lahmimist jne. Keegi ütleb, et CEV mõistes sa enne fl ei teenigi raha
    Viimati muudetud privador poolt : 03.04.25 at 18:46

Liitus
    Oct 2010

Ei lihtsalt see oli nagu huvitav, sest olen kuulnud samamoodi, et mõned rexid ei mängi gg-s
    Ja mul endal ka pigem auk gg-s. Aga kui hakkan mõtlema, siis mäng ikka päris nitine. Samas ju mängijaid palju ja peaks vaalu jätkuma kõigile, aga ilsmelt ikkagi reg vs vaalade suhe seal päris pekkis Pole sellsieid potte, et jammin utg vs BB ja utg callib 20bb a7o nt.. Aga samas urkasaitidel võib seda juhtuda.Pole sellist lahmimist jne. Keegi ütleb, et CEV mõistes sa enne fl ei teenigi raha
    Imo on veel vaalasemad kui mujal

Rofl,kõigest 10+a juba ei tohiks vist siin tegutseda. Ainuke põhjus miks ma ise seal enam ei mänginud oli see €/$ konverteerimiste häving koostöös skrilliga.

Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 06:50

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

888 oli suht vaalane tegelikult võrreldes gg ja starsiga. Kahju, et kinni panevad. St et eestlane ei saa mängida ka Lätist? Või vpn-ga?Või lihtsalt sulgevadki konto?

888 oli suht vaalane tegelikult võrreldes gg ja starsiga. Kahju, et kinni panevad. St et eestlane ei saa mängida ka Lätist? Või vpn-ga?Või lihtsalt sulgevadki konto?
    888 tegi sama triki marokoga kunagi ja need kellel tallis sealt 888 oli ,oligi kööga. Teoorias vast vpn-ga saaks.

Lehekülg 28, kokku 28 EsimeneEsimene ... 18262728

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES