Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 11, kokku 22 EsimeneEsimene ... 91011121321 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 201 kuni 220, kokku 430

Hübriidvaade

Eelmine postitus Eelmine postitus   Järgmine postitus Järgmine postitus
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: *** 🎉 POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Lisaks veel niipalju, et kui EMV-l ei oleks ETPF-i liikmelisuse nõue, siis palju oleks ETPF-il päriselt liikmeid? Sisuliselt null. Ainuüksi see näitab, kas organisatsioonil on mõttekus või tegelikult elatakse varjusurmas.

Selle liikmelisuse nõudega lihtsalt näidatakse nagu oleks mingid inimesed hingekirjas. Tegelikult on sund, sisuliselt fiktiivsus. Hea number ette näidata, kuid sisu pole.

Klubiline tegevus kui selline on olematu. See toimiks ja toimuks nii ETPF-ita ja ETPF-iga, sest klubid pole koos ETPF-i pärast. Sama EMV-ga - toimus ilma, ja toimuks ka ilma.

Pokkeritubadest on jäänud ainult tuumik, kes nii või naa omab muid huvisid või on mingil määral seotud.

EMV-d enam esinduskasiinos ei toimi, mis on avatud ööpäevaringselt ja 24/7, mitte K kuni L. Miks ei toimu? Põhjuseid ei viitsi lahatagi - kõik teame, et miks ei toimu. Ei imesta, kui eelmise aasta juhatusest osade taandumine samal põhjusel oli. Lihtsalt minu lamp huup-pakkumine - tõde mitte otsida.

Ah üldiselt ei viitsi. Iga-aastane jutt. Paraku nii käitudes, õnneks või kahjuks, oma silmust ise pingutavad. Kõike ikka pokkerimängijate huvides. Mää.

E: Aa ja tegelt mul on sügavalt pohhui. Täiesti pohhui. Hoian eemale. Teen oma uudised ära, kuid üldjoontes mina söön popkorni ja vaatan ning irvitan, kuidas üks pügatav pool teeb mää, ja teine pool vaatab ühte kotti. Seda kotti, kust võetakse neid asju välja - neid võlupabereid.. Noh, mida Räpinas sai ka võetud.

Re: *** 🎉 POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Mää vihakõne, samas ma lugesin ntx tartu vanglas korvpalliväljak,suhkrupakke saad ka rinnalt suruda.
    Raamatuid saad lugeda. Pokkeris ka vast edge kui suitsu vaja,uusim meta vabaduses jõuab kiiremini sinuni🤣🤣mää siiski perspektiivne/subjektiivne mõiste(nii kui üks osapool ei nõustu teisega on mää/sõjad/canceldamised-kusjuures ei oma tähtsust su politiiline vaade,vastaspool vaja suruda maha.Ma pean end natuke paremale kaldu,aga kardan eesti versioon paremale on väga ekstreemne. Ja ei oska "" anda,keegi ütles,et probleem pole vasak,või parem vaid mõlema äärmus

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Mää vihakõne, samas ma lugesin ntx tartu vanglas korvpalliväljak,suhkrupakke saad ka rinnalt suruda.
    Raamatuid saad lugeda. Pokkeris ka vast edge kui suitsu vaja,uusim meta vabaduses jõuab kiiremini sinuni🤣🤣mää siiski perspektiivne/subjektiivne mõiste(nii kui üks osapool ei nõustu teisega on mää/sõjad/canceldamised-kusjuures ei oma tähtsust su politiiline vaade,vastaspool vaja suruda maha.Ma pean end natuke paremale kaldu,aga kardan eesti versioon paremale on väga ekstreemne. Ja ei oska "" anda,keegi ütles,et probleem pole vasak,või parem vaid mõlema äärmus
    Noh, ma ei oska nagu muud mõistet kasutada. Võib-olla liiga üldistavalt, kuid proovin selgitada.

Kõige enne teatud turgudele on väga tugev nõudlus olemas. Toimugu või Tartu vanglas - leidub ikka keegi, kes tuleks ka vangla ukse taha nõudma. Saan sellest kõigest aru ja ma ei heida seda ette.

Küll, aga ma heidan ette, kui leidub inimesi, kes seda kõike õigustavad ja sellega mõjutavad ka teisi inimesi, kes omakorda kaudselt hakkavad ka teisi mõjutama, mis omakorda juba suuremaid masse.

(Muuseas - minu postil peaks olema vastupidine mõju - mõjutama mõtlema teises suunas)

Sellega luuaksegi üldine foon või maalitakse olukorras hoopis teistsugune pilt. Kui sellesse ei süveneta, siis võibki tunduda, et see ka nii on.

Seetõttu ma arvangi, et mu öeldu on päris õige, et kõike ei saa ega tohi puhta kullana võtta ja kui võetakse, siis paraku saadaksegi pügada ja nii, et isegi aru ei saa.

Teisisõnu lihtsalt tehakse kaasa mää, kuna kogu kari tegi määs ees. Tuleks olla natukenegi kriitilisem ja mõelda, et miks on nii.

See on umbes, et kui kuskil meeleavaldusel küsitakse suvalise käest, et miks sa siin oled või mille vastu protestid, siis võib juhtuda, et osaleja ei oskagi täpselt öelda, et miks ta meeleavaldusel on või mille vastu protesteerib.

Mää on negatiive varjendiga, aga mõte on selles, et väga kergelt, lihtsalt ja isegi mõeldamatult minnakse kaasa.

Kuid, kui küsida, et kas oskad ka põhjendada, siis ma ei ole saanud paraku ühtegi konkreetset ega kindlat vastust - olen saanud täpselt selle reaktsiooni, mis ma näitena tõin - ei osata vastata.

EDIT: Ja me kõik teame, millest ma siin räägin. Ütleme nii, et päris mõnusalt ära tinistatud ja seda teemat oleme ka enne siin puudutanud. Ja praegu on see teema ka aktuaalne.

Edit eraldi : ma söön lusikast

Ma teen ainult kodus mää. Naine ütleb ja mina teen mää. Muus osas kujuneb mu arvamus mulle kättesaadava info põhjal. Teadsin ntx vaxi tehes esimene kord,et peavoolumeedia soovitab(või pooleldi oli sund). Samuti väljaspool peavoolumeediat teadsin,et covidi vaxid ei läbinud tavapärast teekonda (ala 10+aastat) ja tegemist uue tehnoloogiaga. Lõpuks ütlesin po**ui pärast mõne kuulist vaagimist,kui kõigile oli kättesaadav,et keegi peab see katsejänes nagunii olema ja sellest võidavad meie lapsed ja lapselapsed jne. Täpselt nagu enne meid hunnik katsejäneseid olnud tänu millele keskmine /elukvaliteet/ravivõtted jms viinud keskmise eluea absurdi tasemele juba. Ja ma pole ka loll,suured ravimifirmad ka kühveldavad miljardeid sellest.

🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Mul on hea meel et ETPF, Chesterfield ja WinTV eksisteerivad. Korraldusega olen ka enamvähem rahul, turniire on rohkem kui mängida jõuan. Uudiseid nagunii eriti ei loe, ranka teeb siis põgusalt vaatan üle.

Maski teemal ei viitsi kaasa rääkida, sain tervise kahjustusi vaktsiinist(tõestada ei saa)

Liitus
    Sep 2008

Miks see vaktsiin ja mask siia puutub:D

Liitus
    Sep 2008

Aga las jääb. Jätkame teemadel.

Kui see Coolbeti omast pääsebki edasi üheksa, mitte kaheksa, siis tulemused on praegused:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Jäänud on veel kaks turniiri, mis toimuvad kolmapäeval ja neljapäeval.

Eelmiste aastate võrdlus:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tabelitest lähtub, et eelmise aasta tulemusest ollakse 439 osalejaga maas ja 2023. aasta tulemustest 244 osalejaga. Sealjuures, kui ma ei eksi, siis 2023. aastal mängiti EMV rahvaturniir nii öelda tavapärases formaadis.

Selge on nüüd see, et eelmise aasta tulemustele jäädakse alla ja väga kõvasti ning 2023. aasta tulemustele jäädakse ka tõenäoliselt alla.

Kaka, seega pead minema mängima, sest äkki jääb üks mängija puudu 2023. aasta tulemustest - saad olla kaaluhääl, mis muudab maailma :D

Sääraseid kaaluhääliu on varemgi juhtunud, nagu näiteks kõigest üks hääl otsustas Charles I hukkamise, tegi Texase USA osariigiks, tõi Hitleri Natsionaalsotsialistliku Saksa Töölispartei esimeheks

Liitus
    Oct 2010

Peale tööpäeva minna veel 6h otsa taguda... no ei tea.

Liitus
    Sep 2008

Lihtsalt teadmiseks, et kolmapäevasel rahvaturniiril on maksimum osalejate arv 99 ja neljapäevasel ehk viimasel 50! Muidugi avatakse ootenimekiri, mis standard, kuid kui soov mängida, siis võib-olla ei maksaks neljapäeva peale jätta.

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Lihtsalt teadmiseks, et kolmapäevasel rahvaturniiril on maksimum osalejate arv 99 ja neljapäevasel ehk viimasel 50! Muidugi avatakse ootenimekiri, mis standard, kuid kui soov mängida, siis võib-olla ei maksaks neljapäeva peale jätta.
    Kolmapäeval on Toodz ju

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Kolmapäeval on Toodz ju
    Mis sul sellest - sa tuntud mobiilne grinder, kes metsas ATV pealt GGpokkeri nitte vägistab.

Liitus
    Oct 2010

Mis sul sellest - sa tuntud mobiilne grinder, kes metsas ATV pealt GGpokkeri nitte vägistab.
    Pole paremat kohta grindimiseks kui lapimaal saunas, õlle käes

Liitus
    Sep 2008

PLO sitakas, 5 piletit GTD, overlay tuleb suur, kui peaks huvi pakkuma.

Liitus
    Sep 2008

Ja kindlasti maksab sinna teha viimase hetke regamine. €20 eest sisse, et saada 30 000 stäkk ja blindid 400/800.

Liitus
    Sep 2008

RX :D

Liitus
    Sep 2008

Kings of Tallinn 2025 toimub 21. veebruarist kuni 2. märtsini 2025.

Vaata Kings of Tallinn 2025 ajakava: https://www.pokkeriprod.com/kings-of...-2025-ajakava/

Liitus
    Oct 2010

Kings of Tallinn 2025 toimub 21. veebruarist kuni 2. märtsini 2025.

Vaata Kings of Tallinn 2025 ajakava: https://www.pokkeriprod.com/kings-of...-2025-ajakava/
    Ma vist töö tõttu mängin ainult 350€ KOT cup turnat, jätaks puhkuse võtmise suvele :D

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ma vist töö tõttu mängin ainult 350€ KOT cup turnat, jätaks puhkuse võtmise suvele :D
    Panin siia kolm tähtsamat turkat ka:
    https://www.pokkeriprod.com/kings-of...ava/#tahtsamad

Liitus
    Sep 2008

Tänasel rahvaturniiril 75 mängijat. Hiline regamine avatud kuni 21:02. Tundub, et TPS tapab rahvaka ära :D

Lehekülg 11, kokku 22 EsimeneEsimene ... 91011121321 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES