Näidatakse tulemusi 361 kuni 368, kokku 368
-
21.03.25, 12:44 #361
-
21.03.25, 13:02 #362
Re: *** 🎉 POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***
Homsel Coolbet Livel loosis ka €555 Coolbet Open pilet.
https://www.pokkeriprod.com/coolbet-live-22-marts-2025/
-
21.03.25, 13:06 #363
Re: *** 🎉 POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***
No tegelikult ma üldistasin, et nii hull asi ei olnud, aga midagi kahtlast seal tundus. Pigem võis olla mingi softplay laadne asi, kus näiteks finaalis oleksin mina, sina, kaka ja mati ning viis leedukat, siis tahest-tahtmata võib SB-lt BB-le mõned softfoldid teha, kui ise oled suur CL ja "oma" väga crippled või foldid siis BB-d natuke rohkem kui ehk muidu.
-
21.03.25, 13:15 #364
-
21.03.25, 20:25 #365
- Liitus
- Oct 2008
Eks tase on kõvemaks läinud, aga olen kindel, et sahkerdamine toimub. Sa lihtsalt tunned seda, kui oled 1000-deid turkasi mänginud tunnetad oma sabakondiga!. Ütlme nt 3 turkarexi mängivad. Hilisemas faasis toimub chipdumpimine.Kui samasse lauda ei satu, siis võtta seda kui tavalist turkat.... Või võtame selle 3-võistluse. Kassike juhib seda üle 50% itm...sry olen temaga mitu korda lauas olnud, see pole kindlasti "kassike"
Kolmevõistlus on tegelikult hästiülesehitatud formaat. Aga seal on minu jaoks probleemid, et osalen suht late reg...siis vaatan, et kõigil "rexidel seal 3x algstäkid! jah ma saan aru, et vb ka gamblivad, aga siis pean ka ise any2 allinni minema seal, et äkki saab 2x peale...Need ülipikad late reg-d ajavad tilti. Sportlikkus mõttes ei meeldi see enne late reg stakkide ülespumpamine. Teine asi buy-ini tuleks tõsta-see vähendab scammi ohtu.Miks ei võiks 3-v buy in olla 25. Tehku aksvõi satikaid sinna, kui inimesed karjuma pistavad, et raha poleViimati muudetud privador poolt : 21.03.25 at 20:35
-
22.03.25, 07:45 #366
-
22.03.25, 09:16 #367
-
22.03.25, 12:05 #368
- Liitus
- Oct 2008
jah achipsdumpi. nad vb ei olegi teadlikult kokkuleppinud, mõlemale see plusev. Duplatakse stakid suureks, enne late reg lõppu. See sama nagu kütusekartell. Keegi pole midgai kokku leppinud. Üks tõstab bensu hinda , teine tanklakett läheb kaasa-"ei nussita". Kapo võib higipunnis telefone pealt kuulata. Suheldakse oma vahel "tundlate" keeles. Olen isegi kingsil näinud sellist "lammutamist" just sommide enda vahel. Aga kogu muu laua vastu on see somm jube nitt...
Ütleme nii, et kui mängid palju siis hakkad asju "nägema"nagu selgeltnägija.. Toon näite Ranka on liigas, tal nt viiamsel etapil 6 otsets konkurenti. ITm % on keksmsielt umbes 20%. Mängin hästi-halvasti ta ikka liigub seal % suunas. Ja üllatus-üllatus-kõik 6 konkurenti ITM-vad!
V nt teine näide. leedukas võidav ära esimse etapi. Järgmised etapid ITM-b leedukas 50% kordadest...
Lihtsalt, kui näed asju, kus kellegil on vaja hästi joosta ja siis vaatad wtf
Ma olen liigat alustanud ka väga hästi ja siis olen saanud järjest 10 mittecashi ja see ei ole HALB JOOKS, vaid normaalne jooks. Lihtsalt need "jooksud" tekitavad mulle häirekellad
Aga üldiselt on mängud puhtad v noh mu alarmid tihti helisema ei hakka. Ja chipsdumpida saab osavalt.Turvameeskond võib seal 10x kätt ülevaadata ja ta ei saa öelda, et siin oli chipsdumping kudiagi moodi.Viimati muudetud privador poolt : 22.03.25 at 12:17
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Eile, 22:46 in Pokkeripäevikud