Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 21, kokku 21 EsimeneEsimene ... 11192021
Näidatakse tulemusi 401 kuni 413, kokku 413

Re: *** 🎉 POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Seda taset oskaks hinnata pigem mõni mtt mängija, mitte mina...aga ma ei usu, et eriti keegi end seal "rexiks" pidas. Võin selles muidugi eksida. Need, keda olin varem kuskil näinud, imo mängisid pigem for fun vabal reede õhtul. Kaks venda küll tiltasid üsna valjult mingite biitide peale ja olid nähtavalt tildis (kumbki polnud eesti emakeelega), aga ülejäänud võtsid asja vabamalt. Spew alline oli pre, aga kuna mäng sisuliselt kommiraha peale live mõttes, siis expected.

Re: *** 🎉 POKKERIFESTIVALID: Üldisemad pokkerifestivalid (netis ja lives) teemad siia ***

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ei ole nendel turnadel mingit taset, vaalu vähe ja enamus nitivad
    Imo sellistel "kodumängu tüüpi" eventidel selguvad obvious fishid kuskil keskfaasis, kui on juba paar tundi nititud ja mänguaega saadud ja paar õltsi ka sisse keeratud. Mõni passiivsem vend hakkab kõike maha callima ja mõni teine muutub väga agroks. Ja ära minnes ollakse õnnelikud, et saigi küllalt mängitud.

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Seda taset oskaks hinnata pigem mõni mtt mängija, mitte mina...aga ma ei usu, et eriti keegi end seal "rexiks" pidas. Võin selles muidugi eksida. Need, keda olin varem kuskil näinud, imo mängisid pigem for fun vabal reede õhtul. Kaks venda küll tiltasid üsna valjult mingite biitide peale ja olid nähtavalt tildis (kumbki polnud eesti emakeelega), aga ülejäänud võtsid asja vabamalt. Spew alline oli pre, aga kuna mäng sisuliselt kommiraha peale live mõttes, siis expected.
    Mtt mängijal pole küll pointi arvuti tagant välja tulla. Vb tallinnas elad ja head overlayd jms promod...
    Aga viimast chesteri 500 vaatasin järgi,siis ma ei tea mis tasemest siin rääkida. Nagu oleks ajamasinal põrutanud 2000 aastasse
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 29.03.25 at 13:11

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Mtt mängijal pole küll pointi arvuti tagant välja tulla. Vb tallinnas elad ja head overlayd jms promod...
    Seda muidugi mitte, see on lihtsalt meelelahutus. Heal juhul saad EV eest tasuta juua ja taksoga sõita.

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Aga viimast chesteri 500 vaatasin järgi,siis ma ei tea mis tasemest siin rääkida. Nagu oleks ajamasinal põrutanud 2000 aastasse
    No see live on nagu veidi teistsugune mäng, nagu uus formaat oleks. Ise lauas oled vs mis streamis näed on öö ja päev :D Kuigi kaardid ju samad nagu netis..

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    No see live on nagu veidi teistsugune mäng, nagu uus formaat oleks. Ise lauas oled vs mis streamis näed on öö ja päev :D Kuigi kaardid ju samad nagu netis..
    Mul oli sama tunne ,kui esimest korda toodzerit mängisin. Nagu oleks paralleeluniversumisse sattunud. Ma prognoosin hävida 2-3x enne kui adjustin sellele mis toimub
    Eks täna olen teiselpool lauda ,proovin mõttega kaasas olla -kuidaa adjustiks jne
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 29.03.25 at 13:51

Liitus
    Oct 2010

Mul oli sama tunne ,kui esimest korda toodzerit mängisin. Nagu oleks paralleeluniversumisse sattunud. Ma prognoosin hävida 2-3x enne kui adjustin sellele mis toimub
    Eks täna olen teiselpool lauda ,proovin mõttega kaasas olla -kuidaa adjustiks jne
    Mulle meeldib regularidega rohkem mängida 500sel kui winTVl fishidega, lihtsalt ühega on põnev ja teisega ootad paremaid käsi

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Seda muidugi mitte, see on lihtsalt meelelahutus. Heal juhul saad EV eest tasuta juua ja taksoga sõita.
    Mängid täna ka v?

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

donkidega kindlasti suurem plusev, aga igav. Nad maksavad kõik välja, aga kui oled carddead on lihtsalt igav. ja foldid Regude vastu veidi huvitavam, et saab ka surve alla panna kaardita

Jep mul oli täna ka võimalik. Late reg sai läbi just. Väike overlay tuli isegi.edit: ei saanud ka veel, paus tehti pikemaks. Nii et vbolla ei tule overlayd.
    Viimati muudetud donkament poolt : 29.03.25 at 18:12

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

no siis on si ju käima läinud. Eks neils ee hirm ju koguaeg oli, et äkki maksvad 500euri turnle peale. Samas pole probleemi Bombys 200k juurde maksta...Chester500 pandi ju augud kinni.Sommidele tehti hotellid välja Tegelt ma tahaks, et nad hindaks ka eesti regulari, kes paneb a)lauad käima b)tapab overlay ära.Ehk kriitilise massi tekitajaks
    Viimati muudetud privador poolt : 29.03.25 at 19:12

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    no siis on si ju käima läinud. Eks neils ee hirm ju koguaeg oli, et äkki maksvad 500euri turnle peale. Samas pole probleemi Bombys 200k juurde maksta...Chester500 pandi ju augud kinni.Sommidele tehti hotellid välja Tegelt ma tahaks, et nad hindaks ka eesti regulari, kes paneb a)lauad käima b)tapab overlay ära.Ehk kriitilise massi tekitajaks
    Ma ennustasin aasta tagasi,vb varem,et üks päev näeme uudist-et kapo ametnikud puistavad yolo gruppi kontoreid jms

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Diamond Poker Series toob Tallinnasse PLO tippmängijad ja 4,5M garantii

https://www.pokkeriprod.com/diamond-...-tallinn-2025/

Lehekülg 21, kokku 21 EsimeneEsimene ... 11192021

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES