Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 4, kokku 8 EsimeneEsimene ... 23456 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 61 kuni 80, kokku 148

Re: *** 🎮 ÜKSIKUD NETI(T)URKAD: Üldine teema - mida railida, mängida, eriturniirid ***

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Jup. Ma ka. Mõttetu kohe anda. Neil ämmadel ju süües isugi pidi kasvama. Ohtlik kohe anda. Sisuliselt jõule mängid siis face up.
    Ämmale soovitan lapselapsi. 17a jõulud kaetud

Re: *** 🎮 ÜKSIKUD NETI(T)URKAD: Üldine teema - mida railida, mängida, eriturniirid ***

Ega kui nüüd optibeti graafikut vaadata,siis käis seal lihtsalt tasuta istumas.. äkki endal viskas siibrisse. Minu arust iga striim ütles ka(kui turniire valis juurde),et ei viitsi seal hommikuni istuda nüüd.

Edit: varsti ütleb striimimine ka tupictee,kui sa pole mingi tippstriimer,eriti eestis kus vaatajaskond väike.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 01.10.24 at 19:59

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Ju siis bisdets, kui just kolme pokkerisaadet nädalas olema ei hakka. Või siis oligi mingi testperiood kuni septembrini..

Ju siis bisdets, kui just kolme pokkerisaadet nädalas olema ei hakka. Või siis oligi mingi testperiood kuni septembrini..
    Krt mees ei vasta ka oma fännidele kuskil. Äkki kaka näeb teda win tv-l♡♡ saab küsida

Liitus
    Sep 2008

Tõmbasin Discordi ka lahti (no ei salli seda proge), ka seal kippu ega kõppu 🤷‍♂️ Äkki sai milku kokku ja tuleb kolmanda tulemisega.

Tõmbasin Discordi ka lahti (no ei salli seda proge), ka seal kippu ega kõppu 🤷‍♂️ Äkki sai milku kokku ja tuleb kolmanda tulemisega.
    Äkki optibetiga juba käed kokku löödud "loosis" ,detsembris annavad milku omale jopele ja saavad seda edukalt kasutada meediapromos.

Tunnen nagu mul oleks tore õhtu röövitud sellega ,et arvasin toodz täna laivis. Muumipoiss ka täna puhkab?

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Krt mees ei vasta ka oma fännidele kuskil. Äkki kaka näeb teda win tv-l♡♡ saab küsida
    Kes teab mis põhjus on, äkki lihtsalt tõbine.

Aga ma olen päris veendunud et optibetis sellist challengi on raske teha sest suuri hitte on võimatu saada. Mina jah olen rahul kui 100€ plussi jään micro fieldides 4-5h sessioniga aga Madis vaevalt ja aru saadav ka.

Läppari ma muidu saadangi jõulu kingiks varem ära, tal mingi kivi aja läppar.

PS! 100€ kuus võin oma päeviku nimeks panna kakahirmutis - optibet on maailma parim site ja spinnid on lahedad
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 01.10.24 at 20:54

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Kes teab mis põhjus on, äkki lihtsalt tõbine.

Aga ma olen päris veendunud et optibetis sellist challengi on raske teha sest suuri hitte on võimatu saada. Mina jah olen rahul kui 100€ plussi jään micro fieldides 4-5h sessioniga aga Madis vaevalt ja aru saadav ka.

Läppari ma muidu saadangi jõulu kingiks varem ära, tal mingi kivi aja läppar.

PS! 100€ kuus võin oma päeviku nimeks panna kakahirmutis - optibet on maailma parim site ja spinnid on lahedas
    Ma niipidi ei mõelnudki. Puhtalt turkadega jääkski optibetis nühkima seda milli taga. Eriti kui mängid kord nädalas ainult.
    Edit: kord kahe nädala jooksul.

Edit 2: pole vajadust ju räige tambiga peale lennata (umbes nagu kaalu kaotamine) ,milleks teha ala 20 posti kuus ,rämeda hiiteriga hypeda ja siis 2 kuu pärast kõik kuradile saata. Eelkõige võiks ju teha sp ,et endale meeldib (striim/blogi-mitte sp et optibet/wintv viskas kohe klotsi)
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 01.10.24 at 20:58

Liitus
    Sep 2008

Tunnen nagu mul oleks tore õhtu röövitud sellega ,et arvasin toodz täna laivis. Muumipoiss ka täna puhkab?
    Toodz on laivis küll, aga mänguga. Ka seda huvitav vaadata. Lisaks saad Toodzereid. Seekord rifarmer 50 eurot välja pannud - käristab välja.

https://www.twitch.tv/toodz

Toodz on laivis küll, aga mänguga. Ka seda huvitav vaadata. Lisaks saad Toodzereid. Seekord rifarmer 50 eurot välja pannud - käristab välja.

https://www.twitch.tv/toodz
    Ma ei saa toodzereid vist ,ma eelmine kord proovisin chatti kribada-sundis mind teloga ära verifitseerima. 10x proovisin,aga mida ei tulnud oli twitchilt sms. Ju mul igast kaitsed peal,et lambi sms-id läbi ei tuleks

Liitus
    Sep 2008

Ma ei saa toodzereid vist ,ma eelmine kord proovisin chatti kribada-sundis mind teloga ära verifitseerima. 10x proovisin,aga mida ei tulnud oli twitchilt sms. Ju mul igast kaitsed peal,et lambi sms-id läbi ei tuleks
    Ongi hea. Vähem vendi €50 peale.

E: Aga, kuidas sa ei saa. Sa ju kirjutanud igal pool twitchis. Kirjtua chatti !toodzer. Sa ikka Twitchist räägid s.t. ei aja Discordiga sassi ?

Ongi hea. Vähem vendi €50 peale.

E: Aga, kuidas sa ei saa. Sa ju kirjutanud igal pool twitchis. Kirjtua chatti !toodzer. Sa ikka Twitchist räägid s.t. ei aja Discordiga sassi ?
    Twitchist ikka jh,aga toodzil eraldi kaitse oma kontol. Rääkida saavad need kellel konto ka teloga verifitseeritud.

Liitus
    Sep 2008

Twitchist ikka jh,aga toodzil eraldi kaitse oma kontol. Rääkida saavad need kellel konto ka teloga verifitseeritud.
    Ma pole küll kunagi telos midagi verifitseerinud. Sul app?

Ma pole küll kunagi telos midagi verifitseerinud. Sul app?
    Äpp,mitte äpp -kõikjal automaatselt sisselogitud.

Liitus
    Sep 2008

Ju oled häkked, mis muud.

Ju oled häkked, mis muud.
    Parem häkked ,kui kräkked

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    0 eestlast ja mida kuradit selle Negreanu näoga lahti on? Vana on botoxit hakanud panema?

Liitus
    Sep 2008

Täna siis Toodz. Panen siia ka parooli ja arvan, et ta nii ei pahanda, kui kuskil õudukas foorumis see nii peidus. Parooliks: yen123. Turniiri leiab Optibetist, kui kirjutada otsingusse "Toodz".

https://www.pokkeriprod.com/pokkeris...ds-poker-show/

Lehekülg 4, kokku 8 EsimeneEsimene ... 23456 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 2 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 2 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES