Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 2, kokku 2 EsimeneEsimene 12
Näidatakse tulemusi 21 kuni 25, kokku 25
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: Road to 100k or prüga

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Aga kassi ja koera jaoks?
    Too aeg kass vist oli aga ta oli veits munn

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

:D

Mingit otsest rutiini pole, aga proovin umbes nii minna, et liiga hilja ei ärkaks. Suhtkoht feeli järgi. Aga feel elab 25 tunnises päevas jep :D

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Paari päevaga minu 2 kuu volüüm :D
    Tahan microst kiirelt välja saada, poes asjad kalliks läinud :D

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Koristaja Vaata postitust
    Mingit otsest rutiini pole, aga proovin umbes nii minna, et liiga hilja ei ärkaks. Suhtkoht feeli järgi. Aga feel elab 25 tunnises päevas jep :D
    Väga imelik fenomen, millele ma olen proovinud leida ja otsida seletust, kuid ebaõnnestunult 🤷‍♂️ Minu loogika oleks, et kuskil sõja - või kosmoseteaduses peaks olema see ju uuritud teema, aga mina midagi sellist ei leidnud. Äkki kellelgi õnnestub?

Seletusena võiks otsida ka midagi evolutsioonist, näiteks Maa pöörlemisega ümber oma telje, kuid ka see ei paku selgitust. Maa pöörlemine küll pidevalt aeglustub, misttõttu päevad pikenevad. Näiteks 400 miljonit aastat tagasi oli päeva pikkus 23 tundi pikk ja aastas oli 385päeva ja umbes 200 miljoni aasta pärast on päevapikkus 25 tundi (alles siis sobiks see pokkerimängijatele).

Seega, isegi kui võtaks väga iidse elu, siis tõesti ta oli olemas ka siis, kui päevapikkus oli lühike ja sel perioodil tekkisid ka esimesed imetajad ning oletame, et see rütm oleks kuidagimoodi läbi evolutsiooni jõudnud see tänapäeva inimese geenidega tänapäeva, siis see rütm peaks olema hoopis 23, mitte 25 tundi. Imetajate dominatsioon hakkas ca. 60 miljontit aastat tagasi ja inimese eellased ilmusid umbe 4 miljonit. Seega see teooria ei pädeks mitte kuidagi.
    ----

Pigem selgitus võiks äkki olla selles, et inimene on kohastunud 24 tunniks (nagu enamik loomariiki) ja ellujäämiseks kasutatakse niiöelda reserve, mis võetakse kasutusele, et stressiga perioodis hakkama saada.

Kuna inimene on üks väheseid, kellel puudub loomariigis stress, siis need "rservid" lähevad kasutusele harva ja "vabas elus" ehk boheemi elu elav inimene saab seda ühe tunni pikkust reservi rõõmsalt kasutada iga päev. Äkki sealt tulebki 25 tunni tsükkel?

See on minu teooria, sest kuskilt peab see 25 tundi tulema. See pole kellegi erand, vaid paljud pokkerimängijad on täheldanud seda, et "vabas päevakavas" elava pokkerimängija päevatsükkel liigub iga päev ca. ühe tunni võrra edasi, olenevalt geograafilisest asukohast ja aastaajast ehk seda ei mõjuta ei päike, ilmastik vms. vaid mingi sisemine bioloogiline kell, mis tiksub mingil põhjusel mitte 24, vaid hoopis 25 tundi.

Teine võimalus, et oleme pärit Marstilt, kus ongi päeva pikkus ligi 25 tundi 🤣🤣🤣

Lehekülg 2, kokku 2 EsimeneEsimene 12

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES