Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 3, kokku 3 EsimeneEsimene 123
Näidatakse tulemusi 41 kuni 51, kokku 51

Teema: Töökohad

Super Moderaator Kasutaja camu avatar
    Liitus
    Jan 2009

Re: Töökohad

ehitus

Tsitaat Algselt postitas Foux
    Lõpetan laup. keska. Siis ilmselt mingit turismiga seotud jama õppima. Räägin 3-e võõrkeelt aga filoloogiat küll õppida ei viitsi
    kui keeled on suus, siin on maailm valla. ma ka ei viitsi filoloogiat õppida.

Tsitaat Algselt postitas Pahvak
    Kuidas neid koefitsente pannakse? Vaadatakse, et nii ühe kui teise meeskonna poolt oleks nii pandud, et kindlalt kasum tekiks vms?

Aga see kommuun on hea
    Kõige tähtsam on kuis üldine turg kujuneb. Tavaliselt enamus keskmise suurusega ja väikesi bookie'sid kopeerivadki teiste pealt need koefid, kui turg juba paika loksund mingil määral.
    Need kes esimesena koefid koostavad, arvestavad eelnevat statistikat, hetke vormi ja kõikvõimalikke muid faktoreid mida üldse võimalik arvestada.
    Mingit kindlat kasumit iga mängu pealt on võimatu saada, aga pikaajalise variatsiooniga jäävad need bookie'd plussi, kes liiga suuri riske ei võta. Nt mõned püüavad liiga atraktiivseid koefe pakkuda, aga võivad hävida. Väiksemate bookie'dega tasuks väga ettevaatlik olla, neid tuleb ja kaob pidevalt.

Pastilaa?? Ei! Kasutaja Pahvak avatar
    Liitus
    Dec 2008

Tundub huvitav teema. :)

Edit: eriti huvitaks kuidas esialgsed bookied oma koefe kujundavad. Kuna mul on matemaatikaalaane haridus, siis tundub nagu põnev töö.
    Fullstacks have more fun.

Pokkerihai Kasutaja andu_andu avatar
    Liitus
    Jan 2009

Tsitaat Algselt postitas erplander
    Kõige tähtsam on kuis üldine turg kujuneb. Tavaliselt enamus keskmise suurusega ja väikesi bookie'sid kopeerivadki teiste pealt need koefid, kui turg juba paika loksund mingil määral.
    Need kes esimesena koefid koostavad, arvestavad eelnevat statistikat, hetke vormi ja kõikvõimalikke muid faktoreid mida üldse võimalik arvestada.
    Mingit kindlat kasumit iga mängu pealt on võimatu saada, aga pikaajalise variatsiooniga jäävad need bookie'd plussi, kes liiga suuri riske ei võta. Nt mõned püüavad liiga atraktiivseid koefe pakkuda, aga võivad hävida. Väiksemate bookie'dega tasuks väga ettevaatlik olla, neid tuleb ja kaob pidevalt.
    ja kust sa siis sportlaste hetke vormi kohta infot said ?

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas erplander
    Endal sellist pattu pole, et töökohtadest kümne küünega kinni hoiaks, seni polnud ühelgi tööl naljalt üle aasta vastu pidanud, viimasel tööl siiski suutsin selle rekordi ületada ligi poole aastaga 8)

Viimase 10 aasta jooksul peetud ametid:

regionaaluuringu koostaja
    maakonna äriinfokeskuse projektijuht
    veebisaidi toimetaja
    geograafiaõpetaja
    aednik
    spordikihlveokoefitsentide koostaja
    veebisaidi toimetaja-kampaaniajuht

lisaks rida väiksemaid, juhuslikumaid tööotsi (praktikad looduskaitsealadel, metsa- ja põllumaj. tööd, ristsõnade koostamine jms).

Töö on kurjuse ema!
    (orkutis on taoline kommuun ka )
    WOW. Põhimõtteliselt mees, kes on tegelenud kõigega :)

Tsitaat Algselt postitas andu_andu
    ja kust sa siis sportlaste hetke vormi kohta infot said ?
    Tavaliselt enamus keskmise suurusega ja väikesi bookie'sid kopeerivadki teiste pealt need koefid, kui turg juba paika loksund mingil määral.

Pokkerihai Kasutaja vennike avatar
    Liitus
    Mar 2009

Edit: eriti huvitaks kuidas esialgsed bookied oma koefe kujundavad. Kuna mul on matemaatikaalaane haridus, siis tundub nagu põnev töö.
    sellest võib erplander vist pikemalt rääkida, ainult suuremad firmad kujundavad oma koefitsente ise. pisematele on selline koht nagu tip-ex.com. puhas statistika. viimas(t)e hooaegade omavahelised tulemused, teadalevad vigastused/muidu eemalejääjad jms.

aga et koefitsendi kujundajaks saada pead sa spordist sitaks rohkem jagama kui matemaatikast.

mul muidu ka päris aus CV päris pikk. erinevaid CV-sid on ka päris palju. Olen olnud McAfee tootejuht, baarman, plaatija, maaler, online pokkeritoas klienditeenindaja/fraud investigator, müüja arvutikaupluses ja internetcafe manager.. kuldsed käed :D

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Pean ka yles tunnistama 2000 alguses olin mingi aeg FALCKI turva.
    Ilmselt koige hullem tookoht.Et alguses olin nn varu voi mingi vahetus siis esimene p2ev viiidi mind kella 11 ajal mingi rikkuri villa juurde, sest seal oli mingi h2ire tulnud...Niisiis passisin seal kuni kella 9-ni hommikul(v2ljas villa aias)P2ris kylm oli juba.....Siis kui hommikul j2rgi tuldi sain veel soimata.
    Voite isegi arvata,mis motted mul olid hommikul l2bikylmununa

Yhesonaga too koosneski sellest,et viidi ohtul(kui vahetus algas) mingit sitajunni valvama ,kuni 2ra viidi.
    Peale 2-e kuud tegin lepingu poolekohaliseks, siis edasi poolekohaga olin veel ca max 2 kuud,et lahkumisavaldus anda(kuigi see oli mottes juba esimesest p2evast!)
    Siis ma ei imesta milline kaadrivoolavus seal on.
    Oudne kogemus!

Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas Bikewarrior
    kõik mis puudutab mootorrattaid on minu teema. Enamasti remonti ja hooldust teen mootorratastele.
    mis linnas ja mis firmas, äkki vaja mingeid asju kunagi ajada

Olümpsi Mägi Aivar Kasutaja ESTPatrick avatar
    Liitus
    Nov 2008

olen üsna kindel et seda tehakse ökonomeetriliste mudelite kaudu

Lehekülg 3, kokku 3 EsimeneEsimene 123

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES