Tsitaat Algselt postitas wedoit
risti äss on meie käes. AKo-AQo ristiga on nii väike osa tema range'ist...
No ma mõtlen seda, et PF calling ranges on AK ja AQ väga suur osa tema rangest, ristit pidasingi silmas Qc või Kc. Isegi, kui sa võtad ta shoving rangest kõik AK ja AQ-d välja ning jätad ainult kolmikud + ülepaarid, siis meie equity on ikka meeletult hea.

Kui ta calling range on näiteks TT+, AQs, AK ja shoving range TT+, siis on meil 44% equityt aga kuna AQ ja AK on väga suur osa ta rangest, siis fold equity on meil suure ja võidame tihti ilma sd-ta suure poti, mis on lahe. Kui ta ranges on ka väikesed kolmikud (ma panin lambi boardi, 39T), siis kolmikute + ülepaaride vastu on meil 41% equityt aga, kui siis tõuseb meie FE nats veelgi, sest ta foldib ära 44, 55, 66, 77, 88 jne.

Samuti võib ta väga vabalt meie vastu teha suure-suure lolluse arvates - näiteks shovedes väikse paariga, mis sisaldab ristit, lootest, et ta paar võib olla hea + backdoor risti tõmme. Nii tõstame oma equityt veel aga väheneb FE. Kui aga ta peaks korra shovema AxQc-ga või AxK-ga, siis tõuseb veel rohkem meie equity aga väheneb FE. Aga olen päris kindel, et bet + call shove on siin +EV liigutus ning kes ei ole nõus oma stäkki sellise lauaga ssise ajama, siis ei tohi preflopis tõsta.

Aga ma oleks PF callinud juba ka seetõttu, et ma ei oleks teadnud, mida teha, kui vastane 4betib. AK on nuts bluffing hand PF, sest ta toimib AA-le ja KK-le blockeritena ja teiste suhtes flip/ees ning peaks callima aga lihtsalt selliste stäkkidega EP ei ole nõus oma raha sisse ajama, eriti sellises turniirifaasis. Seega oleks callinud ja vaadanud, mis saab - keegi paneb tagant otsa, lükkaks sisse (juhul, kui teised foldivad), hitin ässa/kunni siis tõenäoliselt läheks broke/prooviks miskit valuet saada, läheks mööda siis tõenäoliselt annaks alla või kui tekibv võimalus isis mängiks vastase üle.