Näidatakse tulemusi 41 kuni 60, kokku 999
Teema: Läptopi ostuabi.
-
11.08.09, 15:34 #41
Re: Läptopi ostuabi.
Kolm aasta garantii on suht standard imo enamusel äriklassi pillidekl. Enda e5500'l läks see raam katki, mis seal ekraani ümber on .. no questions . .saatsin tallinna ja jülejärgmine pöev sain juba kätte ning korras.
Aga jah ORDI ja Desknote ja klickil oli ka mingi oma saast vist veel, neid ei ole mõtet kommenteeridgai. Ei soovita kõige hullemale viha vaenlasele ka .. jubedused ..
Mul oli ordi, 6 kuuga läksid hinged nii läbi, et ekraan ei seisnud enam püsti .. uued hinged pandi, siis nagises juba kõik jne ...
Ühesõnaga peab inimene välja mõtlema tõesti, mis on tema jaoks prioriteedid .. kas kaal, aku kestvus, võimsus, ekraani suurus, mobiilsus ja obv hind.
-
11.08.09, 15:36 #42
täpselt nii, kui inimene kasutab läpakat vaid netis surfamiseks ja mõne dokumendi tegemiseks, siis pole vaja osta nt 20-40k läpakat :)
Ja kui mõni on hullem mängusõltlane, kellel kõvakas erinevaid wolfensteine, fifasid, nbasid täis, siis sellele ei sobi kohe kindlasti mingisugune 10k-ne rotikas 80GB kettaga :D
-
11.08.09, 15:45 #43
Starsi jaoks täitsa piisav - kui vaja siis spordikotti, pikenduserull kaasa ja kasvõi randa:
-
11.08.09, 15:54 #44
Algselt postitas hotcocacola
-
11.08.09, 16:28 #45
aga HP paviljon on juba järgmiseks päevaks emaplaadiprobleemiga garantiis :D
-
11.08.09, 16:36 #46
Algselt postitas tdx
-
11.08.09, 16:42 #47
kõvakas läheb väga paljudel arvutidel läbi :)
see ei olene masinast. Samas oleneb kõvaketta firmast. Western Digital nt ei kõlba kuhugi, samas kui Samsungi kettad on väga head :)
Samas, mõne läpaka emaplaat läheb "halvaks", siis hakkab ta kõvakettaid läbi kärsatama ning see pole üldsegi meeldiv.
Keskmiselt peaks ketas ikka aasta vähemalt kestma, kuni 2-3a. Kui isegi selle aja jooksul pole kõvaketas läbi läinud, siis on teil õnne olnud :)
-
11.08.09, 17:04 #48
- Liitus
- Jun 2009
Lenovo T-klassi kõvaketta probleemi olen kuulnud aga vähe, minu jaoks kõige tähtsam on et neil saab eemaldada dvd drive ja selle asendada akuga...tln-trt kestsid lahedalt...ma täpselt seda tehnilist poolt ei tea kuidas...tööjuures tehti...alati oli esimene küsimus kui helpdeski sisse sadasin: Noh HP kannel perses jälle? Kodusel kasutusel mul neid HP kandleid 2 ja mis seal salata....pidev kunde olen
-
11.08.09, 17:40 #49
Algselt postitas donkament
-
11.08.09, 19:12 #50
Algselt postitas leits
Nimme panen kohe Ordi toote lingi ;D Ma ei suuda kohe kuidagi välja mõelda ühtegi põhjust, miks ma peaksin poole kallima arvuti kasuks otsustama.
-
11.08.09, 19:17 #51
Tundub et sa oled laptopidest ikka v2ga kauge inimene.
ordide koostekvaliteet on juba nii sitt, eti kanna kriitikat
teiseks on nende jahutussüsteem nii persses, undavad nagu raiped, kuumenevad üle
odavat ja hea düldiselt pole ....
-
11.08.09, 19:21 #52
Algselt postitas Imric
Ütlen veel ühe põhjuse - seda kuradi Ordit sülle võtta on pagana kuum! Olen vist rumal küll kui sülearvutit vahel süles kasutan.
See teema ajab nii tilti ;DFullstacks have more fun.
-
11.08.09, 19:31 #53
Väga hea teema. Plaanis endalegi varsti läpakas soetada ning oleks hea kui keegi aitaks valida selle õige.
Millist läpakat sooviks? - normaalse ekraaniga(vähemalt 14"), korraliku riistvaraga(et kannataks isegi ongames mängida), et kvaliteetne oleks, aku peaks pidama piisavalt kaua, hind võiks jääda sinna 16-17k kanti max.
Pmts tahaks sellist täiuslikku(kui üldse on midagi sellise hinna eest) läpakat, millega saaks praktselt kõike teha alustades pokkerimängust ning lõpetades koolitööga.(no koolitööd saab vast iga läpakaga teha, aga mängida...?)
Algul vaatasin, et sale24.ee tõesti päris head hinnad, kuid mingit kasutatud punni ka ei tahaks kui juba maksan sellise summa. Veel võiks lisada ka siis, kust osta.
Ette tänades.
Edit: Endale jäi silma see sama masin, mis Estpatrickul. Oleks see mu vajadustele vastav? :)
http://sale24.ee/ariklassi-dell-lati...t-p-32473.html
-
11.08.09, 19:43 #54
Siin käis korra läbi Mac, aga mingit iseloomustust selle kohta ei tulnud.
Mind huvitaks arvamused selle kohta just pokkerimängija silmade läbi - paljud saidid seda
üldse toetavad, kas PT jm programme ikka saab kasutada jne.
-
11.08.09, 19:47 #55
Algselt postitas kaval-ants
Ehk tavalisel MacBook'il Trackerit kasutada võimalik minu teada hetkel pole, kuid MacBook Pro'l on võimalus runnida ka väga edukalt Windowsi, defaultina peaks olema selline võimalus kohe kaasas, eelkõige just sellepärast, et mõned programmid OS X'i all ei tööta.
-
11.08.09, 19:49 #56
Algselt postitas BuildUp
aga e6400 on hea valik .. soovitaks leddisplaiga võtta monitor .. kallim, kuid tunduvalt parem
-
11.08.09, 19:52 #57
Algselt postitas BuildUp
http://www.max.ee/?p=87
-
11.08.09, 19:54 #58
Algselt postitas leits
-
11.08.09, 19:59 #59
Delli puhul obv precision seeria ka, ma ei tea, miks ma selle unustaisn .. aga see peakski rohkem olema nö "tööjaam" või ma eksin?
E6400 on siuke päris hea mugav tõesti, valsiin ise e6500 .. kuna tahtsin 15" ekraani
-
11.08.09, 20:05 #60
Auch...Need precisionid päris kirved ning see e6400 lediga on ka üle 20k :-\
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 3 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 3 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Täna, 21:29 in Pokkeripäevikud