Naljaga pooleks - hakkan pokkeriproks. Tulevikus.

Nalja osa on see, et tingimused sean endale suht karmid - harrastajale suht saavutamatud. Tõsine osa aga see, et kui saavutan, siis hakkangi. Tingimused:
- Bankroll 100BI (hetkel 70 BI NL50)
- Limiit vähemalt NL100 (hetkel NL50)
- Reserv - 6 kuu raha pangakontol (hetkel elan peost suhu - saan palga ja selle söön ära või maksan arveteks. Pere ka vaja toita.)
- Income - stabiilselt praegune kahekordne sissetulek palga näol so 35-40K EEK vahele. Kui pikk on stabiilne - selle otsustan ise. Winrate antud tulemuse saavutamiseks NL100-s 35K kätt kuus, mis ma praegu mängin peaks olema ulmeline 10bb/100. Eks elu näitab, kas hea winrate, kõrgem limiit või rohkem käsi aitavad mul selle saavutada.

Kuna cashoute ei tee ja pokker on hobi, siis võib asja rahulikult võtta.

Mängin olen ca 10 kuud ja bankrolli sain Triobeti veebis rulli keerutades kus tänu punktiturniiride auhindadele tekkis seal arvestatav edge. Edasi pokker Triobet->Tower->Everest->FullTilt. Mänguks on NL 6-max.

Praegune suurim peavalu on FullTiltis NL50 kanda kinnitada, mis septembris pole kahjuks õnnestunud nagu mainitud - tiirlen 0 ümber. Kui 100BI täis saan, siis lähen järgmisesse limiiti. Mängustiil on 20/16 ringis ja sellega kannatan mängida 5-laual. Arvan, et vigadest on mul suurimad:
- võimetus foldida head kätt (mul rida paardunud boardil vastane kütab AI).
- cold call + fold on mu arsenalis liiga tihti.
- ei viitsi vastaste kohta notesid kirjutada.

Hetkel olen IT-neeger Tartus. Et arvuti taga kängu ei jääks, siis õnneks jooks, ujumine ja rattasõit aitavad hädast välja.