Esiteks...KJ on dominated hand, saad teda big potis mängida ainult 2 paari/straight/flushi+ peale... Kui postflop tunnetust pole, siis alguses lase see parem kohe heaga mucki. Parem hand on 97s, sest see ei ole dominated. BB pealt lase mucki, kui just imehalb vastane ei ole..... Ja UTG raise ei ütle mulle midagi, kui mulle vastase tüüpi ei ütle...standard TAG ja NIT vastu autofold. Fishi vastu see eest väga hea käsi.

Väikseid paarid alati call kui on raiser + caller... oddsid juba nii head. 1 raiseri vastu on raske valuet saada NL50-Nl100... seal ei maksta välja...mis minuarust on leak ja mida ma ise peagi proovin exploitema hakata teatud mängijate vastu (rõhk sõnal proovin).

Keskmised paarid...phhh 99-JJ phhh phh phhh---------hmmmm---------täielikult situation dependant....Ma tihti callin JJ set mine eesmärgil ja foldin isegi cbetile teatud vastaste vastu....ühte tõde nende puhul minuarust olemas ei ole.

AQo ei ole dominated hand...seda võid callida...alati ole teadlik, mis sorti vastase vastu sa mingit kätt callid... kui niti vastu siis AQ on mõttetu käsi, kuna tema utg openi vastu mängib see halvasti ja ega ta sulle actionit eriti ei anna kui ta sind ei biidi...BB AQ kui on raiser + caller siis võid ju shoti võtta... NIT utg raise peale AQo fold. Tagi vastu oled ka enamasti taga, nii et arvatavasti - EV

Ja üldiselt , kui ei pea ennast migiks post flop guruks, siis cold call(otsi see statt üless ja postita siia HEM nimeks CC%) % üle 5, siis see hakkab ülimalt - EV poole kiskuma...