Turbo Takedown - Lühikokkuvõte
Millal: 22:30 (Eesti aeg), iga kuu viimasel pühapäeval
Auhinnad: $1,000,000 auhinnafond, võitjale Audi TT, rahalised boonused ja pearahad PokerStars pro-de eest.
Sisseost: 3000 FPP-d (odavamad satelliit-turniirid toimuvad ööpäevaringselt)
Kust leiab: PokerStars->Tourney->Special

Täpsem info

Mängi, et saada osa $1,000,000 auhinnafondist

Peale väikest pausi on PokerStarsi üks suurimaid turniire tagasi ja veel rohkemate võiduvõimalustega! Turbo Takedown on 3000 FPP-lise sisseostuga turniir, mille auhinnafond on $1,000,000. Veel enam, nüüd on lisatud boonused, PokerStars pro mängijate eest pearahad ja iga kuu antakse ära uhiuus auto! Turniir toimub kell 22:30 (Eesti aja järgi) iga kuu viimasel pühapäeval ja sisseost on ainult 3000 FPP-d. Samuti ööpäeva ringselt toimub väga palju erineva sisseostuga satelliit-turniire.

Lisaauhinnad

Audi TT Turniiri võitjale

Mängija, kes võidab Turbo Takedown turniiri saab omale uhiuue Audi TT RS Coupe*

Boonused mängijatele, kes saavad korduvalt rahadesse

Kui sa saad mitu kuud järjest Turbo Takedownil rahadesse antakse sulle boonus, mille vabastamine on viis korda kiirem, kui tavaboonustel. Boonuse suurus sõltub, mitmendat kuud järjest sa oled Turbo Takedown'il rahadesse saanud. Kui sa saad rahadesse kahel järjestikusel turniiril saad $100 boonuse. Saad rahadesse ka järgneval kuul antakse $200 boonuse jne. Maksimum boonus on $1000.

Tiim PokerStars Pro pearahad

Iga PokerStars Pro eest, kes mängib Turbo Takedowni on välja pandud $100 pearaha. See tähendab, kui sa lööd välja tollelt turniiril ühe PokerStar Pro'st saad omale $100!

* mängijatel on õigus võtta Audi TT eest samaväärne summa raha