Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 177, kokku 227 EsimeneEsimene ... 77127167175176177178179187 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 3 521 kuni 3 540, kokku 4532
  1. #3521
    FPP Pro Kasutaja Gang Starr avatar
    Liitus
    Sep 2012
    Asukoht
    training
    Postitusi
    231

    Re: [$60 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Päris sada % ei ava, kuigi vist isegi võiks 20-25bb, aga see eeldab kiirelt reageerimist, et adjustida vastavalt vajadusele.

    Kui short on short sinu mõistes, millal sa ei mr?
    Ja kuidas need katsed läksid eelmine kuu, mis olid tulemused?

  2. #3522
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas Gang Starr Vaata postitust
    Päris sada % ei ava, kuigi vist isegi võiks 20-25bb, aga see eeldab kiirelt reageerimist, et adjustida vastavalt vajadusele.

    Kui short on short sinu mõistes, millal sa ei mr?
    Võimatu vastata.

    Esiteks: kellele ema, kellele tütar.

    Teiseks oleneb ka vastasest. Regularide vastu mulle ei meeldi avada 100%, sest põhimõtteliselt iga kahe kaardiga 3bet shovemine muutuks mu vastu +EV-ks, kui ma just korrektselt callima ei hakka, aga seda on väga raske teha. Isegi, kui ma hakkan, saab vastane võtta oma 3beti mõneks ajaks alla ja kaotan siiski halbade callidega raha. Või kui ma nüüd enam 100% ei ava, siis regular saab koheselt aru (esimene fold seda juba tähendaks). Seega ma arvan, et 100% avang ei ole regularide vastu parim.

    Samuti ei soovi ma avada 100% vastaste vastu, kes ei foldi postflop. Kas siis check-raisevad, donkavad või check-callivad. Siis ma ei soovi olla 25o tüüpi kätega spottides, kus mul on 0% equityt ja mul puudub igasugune võimalus panku varastada. Näiteks: Q73 laual 25o on minu arvates 0% equityt aga T2 juba on 7 ja 3 vastu ülekaartide oudid. See muidugi ei tähenda, et ma seal bluffima hakkaks - tõin illustreeriva näite ning mängustrateegiat siin arutada ei ole mõtet.

    Mu steal protsendid:
    • 10/20: 83% (76% vs 8%)
    • 15/30: 81% (61% vs 22%)
    • 20/40: 78% (47% vs 33%)

    Sulgudes X vs Y tähendab: minraise vs openshove ning esimene number enne sulge Attempt to Steal total (absoluutselt iga steal). Toon võrdluseks ka buttoni VPIP, sest aegajalt limbin.

    VPIP in SB:
    • 10/20: 90%
    • 15/30: 88%
    • 20/40: 86%


    Tsitaat Algselt postitas Gang Starr Vaata postitust
    Ja kuidas need katsed läksid eelmine kuu, mis olid tulemused?
    Jõudsin ÜLDISELE järeldusele: open-raise > open-limp > open-fold. Rõhutan, et üldisele. Iga vastane on erinev ja teinekord võib järjekord hoopis vastupidiseks minna. Aga üldpopulatsiooni vastu peaks olema SB VPIP suur ning minu arvates mängijad, kellel on VPIP alla 70% mistahes levelil lekivad raha välja.

    Kui veel vaadata üldpopulatsiooni näitajaid, siis saame järgmise tabeli:

    Fold to Steal vs Minraise
    • 19-25BB: 34%
    • 12-18BB: 40%
    • 8-11BB: 48%
    • 6-7BB: 53%
    • Üldine: 37%

    Tõenäoliselt 3beti protsent on pöördvõrdeline. 6-7BB deepil 3betitakse juba 40% käsi, 7% flatitakse ning ülejäänud fold. Esimesel levelil 34% fold, 50% flat, 16% 3bet etc.

    Aga tabelist võib järeldasda, et igal tasemel võib hoida VPIP kõrgemana. Sügavatel stäkkidel on vastase range loosem, rohkem ruumi postflop mängida ja saab võtta kasumlikke spotte flopis. Hilisematel levelitel jällegi taandub preflop mängule ja üldiselt 6BB kanti enam minraiseda küll ei tasuks.

    Huvi pärast teen ka sama filtri vs fish*

    Fold to Steal vs Minraise
    • 19-25BB: 31% (-3% võrreldes üldisega)
    • 12-18BB0: 38% (-2% võrreldes üldisega)
    • 8-11BB: 46% (-2% võrreldes üldisega)
    • 6-7BB: 56% (+3% võrreldes üldisega)
    • Üldine: 34% (-3% võrreldes üldisega)

    * fishiks loen mängijat, kes donkab floppi rohkem kui 30% ajast VÕI 3betib preflopis vähem kui 10% ajast või stealib vähem kui 50% ajast või limbib rohkem kui 40% ajast või cbetib floppi vähem kui 50% ajast ning on mänginud vähemalt 20 kätt.

  3. #3523
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    ( Click to show/hide )


    Aeg on läinud edasi ning nüüd tuhat turniiri täis.


    Teha on veel väga palju. Aga mängu biidib ja ma olen nüüd suhteliselt kindel, et suudaksin 2 tunniga teha iga inimese võitvaks mikros. Seda tingimusel, et ta jälgib ühte A4 suurust «tabelit». Aga see ei ole pokker, ja biitimiseks nimetamine on ka pokkeri solvamine IMO.

    Mida siis teha?

    Näiteks strateegia sisaldab: «Shove iga äss, olenemata stäkist» või «Ei foldi mitte ühtegi taskupaari - alati all-in».

    Praktikas näiteks, kui 25BB stäkiga Small Blind läheb all-in, siis kahtede taskupaariga callimine ei ole eriti hea mõte või siis sama sügava stäkiga A2o-ga open või 3bet shovemise eest ka Kuldpea 2013 tiitlit ei saa.

    Kuna seiklusi saatis suhteliselt kuri downswing, siis ei hakanud rohkem õpetama mängulist poolt, vaid panustasin aega mentaalsele mängule. Selgitasin, et ei tohi olla tulemustele orienteeritud. HT HUSNG-des rohkem jälgida EV-d, kui üldtulemusi ning pikas perspektiivis mõlemad jooned leiavad teineteist sama kindlalt kui iga raha kupüür tee riigi keskpanka.

    Täna üle pika aja vaatasin mängu ning kohe hakkas silma 24o-ga minraise call OOP-lt. Tekkis tunne:


    Õnneks sellised vead ei ole ravimatud surmahaigused, ning vastumürki kerge leida. Järgneva tuhande mängu jooksul sooviksin näha 2% või paremat ROI-d. Päevas saab kuskil 100-200 mängu ning kui järgnevad tuhat mängu täis, siis annan teada, kuidas tulemused.

    Kuna coachides olen väga palju $3,5 HTHUSNG-sid railinud, siis olen teinud väga palju tähelepanekuid ja märkmeid ning teise arvutisse on tekkinud väga viisakas fail. Failis on reastatud punktid: a) b) c) .... jne. Hetkel hakkab tähesti vaikselt otsa lõppema.

    Kui kunagi meeles, aega saan ja viitsimsit tekib, siis teen nad inimsilmale loetavaks ja panen nad kuskile üles. Ise endale märkmeid tehes tulevad välja sellised laused, et võõras vist midagi aru ei saaks.

    Mida võin kohe öelda:
    • open minraise 100% up to 10BB
    • cbet vähem kui pool potti, kui ei ole valuekäsi
    • cbeti vähemalt pool potti, kui on valuekäsi

    Buttonilt prindid.

    MINUST

    Uuendasin Sharky litsentsi kuni sajastendi ning nüüd mängin ka sajaseid, kui lobbysid saab, aga põhivolüüm ikkagi $60 nagu oli ka arvata. Mis me ikka minust plärame. Läheme parem kosmosesse!

    KOSMOS

    Täna lugesin Novaatori artiklit, kus kirjutatakse, et Voyager 1 on jõudmas päikesesüsteemi äärealadele. Artiklit saab lugeda aadressil: http://www.novaator.ee/ET/kosmos/kui...aikesesusteem/

    Tegu on huvitava artikliga, ja mis veel huvitavam või isegi minu jaoks väga hämmastava panev - sond on olnud «lennus» juba 35 aastat ning ikka veel töötab. Arvesse võiks võtta ka seda, et toona tehnika oli alles «lapsekingades», praeguseks on läbitud 18 miljardit kilomeetrit, ei ühtegi «hooldust» ega «boksipeatust», ei ühtegi vahetatud varuosa, avakosos ei ole ka just kõige sõbralikum koht, siis minu jaoks on see küll väga suur tehnika ime.

    Samuti on müstika sidepidamine nii kauge vahemaa tagant. Ma ei imestaks, kui toona oleks olnud samad tehnilised võimalused, mis tänapäeval, aga siis ei olnud sittagi. Siis olid meil mustvalged telekad, puudus internet, mobiiltelefonist ei osanud näha keegi und, arvutid olid suuremad kui kombainid. Naljakas, et näiteks mõnes vanalinna keldribaaris muutub mobiiltelefon täiesti kasutuks ning kõne tegemiseks tuleb liikuda tänaval, siis toona, 35 aastat suudeti leida lahendus suhelda sondiga 18 miljardi kilomeetrise vahemaa tagant.



    Uurisin Wikipediast ka natuke lisa. Näiteks 2011. aastal kulus sõnumi edasi-tagasi saatmiseks (Maalt Voyagerini ja tagasi) üle 33 tunni.

    Üleüldse Voyager1 on väga huvitav teema. Sondile on kaasa antud kuldne grammofoni plaat, millele on salvestatud erinevat infot: meie asukoht päikesesüsteemis, erinevad helid (ala äike jne), erinevates keeltes tervitused, kuulsad laulud ja osad teaduslikud põhitõed.

    Plaadi väliskestal on kujutatud kasutusjuhend, et õnnelikud Voyageri leidjad oskaksid ikka plaati kasutada.




    Aga huvitav, kas kunagi keegi selle leiab? Mõelda vaid, et sond liikunud 35 aastat ja ta ei ole jõudnud isegi meie kodupäikese süsteemist välja, mis ei ole isegi kübeke kogu universumist. Siit võib mõelda, et isegi kui näiteks me saaksime kunagi ühe signaali või märgi intelligentsest tsivilsatsioonist, siis on ikka väga õhkõrn võimalus, et inimkond üleüldse suudaks füüsiliselt kokku saada, kui just tõesti ei «leiutata» midagi, mis suuri vahemaid aitaks läbida lühikese aja jooksul. Voyager siis ise liigub 17km/s ehk 61 000 km tunnis.

    PS! Kui kedagi huvitab küsimus: «Kas me oleme üksi Universumis», siis soovitan raamatut: https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?6960

    Seal 3 teadlast spekuleerivad selle üle loogika, tõenäosuste jms. alusel. Samuti tuleviku mõtteid, koloniseerimise ning planeetide ja tähesüsteemide vaheliste reiside teemal.

    Vot selline post mult täna :)

  4. #3524
    Mr. Puujalg
    Liitus
    Aug 2009
    Postitusi
    6 447

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    vau
    see kaine olemine mõjub sulle hästi

  5. #3525
    kuum poiss Kasutaja pastilaa avatar
    Liitus
    Apr 2009
    Asukoht
    Pahvaku peas
    Postitusi
    7 518

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    krt **** täitsa pehmoks ära keerand. joo rohkem rsk!

  6. #3526
    kuum poiss Kasutaja pastilaa avatar
    Liitus
    Apr 2009
    Asukoht
    Pahvaku peas
    Postitusi
    7 518

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    juhised ka:
    ( Click to show/hide )

  7. #3527
    mees nagu orkester Kasutaja VisaHing avatar
    Liitus
    Dec 2009
    Asukoht
    @ Emma-s house
    Postitusi
    6 723

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Ranka 24/7 ainult juurdlebki nende HTHU üle. Oled kõva töö ära teinud ja panustanud palju meie kõigi arengusse. Võid nüüd lõpuks ühe pindise avada ja naist minna rahuldama. ( Kujutan ette, et teine on päris kiimas juba ).

    Sulle ka üks bluffing guide:
    ( Click to show/hide )

  8. #3528
    Pokkerihai Kasutaja Fabulous avatar
    Liitus
    Jan 2010
    Asukoht
    Tallinn
    Postitusi
    2 674

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Kas õpilane avab 100% buttonilt? Kui jah, siis mida selle kohta graafik näitab? IMO on mikros suurema osa vastaste puhul nii, et kui nad märkavad, et sa 100% ajast avad, hakatakse ikka väga lightilt otsa lükkama.

  9. #3529
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
    Kas õpilane avab 100% buttonilt? Kui jah, siis mida selle kohta graafik näitab? IMO on mikros suurema osa vastaste puhul nii, et kui nad märkavad, et sa 100% ajast avad, hakatakse ikka väga lightilt otsa lükkama.
    Jah. Avab buttonilt 100% käsi. Foldima hakkab alles siis, kui tõesti vastane on maniakaalne. Enamus ei ole.

    Natuke aega tagasi vaatasin käsi üle. Trash range (23o, 34o, 72o jne) kaotas minraise tehes -35BB. Vaatasin üle ka stackide sügavuste järgi: 8-12, 13-16, 17-20, 21-25. Ainuke vahemik, kus käed kaotasid (-70BB) oli 13-16BB, aga tõenäoliselt on see sample tagajärg.

    Minu kogemused on teised. Mitte keegi ei hakka otsa lükkama.

    TÕESTUS JA VASTUS KÜSIMUSELE: MIKS AVADA 100% KÄSI

    Lasin teha järgneva filtri (sulgudes olevad arvud on üldpopulatsioon ilma efektiivse stäki filtrita)

    10-25BB STÄKID
    • 866 mängijat
    • 11 698 kätt (16 164)
    • 3Bet PF: 22% (22%)
    • Fold to F CBet (non-3B): 42% (43%)
    • Fold to Steal vs Minraise: 27%

    Kuna mängitakse OOP 73% käsi, millest 22% 3betitakse ehk 51% flatitakse. Sellest rangest 42% ajast check-folditakse jätkupanusele, siis on ideaalne tsenaarium varastada väikeseid panku.

    CBetimisel soovitan kasutada:
    • 10/20 levelil bettida t30 ilma käeta, t40-t80 käega (olenevalt flopist ja käest)
    • 15/30 levelil bettida t40/t50 ilma käeta, t50-t80 käega (olenevalt flopist ja käest)
    • 20/40 levelil bettida t50/t60 ilma käeta, t60-t80 käega (olenevalt flopist ja käest)

    Üldiselt 15/30 levelist saadik ei ole vaja üle poole poti bettida. Riveriks saad väga easylt rahad sisse, kui vaja. Suuremalt bettida, kui põhjus.

    See buttoni mäng. OOP mängida üle 15BB stäki kindlasti üle 50% käsi.

    TÄPSUSTUS:
    Buttonilt foldides on kaotuseks -50BB. Seega, kui suudad käega kaotada vähem kui 0.5BB-d (ehk 50BB/100), on see parem (suurem EV), kui foldimine.

  10. #3530
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Lisan veel niipalju, et selline robot-strateegia kehtib $3,5-stes. Muude limiitide kohta puuduvad andmed, aga arvan, et töötab sama edukalt ka seitsmestes. 15-nestes tõenäoliselt enam mitte ja nii kõrgele ei olegi asja, kui minna botti panema.

  11. #3531
    Pokkerihai Kasutaja Char avatar
    Liitus
    Sep 2009
    Postitusi
    1 848

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Täna üle pika aja vaatasin mängu ning kohe hakkas silma 24o-ga minraise call OOP-lt.
    kas õpilane on varem pokkeriga kokku puutunud?

  12. #3532

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    On juba tekkinud teooriad, et WARP DRIVE on täiesti reaalne ja tehtav asi, mis võimaldab kiirusi rohkem kui 10 korda valguse kiirus. On lihtsalt veel teatud aga'd ning kütuse probleemid asja juures, kui teadus need lõpux lahendab, siis peaks asi olemas olema ning lähimad tähed on easy game :P

    Järgmised 5 sajandit saavad kosmoseavastustes nii huvitavad olema, et ära suremine oleks patt :D

    Kujutage ette, kui kuskil ongi planeet, kus on evolutsioon enamvähem inimrassiga sarnased olendid välja kujundanud ning nende maailm enamvähem samakaugele arenenud kui meil. Millised automargid ja naised ja filmid neil seal kõik on, tra kui huvitav olex nende planeedile chillima minna :D

    Või planeet, kus on ainult kiimas naised, rääkida veel ei oska ja jooxevad ainult mööda lagendike palja tussiga ringi ja otsivad süüa:D

  13. #3533

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Лучше хуй в руке, чем пизда на горизонте.


  14. #3534
    FPP Pro Kasutaja Gang Starr avatar
    Liitus
    Sep 2012
    Asukoht
    training
    Postitusi
    231

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    ranka näitad seda robotabelit meile ka?

  15. #3535
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas Char Vaata postitust
    kas õpilane on varem pokkeriga kokku puutunud?
    Vastus su küsimusele peitus esimeses postis:
    Ise ka õpetan ühte inimest. Pokkerit mängis enne for fun ja leake täis. Nüüd 4 päeva mänginud. Alustasime väga easy ja leake täis strateegiaga, et aru saaks üleüldse positsioonidest jne. Nüüd täiendatud.



  16. #3536
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
    On juba tekkinud teooriad, et WARP DRIVE on täiesti reaalne ja tehtav asi, mis võimaldab kiirusi rohkem kui 10 korda valguse kiirus. On lihtsalt veel teatud aga'd ning kütuse probleemid asja juures, kui teadus need lõpux lahendab, siis peaks asi olemas olema ning lähimad tähed on easy game :P

    Järgmised 5 sajandit saavad kosmoseavastustes nii huvitavad olema, et ära suremine oleks patt :D

    Kujutage ette, kui kuskil ongi planeet, kus on evolutsioon enamvähem inimrassiga sarnased olendid välja kujundanud ning nende maailm enamvähem samakaugele arenenud kui meil. Millised automargid ja naised ja filmid neil seal kõik on, tra kui huvitav olex nende planeedile chillima minna :D

    Või planeet, kus on ainult kiimas naised, rääkida veel ei oska ja jooxevad ainult mööda lagendike palja tussiga ringi ja otsivad süüa:D
    IRV@viimane lause :)

  17. #3537
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas Gang Starr Vaata postitust
    ranka näitad seda robotabelit meile ka?
    Ei ole otsest robotabelit. On jutuke stiilis: http://www.pokkeriprod.com/2012/05/02/husng-strateegia/ Aga nüüd natuke täiendatud.

  18. #3538

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
    On juba tekkinud teooriad, et WARP DRIVE on täiesti reaalne ja tehtav asi, mis võimaldab kiirusi rohkem kui 10 korda valguse kiirus. On lihtsalt veel teatud aga'd ning kütuse probleemid asja juures, kui teadus need lõpux lahendab, siis peaks asi olemas olema ning lähimad tähed on easy game :P

    Järgmised 5 sajandit saavad kosmoseavastustes nii huvitavad olema, et ära suremine oleks patt :D

    Kujutage ette, kui kuskil ongi planeet, kus on evolutsioon enamvähem inimrassiga sarnased olendid välja kujundanud ning nende maailm enamvähem samakaugele arenenud kui meil. Millised automargid ja naised ja filmid neil seal kõik on, tra kui huvitav olex nende planeedile chillima minna :D

    Või planeet, kus on ainult kiimas naised, rääkida veel ei oska ja jooxevad ainult mööda lagendike palja tussiga ringi ja otsivad süüa:D

    Isegi, kui see warp drive on suuteline 10x valguse kiirusel asju liigutama, siis ainuüksi meie enda kodugalaktika, linnu tee, kaugemasse tippu "sõitmiseks" kuluks 12000 aastat :) ULME!!! :)
    Lisaks on veel hoomamatu, et meie linnutee galaktikas on tähti, umbes nagu meie päike, 200 miljardit tükki. Ja meile täna teadaolevalt on sarnaseid galaktikaid nagu linnutee, hinnaguliselt 100 miljardit tükki. Ja meie galaktika on ikka väga tilluke võrreldes teistega. Kui nüüd edasi mõelda, et kas kuksil võib veel elu olla, siis oleks ülimalt naiivne üldse arvata, et me oleme ainukesed :)

  19. #3539
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tsitaat Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    Isegi, kui see warp drive on suuteline 10x valguse kiirusel asju liigutama, siis ainuüksi meie enda kodugalaktika, linnu tee, kaugemasse tippu "sõitmiseks" kuluks 12000 aastat :) ULME!!! :)
    Lisaks on veel hoomamatu, et meie linnutee galaktikas on tähti, umbes nagu meie päike, 200 miljardit tükki. Ja meile täna teadaolevalt on sarnaseid galaktikaid nagu linnutee, hinnaguliselt 100 miljardit tükki. Ja meie galaktika on ikka väga tilluke võrreldes teistega. Kui nüüd edasi mõelda, et kas kuksil võib veel elu olla, siis oleks ülimalt naiivne üldse arvata, et me oleme ainukesed :)
    Ka mina arvan, et me ei ole üksi. Küll aga arvan, et mitte ükski maaväline mõistuslik tsivilisatsioon ei ole maad külastanud. Vandenõu teoreetikutele on muidugi see üks magusamaid teemasi. Ala, et on külastanud, aga inimkonnale ei anta teada, sest muidu toimuks kollaps - miks peaks üleüldse enam ise edasi mõtlema, kui meist arenenumad külalised annaksid tehnoloogia niisama ning lahendaks meie igapäeva mured ja probleemid.

    EDIT: ja arvutuste kohasel võib olla mõistuslikke tsivilisatsioone tuhandeid. See oli ka ajendiks miks tehti SETI programm.

  20. #3540
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 252

    Re: [$60 & $100 HT HUSNG]: Euronicsis kaableid nuusutamas

    Tehti Sam Farhat. Calliti pasaga ära ning järgmised käed pandi lihtsalt sit out. Ju anti alla ja võeti uus lobby, kui välja ei imetud. Tegu regular fishiga. Sit out läks insta. Tõenäoliselt juba callimisel vajutas või oli misclick.


    Poker Stars $98.12+$1.88 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2251644
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

    BTN/SB: t530 26.50 BBs
    Hero (BB): t470 23.50 BBs

    Pre Flop: (t30) Hero is BB with A 9
    BTN/SB raises to t40, Hero raises to t470 all in, BTN/SB calls t430

    Flop: (t940) 7 4 J (2 players - 1 is all in)

    Turn: (t940) T (2 players - 1 is all in)

    River: (t940) Q (2 players - 1 is all in)

    Final Pot: t940
    BTN/SB shows 3 K (high card King)
    Hero shows A 9 (high card Ace)
    Hero wins t940

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 12 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 12 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES