Olen TrioBetis (MicroGaming) võrgus mänginud terve see kuu. Olen ainult bumhuntinud ja lihtsalt ei võida! Bumhundin ka PokerStarsis ja FTP-s ning konstantselt võidan. Seega vastased on kontsntselt kõigis neis pokkeritubades samad. TrioBeti fishid on tegelt veel suuremad fishid kui FTP või Starsi keskmine fish. Keskmine Starsi/FTP fish foldib 3betile 30-50% ajast aga TrioBeti keskmine fish 30% või alla selle. Seega TrioBetis pead isegi veel vähem OOP mõtlema kui Starsis/FTP-s - bet for value, kui TP+ siis küta aga raha sisse.

Aga mis mind teeb murelikuks on see, et lauad on hoopis erinevad kui Starsis/FTP-s. Statisikaliselt (kontrollisin üle) on kõikidel tubadel sama % samasuguseid laudu - ala monotoon, two-tone, rainbow AGA primas kui on käsi siis on alati laud kõige-kõige halvem. Ala floppad 3betted potis ülepaariga top-seti, või tuleb maha megakuiv board, mis kuidagi vastast ei hiti (955r) või siis super drawi, mis hittis teda megalt. Sitaks palju on ka coordinated-flushdrawga floppe, kus tavaliselt vastasel on käsi (seda ka muudes tubades) aga see laud jookseb alati mega halvaks. See tähendab, et kas sa lihtsalt ei saa enam oma "suure käega" edasi mütata või ta lihtsalt ei maksa eriti nõrkade kätega.

Need lauad ja käed. Nüüd mängus. Kui mul Starsis/FTP-s selliste suurte agro fishidega matchid reeglina kestavad alla 100 käe, pikemaks lähevad siis kui fishid saavad duubli aga primas on need matchid megapikad! Täna mängisin kahe sellise fishiga kokku 1000 kätt ja ühega neist pea 400 kätt nii, et mitte kumbki ei saanud duublit vaid vahetasime 20-50BB haaval stäkitükke. Tekib juba tunne, et mängiks nit regularide vastu?? Ometi tegi fish koguaeg väga halbu calle, callis maha ace higha, bottom paariga aga kui floppad midagi suurt siis check-foldib.

Kui mängid suure fishi vastu, kes 3betib 40% ajast või foldib 10% ajast 3betile ning saad AA/KK siis ta sind ei 3beti. Või kui avab siis foldib koheselt 3betile. See on täielik müsteerium nagu nad näeksid minu kaarte või siis jagab RNG neile just SEL hetkel selliseid kaarte, millega nad ei taha/saa callida.

Kogu selle suure sitase krempliga jääd üle suure sample break-even, ometi teistes võrkudes sellise sampliga tuleb 5-6pt/bb+ HU mängudes. Ma saaks aru, kui mängid regularmänge, kus dünaamika on erinev aga fish on fish.

Sama juttu räägib ka peokunn, kes sama "sümptomi" all kannatab ning otsisin välja krayzie kommentaari: http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...2&postcount=43

niipalju kui primas olen mänginud siis jah...

99% ajast on lauas istudes äärmiselt "wtf" tunne. Suur osa rahvast mängib nii ebaloogiliselt ja ajuvabalt et mäng muutub äärmiselt primitiivseks - ootad kätt ja loodad et ei outdrawita. Enamasti tõmmatakse ikka sumpsi mingi trash 2 pairi või kummalise reaga. Kõige ebameeldivam ongi tunne et kui sulle jagatakse pre nt AA siis sa tead et sa ei saa foldida seda kätt ever ever, juhul kui maha just 4flush või 4 straight ei tule.


Kui ma FR/6max mängudes arvasin, et asi on mängijate dünaamikas - ala ära usu neid aga kui sa mängid heads-up'i, kus saad täielikult manipuleerida fishiga ja täielikult adjustida ning ühestoas tulemused rahuldavad, teises toas mitte. boardid on alati "imelikud", mitu kuud eemal olles ja kohe mängima hakates õnnistab sind "upswingiga" ja siis läheb kõik allamäge siis mina enam selle võrgu aususesse ei usu.

Ärge arvake, et ma olen riggedisse uskuja! ei ole, ma ei suuda mõelda välja ka ühtegi põhjust, miks peaks olema võrk "rigged" aga kui kõik on vastupidi loogikale siis hakkad seda uskuma.

Ma ei ole primas miinuses, kogu selle solgiga olen 3BI plussi näidanud (7000 headsupi kätt fishide vastu) aga kogu toimuv ei mahu minu loogika piiridesse. Mul oli FTP-s ka väga räige downswing - 13BI fishide vastu aga ma ei saa kuidagi öelda, et see oleks rigged. Seal pigem kirud, et on fucking luckbox või ****, miks ma siin sellise vea tegin. MG-s nii öelda ei saa.

See ei ole mul esimene kord seda öelda, et too võrk on rigged aga alati samad probleemid. ALATI! Arvan, et mu post toetust ei leia aga kui saaks siis hea meelega ajaks pundi kokku ning esitaks TrioBeti karmi avalduse tõestamaks, et nende RNG ei ole näpitud.

Siit tekkis ka küsimus, et kuidas erapooletud ühingud RNG-d kontrollivad? Jooksutavad nende scripti "test serveris"? Kui jah siis keegi ei saa ju öelda, et nad jooksutavad hoopis oma võrgus hoopis teist scripti.