Tsitaat Algselt postitas muruntau Vaata postitust
Räägi tulemustest, enda mängust ka, mis sa tühja promod siin. Sisuliselt pead koorile jutlust, hane selga vesi siin! Vanad lugejapeerud surevad igavusse!

Mitu korda €500 oled peale kandnud juba viimase kuu, päeva, nädala jooksul? Mõne käe võitnud ka oled? Tõesta!
Aus vastus esimesele lõigule/tulemusele on - ma ausalt ei tea. Nominaalselt olen nullis, mille hulgas on siis kõik sissemaksed + boonused + lauas tehtud koerustükid ja ka kangelastoad, millelt maha lahutada tehtud neto sisse - ja väljamaksed, aga strukturaalselt ei oska öelda.

Veel vähem oskan rääkida võidumääradest, kas see on pluss või miinuspoolel ning kui suurtes ulatustes, sest alguses sai limiitides üles-alla liigutud selliselt, et alumises limiidis 4-5 sisseostu võidetud, ülemises limiidis 2 tükki kaotatud ja nii tsüklit korrata.

Nüüd olen stabiliseerunud ühes limiidis ja eks pika perspektiivi peale tuleb välja, kas hakkab rahakott kasvama, kahaneva või olema kui satelliit geostatsionaarsel orbiidil - liikumine küll toimub ja väga suurtel kiirustel, aga edasi liikumist ei paista, vaid ollakse ikka ühes punktis.

Siit jõuame ka lõpetuseks suurtele kiirustele ja pikale perspektiivile. Mängin 1-2 kahte lauda, pigem õhtuti või niisama toksin kontoris töö kõrvale ühte lauda. Seega mingeid helikiirusest mööda tuhisemist ei tule ja Niagra joa stiilis stiilis kätejuga ka oodata ei ole.

Teisele lõigule. Vanadel pensionipõlve penskaritel polegi mingeid 5-sotiseid, mida kontodele panna. Hea, kui topsopi cosmodiscide ja butterfly abside järelmaksude jaoks jagub...