Ja pokkeri koha pealt. Peale Räpinat eriti pokkerit mänginud pole. Cashi 750 kätt, 3 liiga turniiri ja mõned freerollid.



Ehk järgmine nädal jõuab rohkem cashi tampida ja põhjus proosaline, et lihtsalt pole olnud aega ja üldse viimase poolteist nädalat erinevaid ussi-*****-augu probleeme tekkinud.

Suurepärane näide tänasest. Tööauto, suht tutikas, aga kuu aeg seisnud ja mingil põhjusel aku tühi. Oli vaja korra autot liigutada ja paar asja teha. Lihtne värk - krokodillid taha ja asi korras.

Mis ei toimi - krokodillid. Nusberdad nendega ja siis saad aru, et pole kasu. Autoabi kohale ja jälle oota. Saime siis auto käima ja väike laadimistiir. Selle aja sees selgub tõsiasi, et väikesest tiirust ei piisa või aku täiesti õhtal.

Viimane osutuski tõeks. Hakka siis uut sebima ja jebima. Plaanitust poolest tunnist sai kolm tundi ja asjad ikka tegemata, vaid pigem tekkinud tegemisi peale ja asjad, mis seetõttu jäi tegemata, lükatud uude nädalasse, sest NV-l kaitseliidu teema ja veel paar muud jura ära lubatud.

Muidu oleks timm, aga kui miskid täiesti lamp ootamatused ja nii öelda Murphy seadused tulevad, siis paraku pokker teatud Murphy rohketel perioodidel graafikusse kuidagi mahtuda ei taha.

Ja siia tahtsingi jõuda. Tegelikult ei viitsikski sellistel aegadel mängida ja jube hea, kui ei ole elukutseline või noh, ei sõltu laudadest ja tead, et lauad ja pokker on olemas homme, ülehomme, järgmisel nädalal kui ka järgmisel kuul :)