Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
Tegelikult ei ole erilist vahet. "Karmim" versioon on see, et hammas lõigatakse / puuritakse pooleks või neljaks tükiks. Suurem vahe tulebki sellest, et ühel protseduuril kulub kümmekond minutit, teisel kuni tunnike ja võib-olla saab ige natuke rohkem viga.

Mõlemil juhul on organismile tarkusehamba eemaldamine siiski päris korralik trauma, meditsiiniliselt samas pisiasi.

Lisaks, ka mina arvasin, et tuleb lõikamine, sest eelmises kohas öeldi, et nemad seda tarkusehammast eemaldada ei saa. Tarkusehammas siis oli täiesti vertikaalselt, kasvades paralleelselt lõualuuga ja ainult tunda oli, näha põhimõtteliselt ei olnud.

Midagi taolist (suvaline pilt netist):


Aga kabinetis selgus, et ei mingit lõikamist, ige tõsteti üles, hammas lükati robustselt eemale ja tõmmati jõuga siis tangidega välja. Kogu lugu

Nüüdseks siis 12 tundi möödas ja kui näiteks ei mäletaks, et oleks hommikul käinud, siis arvaksin, et lihtsalt ige valus. Mingeid muid valusid ei ole, saab süüa, kohvi juua, õrnalt hell ja homme võiks juba šašlõkki järada ja sihvkasid süüa.
Ei ole kuulnud kunagi sellist edulugu alumise tarkusehambaga,pigem vastupidi-et on pidanud tuimestust juurde lunima veel näiteks.Äkki asi heas kliinikus/arstis hoopis ja viskaks neile promo ka peale ? Mis hind kujunes ? Sest tehniliselt mida kauem jebitakse ,seda krõbedam võiks kujuneda hind ,mis tekitab minus vandenõuteooriaid.Ülemistega jh lihtne ,arst ütleb ,et ma korra vaatan kas tuimestus juba toimib ja järgmine hetk juba hammas väljas.