Tsitaat Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
Kas arvad, et bet fold oleks riveril parem? Ise olen sarnastes olukordades tihti keerulise otsuse ees. Kas bet-foldida või chk järgi. Bet foldiga tekib tihti ka probleem plaani ellu viimisel kuna kahtlaste (halbade) tegelaste vastu tekib kiusatus hoopis plaan ümber mängida ja bet-calli peale minna. Aga see vist juba rohkem minu isiklik probleem...
Nats oleneb vastasest ka. Kõige enne rea tulekul ei saa me panna kohe teda rea peale, sest see on "monster under the bed" mõtlemine. Antud juhul oli vastane suht passiivne ja kui ta sai miski suurema käe kokku donkab ise riveri. Muidugi võib ka check-raiseda aga samas on passiivne station. Seega valuet on väga palju setil, sest keskmiste kaartidega lauad, kus on 4 rida maas seal saab vastasel olla ka väga palju 2pair kombinatsioone, mis meid rõõmsalt callivad. Antud käes iga set on clear bet ja foldin raisele. Samuti betin alati AT-ga ning väga suure tõenäosusega ka A7-A9, sest eeldan tal tihti olevat endal väiksemat kahte paari. Muidugi foldin raisele. Bluffima siin boardil kunagi ei hakka ja thinimalt ma ei betiks.

PokerStars ja FTP HU action nüüdseks vist ametlikult surnud. Eile 400NL-600NL kahe saidi peale kokku jooksis tipptunnil 11 lauda, millest 5 olid 50BB lauad. Mängijate nimesid ei viitsinud vaadata aga eeldan, et osad neist võisid regularid/semi-regularid oma vahel olla.

Seetõttu lasin eile üle pika aja regularidega. Kokku mängisin nelja regulariga - tegelt miski 20-nega aga neli andsid põhi actionit ja natuke üle tuhande käe ja jäin täpselt break-even (algas -5BI kukkumisega). Regular, kellelt sain enamus käsi oli ikka kohutavalt halb ja adjustis väga imelikult. Kui 3X-isin 3bettis 20% ajast ja suurelt, kui 2x-isin siis pani 6BB peale ja 32% ajast ning bluffis igat floppi. Tema crushisin täielikult ära ja lõpus pärast 4-6BI kaotust tiltquitis mu. Üks teine regular mängis samamoodi ja teda ka crushisin.

Kaks ülejäänud regulari tekitasid peavalu. Esimene tegelt nii väga ei tekitanud, sest ta jopastust lihtsalt ära ja saime ainult 100 kätt mängida kui kadus. Teine aga oli üliagresiivne ja kaardijooks oli selline "kummaline". Mõlemad 'jooksime' kuumalt ja oli väga palju potte top2 vs suur tõmme, set vs 2pair, flush vs maja ja kõik 3betted pottides. Long runnis samas tundsin päris kindlalt eelist, kuna ta oli buttonilt nii tight, BB-lt spewis raha ja OOP oli väga spew-agro (check-raises väga palju aj väga suurelt, 3bettis, cbettis 100% ajast). IP aga v äga nittish, checkis väga palju järgi ja foldis agressioonile.

See oli siis 100NL, sest ei taha päris tundmatult vette hüpata. Väga suureks plussiks on, et käed tulevad väga kiirelt (saab 2 tableda, rohkem ei viitsi OO sofitga kuna läägama hakkab ja tekivad vead) aga miinuseks, et peab rohkem mõtlema.