Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
Neljapäeval leidsime rahapaja... Mängin siis Optibetis toimunud Balti pokkeriliigat, sain seal hunniku bountysid ja viienda koha, sest miski Naxer suutis ikka päris haige calli teha.

Teen siis muid asju ja vaatan, et Optibeti kontol €600+. Ju siis hittisin niipalju. Teen omi asju edasi, siis pööran pea teisele kuvarile ja kontol juba €1000... Hakkas kahtlaseks minema.

Jälgisin siis numbreid hoolikamalt ja siis näen, et juba €1090... Võtan siis ajaloo lahti ja näen, et iga miski natukese aja tagant tuleb raha juurde.

Naxer, kes jäi siis teiseks sellel turniiril ja uurin, et sul ka konto kasvab w, siis vaatab kontole, et on jah - et raha tuleb juurde pidevalt :D Hommikuks oli kasv peatunud €1300 juuures ja õhtuks oli raha siis tagasi võetud.

See selleks ja võib tunduda naljakana, aga päriselt ka mina ei julgeks seal enam raha hoida. Sest mitte ühtegi kirja supportilt, et mis juhtus, palju maha võeti ja miks. Ma isegi ei teagi, kas äkki võeti hoopis nüüd rohkem raha maha või mitte, sest ma kandsin liiga alguses mõne BI jagu peale ja natuke donganud ning selle kokkuaruvtamine tänu nende jaburale süsteemile võtaks aega.

Sellist tsirkust pole enne näinud, et järsku kontole hakkab raha juurde tulema. Kui näiteks kontol oleks mitukümmend kilo, mängida kümmekond lauda ja igapäevaselt, siis äkki vastupidiselt ei jõuagi mingi raha kontole?
Ajaloos pole kirjas, kui optibeti leht avada,boonusmaksed vms oli? Mul oli ka siin mõned nädalad tagasi analoogne kamm.