Näidatakse tulemusi 5 041 kuni 5 060, kokku 6295
-
11.08.24, 10:12 #5041
-
11.08.24, 10:21 #5042
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal
Kuidas see pildi lisamine foorumis käib? Tundub vana tehnoloogia mida ma ei tunne :)
-
11.08.24, 10:48 #5043
Kõige enne on vaja pilti, mis asub kuskil veebiaadressil. Otse arvutist pilte foorumisse laadida ei saa (kunagi vist isegi sai, aga ei muutunud kunagi populaarseks).
Kui pilt on olemas, siis kasuta "[IMG]" "[/IMG"] märgendeid. Nende märgendite vahele (ilma jutumärkideta) pane pildi aadress. Pildi aadress peab alati lõppema pildilaiendiga, milleks tuntumad on PNG ja JPG.
Oletame, et pildi aadress on:
PHP kood:https://i.gyazo.com/c314476ad00a3bcec5b1c0e985f5a7bd.jpg
Siis, sisu või kood, mida foorumisse postitada selles näites on:
PHP kood:[IMG]https://i.gyazo.com/c314476ad00a3bcec5b1c0e985f5a7bd.jpg[/IMG]
Võimalus läbi redaktori
Teine võimalus on, et vajutad selle posti pildi ikoonil:
Siis avaneval aknal valid "From URL" ja lisad aadressi URL lahtrisse pildi.
Lisaks enne sisestamist ja OK nupule vajutamist, EEMALDA linnuke valiku eest "Retrieve remote file and reference locally". Linnukese eemaldamine on KRIITILISE TÄHTSUSEGA ja seda meetodit kasutades tuleb linnuke ALATI eemaldada.
Tulemus peaks olema midagi sellist:
PHP kood:[IMG]https://i.gyazo.com/c314476ad00a3bcec5b1c0e985f5a7bd.jpg[/IMG]
NB! Kõige lihtsam piltide aadress saada on parem klõps pildil ja "Copy image aadress".
-
11.08.24, 11:10 #5044
Mul oligi just kuivasi särke vaja
-
11.08.24, 11:30 #5045
Kohe näha ,et err ikka üks õige uudisteallikas
-
11.08.24, 11:55 #5046
-
11.08.24, 12:06 #5047
-
11.08.24, 12:39 #5048
-
11.08.24, 12:57 #5049
Prügimägi on päris õige võrdlus, sest iga uue valitsusega, järjest rohkem kaotame oma omandiõigust. Kui kodanikuna meie vara tegelikult ei kuulu meile, sest seda vara saab kolmas osapool alati ära võtta läbi täitevmenetlus (kohtutäiturid), siis nüüd on jõutud ka ettevõtete juurde.
Peale seda muidugi kõiki omandit, mida sa peale maksude maksmist oled kuidagimoodi suutnud omale soetada, hakatakse ka nüüd maksustama (juba räägitakse ka kinnisvaramaksust) ja kui sa seda ei suuda ega taha maksta, siis loe jõuamegi sinna, et tekib maksmata jätmisest "võlg" ja see võlg nõutakse sisse läbi täitevmenetluse, milleks viimne punkt on selle sama vara realiseerimine.
Ja siis tulevad mingid inimesed, kes räägivad, et võlg ongi võõra oma ja tulebki ära maksta... Ehk su enda varast ehk sinu omandist tehakse kellegi kolmanda osapoole omand, millest on võimalik tekitada läbi maksude võlg...
Tõesti. Sellised värdjad, kes nii mõtlevad, äkki tulekski neid surnuks maksustada. Sellistega mul ühtegi ühisväärtust ei ole. Jobud.
E: Aa ja veel. Tihtilugu nende väärakate seas leidub neid, kellel isegi puudub selle prügimäe kaitsmise kogemus, aga on kõige suuremad paukujad ja kõige suuremad selle "prügimäe" ehitamise põhjustajad.
Ja unustasin kogu püanti. Prügimägi ongi seepärast, et kui sul ei ole omandit, siis mida kuradit sa kaitset. Esimesena kaitsed ju ikka kodu ja kui sul seda ei ole ega saagi olema või su kodu ongi reaalelt üürikorter, siis poel ju eriti vahet, kus sa oled - "oma" üürikorteris või prügimäel - viimasel ei saa keegi sind ahistada.
-
11.08.24, 13:10 #5050
Laske see süstal endasse panna. Väga hull ei ole. Võib-olla järgmine päev on paha olla, aga...
Küll alles kaks aastat tagasi meie mehed tootsid kulda. Sellised tegelased siis. Rottisin FB-st.
-
11.08.24, 13:20 #5051
Parodeerin: Laske need punaarmelased oma kodudesse. Võib-olla järgmine päev peab natuke vene keelt õppima, aga lihtsalt kõigil on parem niimoodi.
Selline on siis meie "meeste" suhtumine.
-
11.08.24, 20:14 #5052
Pokkerisaade läks livesse: https://www.pokkeriprod.com/otse-voi...uses-pileteid/
-
11.08.24, 20:56 #5053
-
11.08.24, 20:59 #5054
-
11.08.24, 21:17 #5055
Kle ranka OT ,kuna sa isa nagu sa maininud. Lasteaia pabereid täidame siin ja seal üks küsimus,mis tööd ma teen. Nagu mille põrgu pärast see lasteaia asi mis tööd ma teen ?. Ma saan aru telefoni nr ja nimi ja siis lapsega seonduvad küsimused. Panin kurjalt rasvaselt FIE ,sest pokkerimängija ei kõla hästi.Ei jõua ära oodata kui lapsed peavad hakkavama joonistama isadepäeval mis tööd issi teeb. AI tõmbaks küll lühisesse elukutseline pokkerimängija ala 2-3 aastase silmade läbi
-
11.08.24, 22:19 #5056
Ma ei ole elukutseline pokkerimängija ka, vaid siiski ettevõtja. Teiseks minu käest pole keegi kunagi küsinud, mis tööd ma teen ja ega ma poleks öelnud ka. Samas mu laps ei käinud enamus aega mun. lasteaias ka.
Ja mu soovitus ongi, et kui tahad aru anda, siis panegi ettevõtja ja kõik. Lisaks mingit töökohta ma ei avaldaks mingitele lasteaiakasvatajatele. Mõttetud töllid. Tööd ei tee, iga nohu peale üritavad last koju saata ja kui laps on piisavalt vana, siis ikka teda lõunati magama toppida.
Lisaks nõuavad mingit raha pidevalt ja muud sitta. Sellised kogemused olid munitspaaliga. Õnneks laps käis seal väga väheest aega. Eras sellist jura pole.
-
11.08.24, 22:28 #5057
-
12.08.24, 17:33 #5058
Tundub, et täna on selle suve esimene päev, mil jooksmine jääb vahele. Olen tegelikult sellega juba arvestanud, et augusti lõpp ja september tekivadki sellised päevad ning lõpuks jääb välijooksmine üldse ära. Vaikselt siis alla jõusaali end vedama ja ämblikuvõrgud maha lükkama. Pole alates maikuust kordagi jõudnud.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Saabki lindi jälle soojaks lasta, kuigi üldse ei meeldi lindil joosta.
Kuid see on alles tulevik. Täna siis parem mängin pokkerit ja vaatan, kas saab mõne KOT pileti või mitte. Eilne põhika turka ikaldus.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Lisaks vaja mõelda, mis saab neljapäevast. Neljapäeval laskmine, kuid kui asjad ei lähe nii nagu vaja, siis võib olla ei saagi minna.
-
12.08.24, 17:48 #5059
-
12.08.24, 18:31 #5060
Kuna ma olen üks 130-est väljavalitust, kellel au kuuluda MM Fänclubi, siis on minul läbi sealse grupi siseinfot, mida nüüd siia levitan.
MM on päris hea jooksupoiss ja käib tegemas pohmajookse ning ekraanitõmmiselt selgub, et keskmine kilomeetri aeg 3km lõikes on 6 minutit ja 21 sekundit. Tubli tulemus.
Ka minul siin kevadel sarnased tulemuse, näiteks 10. aprilli esimese jooksu tulemuseks oli hoopis 7 minutit ja 9 sekundit ning kaks päeva hiljem 6 minutit ja 30 sekundit. Need jäid ka nii öelda antirekordiks. Too esimene 30 sekundit "üle aja" oli tõenäoliselt tehnilist laadi.
Täna kehvemat aega kui 5 minutit ja 30 sekundit ei õnnestu saada ning selline keskmine 5 minuti ja 15 sekundi kanti jääb. Parematel päevadel, kui hea jookstuju, siis tuleb aeg alla 5 minuti.
Seetõttu paraku pean jätma kutse esitamata, sest tõenäoliselt jääb kolme-nelja kilomeetri peale maha 4 kuni 6 minutiga, olenevalt päevast, ja ma ei viitsi teda finišis 4 kuni 6 minutit oodata.
Muidugi oleks hea seal 6 minutiga paar koronni suu pealt sisse lasta ja üks tobi teha, aga ei joo ja ei suitseta ka ma raibe.
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 12 kasutajat vaatamas seda teemat. (1 registreeritud kasutajat 11 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Täna, 20:48 in Pokkeripäevikud