Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 269, kokku 315 EsimeneEsimene ... 169219259267268269270271279 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 5 361 kuni 5 380, kokku 6296

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Pray 4 Madis! Äkki peaks mingi korjanduse tegema
    Palju ampull maksab ?

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Palju ampull maksab ?
    Kõik teed viivad süstini 💉

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Kõik teed viivad süstini 💉
    320 eurot ja 3a alkovaba ütleb google . Võimalik ka 1 ja 2a paketid🪺🪳🪳🪳🪳

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Vapper mees. Läbi haiguse mõtles meie peale ning üritas kasvõi kõigevägevama jõuga tulla eetrisse aga pahalased lihtsalt keelasid ära!

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Vapper mees. Läbi haiguse mõtles meie peale ning üritas kasvõi kõigevägevama jõuga tulla eetrisse aga pahalased lihtsalt keelasid ära!
    Kindlasti oli oodata väga +ev mängu. Vb pahalased päästsid bankrolli hoopis.

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Kindlasti oli oodata väga +ev mängu. Vb pahalased päästsid bankrolli hoopis.
    Paari(kümne) õlle pealt vahest võib päris tore mäng tulla.

Mina kunagi ammu kivis peaga läksin 5$ hyper turnal iga käsi all in ja sain 1. koha 1007$ , üks mu elu tipphetkedest

Liitus
    Sep 2008

Blin, et seda embedida ei saa: https://rumble.com/v5b5p1x-hutu-and-...ow.-osa-7.html

Ma ei tea, mis kivi nad peaks tegema, et sellist teksti toota. Aga muidu hea ja omamoodi kuulamine :D

EDIT: Kuskil töö juures või avalikumas kohas ei maksa kuulata, sest mõni õrnahingelisem lumehelbeke võib "väga haiget" saada.

Grinder Kasutaja Ecuador13 avatar
    Liitus
    Aug 2009

Re: [50NL ja sitakad @GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ju sama rike juhtus ka Kooritsal :D
    Alatu laim! Teie poole pöörduvad mu avokaadod.
    Minu streami ajal olid päikesetormid, force majeure.

Liitus
    Sep 2008

Re: [50NL ja sitakad @GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Tsitaat Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
    Alatu laim! Teie poole pöörduvad mu avokaadod.
    Minu streami ajal olid päikesetormid, force majeure.
    Aa oli jah. See vist oli hoopis see päev, kui elektri hind tegi rekordi ja küsiti 4 tonni eurot megavatt-tunni eest. Lauril käis selline tunnihinne üle jõu ja tõmbas kaablid seinast välja. Pokkeripoisid olid vihast punased, kuid rohepöörajad lillad - planeet päästetud, ei sulagi ära.

Liitus
    Sep 2008

Bljat. Sõin enne miskit šaslõkki, ülisoolane ja siis tuli uni peale. Viskasin kontoris korra pikali, ja praegu ärkasin, selline joogijanu ja peavalu, nagu pohmakas. Siis Leitsiga irvitasime, et peaks emosse minema ja siit tuli mõte, et raudselt mingi sellised inimesi on.

Ootad EMOs miski seitse tundi, siis arst tuleb, kutsub kabinetti, laseb kraanist suure klaasi külma vett ja ütleb, et joo ära. Jood ära. Siis ütleb, et nüüd peaks parem hakkama. Kui ei hakka, korda kodus protseduuri, kaks korda ja korraga kuni kaks klaasi külma vett. 😁

Ja tean, et selliseid inimesi päriselt ka olemas on. Meenub kuue-seitsme või isegi kaugema aasta tagune seik, kui naasesin Taist. Juba Tais mingi putukas hammustas käe pealt ja tekkis mädapaise ja läks päris inetuks. Muidugi olin kogemata unustanud ravikindlustuse teha ja egas eriti vahet polnudki, kuna 12 tunni pärast läks lend.

Maandudes läksin sama päeva perearstile, kes kohe ütles, et marss EMO-sse, et mul võib mingi putukas või vastne käes olla. Lonkisin siis EMO-sse ja ootasin koos teistega. Äkki oli too Merimetsa EMO vms.

Samas ruumis, minu taga istuvad kaks sellist 25-ndates 30-ndates aastates naist ning nende juurde tulevad kaks arsti ning hakkavad naistega rääkima, et nemad neid aidata ei saa.

Naised suht nused, et kuidas ei saa, et niikaua ju ootanud siin, siis üks arstidest ütleb, et "meie ei saa sind aidata, kui mees sind kodus mõnitab,. et pöörduge pereliinile vms". Mul tahtis pea lennata otsast. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Igatahes. Pärast mõningast ootamist sain ka lõpuks arstile ja kurdan oma muret, et naasesin just Taist ja näed, sain vist putuka käest hammustada.

Kuna plaaster peal, siis juba näen arsti näol muiet ja veits sellist üleolevat käitumist stiilist, "et ju järgmine idioot, kes EMO-sse sääsepunni pärast tulnud". Kui ma oleksin arst, siis ükskõik kui objektiivne prooviks olla, siis päeva lõpuks tõenäoliselt käituks samamoodi.

Vahet pole. Arst eemaldab õlalt plaastri ja sõna otseses mõttes tardub. Näha on ehmatust ja üllatust ning omaette ohkab: "Vot sellist asja ma pole küll näinud...".

Pilt, mis talle avanes oli:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Sundis veel miskit süsti tegema. Jäärapäine nagu ma olen, kõndisin minema. Ütlesin, et verd võin anda, aga süsti ei tee. Andsin vere ära ja tahtsin emost jalga lasta, kuid jooksis ikka järgi.

Palus ja anus, et süsti ära teeksin ning lõpus nõudis ja suisa ähvardas, et kui ma süsti ei tee, siis ma antibiootikumide retsepti ei saa.

Sel hetkel sain aru, et arsti mure ei olnud lihtsalt mure, vaid asi pidi ikka päris hull olema. Ei sunni paska peale miski profülaktika ja konveieri mõttes, vaid juba vajaduspõhiselt. Tegu oli teetanuse süstiga, kui ei eksi.

Käsi paranes umbes kahe nädalaga ja tagasi pole tulnud, kuid siiski kõik teed viivad süstini... 💉

Mis sul süsti vastu? 💊🧪🩸⚰️⚰️⚰️🩺🧪Ma hambaarsti juures ei tee suudki lahti enne kui süstal lähedal valmis pandud.

Liitus
    Sep 2008

Mis sul süsti vastu? 💊🧪🩸⚰️⚰️⚰️🩺🧪Ma hambaarsti juures ei tee suudki lahti enne kui süstal lähedal valmis pandud.
    Pole nõelte fänn. Hambaarsti süstalt samas ei karda üldse, kuigi üks värdjamaid protseduure.

Liitus
    Sep 2008

Tra rofl, kuradi vene moorid rsk 🤣🤣

https://www.facebook.com/reel/516078367620098

Liitus
    Sep 2008

Uus pokkerifilm tulekul.

Uus pokkerifilm tulekul.

Mulle õudukad ei meeldi, vaatan parem käpapatrulli

Liitus
    Sep 2008

Mulle õudukad ei meeldi, vaatan parem käpapatrulli

Liitus
    Sep 2008

Liitus
    Sep 2008

Ärme nüüd täitsa tupicuks mine

Liitus
    Sep 2008

Ära tuli!

Kui oled topograafias hea, peaksid suutma koha väga kiirelt üles leida. Ajaarvutused teen uhkustamiseks ise ära - kilomeetri aeg 4 minutit ja 51 sekundit.

Suutsin isegi 2.5 kilomeetriks 4 minutit ja 47 sekundit ajada. Paraku tuli väsimus sisse ja mõni sekund võib kaduma minna kella seisma panekuks.

Tasub muidugi öelda ka seda, et kella ajakulu on ebaoluline, sest see aeg läheb siis kaduma iga jooksuga ja võrdlen siiski jookse, mitte aega.

Rääkides topograafiast. Kalapüük on nagu pokker. Pokkeris ei taha häid kohti ja laudu keegi reeta, kalal ei taha keegi kohti. Seega ainus viis kalameeste häid kohti välja nuhkida 🔍 on läbi topograafia, eriti head on videod.

Videode järgi olen leidnud näiteks täpsed kohad üles kõrgepingliinide, poi, sõidutrajektoori jms. järgi. Isegi ühe elektriposti järgi olen suutnud täpse koha välja peilida ja see senini hea linaski koht.

Vaja on väga head ja täpselt kaarti ning vaja on teada enam vähem asukohta. Edasi juba tuleb püüda kinni viimne kui üks maamärk - olgu selleks elektritraat, eriline post, kruusatee, karjamaa ja siis hakata neid kaardil kokku sobitama.

Ka hea oleks teada ilmakaari või vähealt siis suunda ja asukohta üksteise suhtes. Ja voilaa maastiku mõne kaadri või pildi järgi tuvastad täielikult ära koha.

Eriline tunne 🦸 tekib veel siis, kui lähed kohale vaatama ja näed - bingo. Siis tunned küll, et sisuliselt mingi ühe kivi või truubi järgi oled ülisalajase koha üles leidnud.

Ülaltoodu minu kaart on käkitegu ja seal annab ülilihtsa vihje mosaiigitud punased ja rohelised kastid.

Üleüldse, kui maastikul või ka kaardil on midagi, mis ei ole nii öelda korrapäratu, peab olema esimene asi, mida vaadata, sest see vihjab, et maastikul on tegu inimtekkelise objektiga, kaardil inimsisestuga ja tihti võivad olla ka seal pea kirjad, numbrid jne, mis viivad asukoha tuvastamiseni väga kiirelt.

Seega, kui teete oma "salajasi" kalavideoid, siis filmige ikka korki ja kala, mitte mingeid truupe ja päästerõngaid 😅

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 15 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 15 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES