Näidatakse tulemusi 6 081 kuni 6 100, kokku 6295
-
07.10.24, 14:00 #6081
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal
Mingi selle loo AI-ga ümber tegema
-
07.10.24, 14:46 #6082
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
-
07.10.24, 15:25 #6083
Vastane (BB) on Vene pokkerimängija, GGPokkeri 50NL 6-maxi üks kõige suurema volüümiga mängijaid. Mina olen 0.02 krusser, kes krussib limiiti!!! Riveri panuse mõte oli bluff (pigem semibluff) - foldida välja equityt, mida ta pole ära tunnetanud, samas harvadel juhtudel saada ka maksmisi sitemal ning elimineerida vastase valuet (mida tal eriti pole)/bluffe.
OlyBet - $0.50 NL (6 max)
Holdem - 5 players
👻 UTG: $58.42
👻 CO: $57.02
👻 BTN: $50.21
🦸 Hero (SB): $60.05
🦹 BB: $50.68
🎲 Pre Flop: (pot: $0.75) Hero has 5 5
fold, fold, fold, Hero raises to $1.50, BB raises to $4.50, Hero calls $3.00
🃏 Flop: ($9.00, 2 players) 3 T 4
Hero checks, BB bets $2.25, Hero calls $2.25
🔄 Turn: ($13.50, 2 players) 8
Hero checks, BB checks
🌊 River: ($13.50, 2 players) 7
Hero bets $7.25, BB calls $7.25
EDIT: ☝☝☝ 0.03BB krussija, mitte 0.02!!!!! Mitte eksida 🖕🖕🖕
-
07.10.24, 20:16 #6084
Ma olen sellistes kohtades alati nii eksinud. Teadsin, et tal turnil pole sittagi ja oletame, et me teamegi, et pole sittagi. Siis, mida ma peaksin tegema - kas shovema ja lõpetama käe seal või callima ning ahnitsema riveril rohkem raha juurde? Üheltpoolt riveril võib teha kobistamise väljatõmbe, teisalt ei pruugi bluffida ja kolmandalt hoopis see, et turnis pasemaga callida.
Ühesõnaga. Lihtustame küsimuse: kui otsustada turnil mängida, siis kas callida või shoveda?
Käes mõtlesin ise haigeks, et võtan ikka calli põhjusel: kui turnil olen taga, siis sitad riverid võivad säästa raha. Kui olen turnil dead, pole vahet. Kui olen turnil ees value vastu, ei foldi tal seda välja. Kui olen turnil ees õhu vastu võib jätkata bluffimisega. Seega otsustasin callida. Riveril tankis pikalt, shoves ja callisin.
Kui kedagi huvitab, siis vastane agrohiina fish.
OlyBet - $0.50 NL (6 max)
Holdem - 6 players
🦹 UTG: $68.44
🦸 Hero (MP): $50.75
👻 CO: $51.50
👻 BTN: $84.26
👻 SB: $54.81
👻 BB: $120.91
🎲 Pre Flop: (pot: $0.75) Hero has A J
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.50, fold, fold, fold, fold, UTG calls $2.00
🃏 Flop: ($5.75, 2 players) 4 5 7
UTG checks, Hero bets $3.25, UTG calls $3.25
🔄 Turn: ($12.25, 2 players) J
UTG checks, Hero bets $7.50, UTG raises to $21.13, Hero calls $13.63
🌊 River: ($54.51, 2 players) 7
UTG bets $27.26, Hero calls $23.87 and is all-in
-
07.10.24, 20:30 #6085
Turnis call peaks okei olema et hoiad blufid sees, riverid mis bluffe hästi tabavad saad ära foldida.
Huvitav üldse et ta just 7x keeras blufiks turnis kui on nii hea spot callida ja sinu blufid sees hoida.
Nagu ta reraise ei saavuta midagi peale selle et sa mingi suva üle kaardid foldid aga nendega sa oled 12% ja võid veel bluffida.
Suurema equityga käed sa callid nagunii selle sizingu peale.
-
07.10.24, 20:36 #6086
Mu üks argument jätkamisel shoveda on see, et me foldiks välja käsi, millega on korrektne callida. Näiteks tõmbed. Kas see poleks argument shovele?
Aga ta on sellist tüüp susserdis küll, kes riveril võib kõik oma mutrid keskele veeretada. Teiseks kui oleme biit, siis minna miski pisema valuebeti peale ja säästaksime raha (juhul kui turni jätkame).
-
07.10.24, 23:19 #6087
Palju seda 0eq õhku ikka olla saab sellise liini peale? Teiselt poolt ütlesid, et tead, et tal pole sittagi. Järelikult sitaks? Täpselt selline käsi, millest ei saa sittagi aru ilma statse ja fishidünaamikat teadmata.
Sittagi teades alustaks sellest, et flopi cbet on imo juba close "agrofishi" vastu. Aga väga vahet vast pole. Turn imo üsna kohustuslik overbet spot iga fishi c/call range vastu ja kui sa juba tegid sellise inducing size, siis arvestades nii reade kui ka tekstuuri, tundub shove parem. Kui tal tõesti eeldad, et on palju puhast airi, siis oleks call muidugi parem. Aga lauda vaadates tundub ebatõenäoline. See, et me võime foldida (ja ka valesti foldida) kui midagi hitib ja seeläbi raha kokku hoida tundub suht meh kui vastane võib turnis commited olevad drawd lihtsalt c/f riveris (samas muidugi võib ka kogu range shippida). Kas on põhjust emba-kumba eeldada sõltub jällegi hero eeldustest. Ühesõnaga empiirikat teadmata ja tajutamata on igasugune kolmandate isikute poolne analüüs täiesti umbes rapsimine. Siinkohal tasub meenutada vana kuldreeglit - kui spot on close, siis üleanalüüsimine on mõttetu (ja seda eriti sellise random fishi puhul, keda näed tõenäoliselt esimest ja viimast korda!). EV gain või loss on minimaalne.
-
08.10.24, 01:00 #6088
Kas ma olen pime w? Kuid mul on see "Octobus" võis mis iganes menüü oli, kust rakebacki saab, kadunud.
-
08.10.24, 01:02 #6089
Mõtlen see menüü (ekraanitõmmis lampi googeldatud)
-
08.10.24, 01:03 #6090
Tuli tagasi. Restart aitas. Juba hirmusin, et minusugst 0.02BB krussijat on GG sotsiaalprogrammidest välja arvatud.
EDIT: 0.03BB!!! Mitte eksida!
-
08.10.24, 01:10 #6091
26,74 dollari eest nädala eest GGpokkeri sotstoetust saadud nagu nakstgi
Kui kedagi peaks huvitama, siis PT andmetel selle nädala jooksul maksin 229,38 dollarit reiki. Seega sotsprogramm annab 11,66% tagasi.
Kuid see ei ole veel kõik. Sain ka #ThanksGG Flipout raames 17,05 dollarit lisaks, mis teeb sotstoetustena kokku 43,79 dollarit ehk 19%.
-
08.10.24, 07:14 #6092
-
08.10.24, 09:40 #6093
Palun andke mulle andeks mu suured valed. Suur Vend ära arva mind välja sotsiaalprogrammidest minu räige valelikkuse eest.
Perioodil sain ka $6.36 Leaderboard tabelite eest sotsraha. Seega kogu sotsraha on hoopis 50,15 dollarit, mitte 43,79 dollarit nagu algul väitsin.
Suure Venna lahke abi oli 21,87 protsenti reigitagastust nädala jooksul.
-
08.10.24, 12:37 #6094
Panin eile salafoorumisse, kui vaatasin video veel korra üle ja minu arvates vajab see avalikku tähelepanu.
🎥 Videost
Tegu on 2021. aasta lõpus toimunud Zoomi veebikoosolekuga (grupikõne klientidele), kus pokkeriroboti arendajad (NZT) annavad täisülevaate oma tootest (robotist) – kuidas see töötab, kuidas robot otsuseid vastu võtab, kuidas seda kasutada, ja kuidas see on arendatud. GTO kasutatakse vähe kui üldse, sest arendajate sõnul on sellel võidumäär oluliselt väiksem.
Videos räägitakse küll klubidest, kuid jutust saab aru, et kõik see töötab ka muudes pokkeritubades. Lisaks pole põhjust arvata, et muud konkureerivad botid töötavad mõnel teisel põhimõttel.
Aga, kes ei viitsi vaadata, siis toon videost tähtsama välja. Huvitav on see, et video alguses arendaja ei soovi nimetada oma toodet pokkeribotiks, vaid kasutab sõnapaari "pokkerilahendus" (poker solution). Hiljem unustab selle ära ja räägib asjadest (pokkeribotist - nimeks NZT) nii nagu see on.
Kuid tähtsam lühidalt:
👉 nende sõnul on tegu parima "pokkerilahendusega" pokkeritehisintellekti turul, mis annab võimaluse stabiilseks sissetulekuks;
👉 veebikoosoleku eesmärk on vastata kõikidele küsimustele ja tõsta veelgi klientide kasumit;
👉 pokkeriroboti nimi on "NZT".
👉 kasutatakse exploit strateegiat, GTO-d ei kasutata;
👉 NLHE 100BB, 200BB, PLO, PLO5, MTT;
Pikem kokkuvõte videost:
🧠 NZT (pokkeribot) ajust
👉 NZT "aju koosneb "neuraalvõrgustikust" (neural network), "käte ajaloost" (hand history) ja "pokkeriekspertide hinnangutest" (poker experts' estimation).
👉 Neuraalvõrgustik on "salajane" algoritm, mida arendaja kutsub "mustaks kastiks", mis põhineb andmetel ja teeb otsuseid vastavalt käte ajaloole ning pokkeriekspertide poolt algoritmi treenimisel saadud teadmistele.
👉 Otsuse tegemisel võetakse arvesse mängija infot (käte ajalugu ja tendentsid ehk statistika) ning konkreetse käe sündmusi, mille põhjal toimub algoritmil põhinev arvutus, et teha otsus, kas foldida, callida, panustada, tõsta või checkida.
👉 Iga käe tänaval arvutatakse otsus uuesti ja selle tulemuseks on suurima EV-ga otsus. Lisan ka ekraanitõmmise, kuidas robot tulemusi arvutab.
👉 Algoritm, mille põhjal tehakse otsuseid, tugineb üle 100 miljoni käe ja andmebaas pidevalt uueneb. [Äkki lõppude-lõpuks nüüd mõistab keegi, miks andmekogumine oli halb ja mille vastu ma toona võitlesin ning PokerStarsi Michaeli sõimasin. Kuid seda džinni enam pudelisse ei pane.]
👉 Andmebaas uueneb pidevalt ja hoitakse kursis uute strateegiatega. Teisisõnu, GTO mudelit ei kasutata või kasutatakse ainult erandjuhtudel (sellest hiljem).
👉 Neuraalvõrgustik kogub kõikide NZT pokkerirobotite käed. Kui näiteks Vene robot on sinu vastu mänginud, siis see käsi läheb võrgustikku ja mis tahes teine NZT võrgustikus olev robotil on see käsi juba olemas ja analüüsitud, et teha sinu vastu otsus.
👀 Ülevaade
👉 Soovivad saada ligipääsu igale turule ja kuna neil puudub otsene ligipääs klubidele jms., siis läbi "klientide" (botifarmide) saavad nad ligipääsu ka sinna (neuraalvõrgustikku) ning nii saavad pakkuda oma botti mistahes pokkeritoas või privaatses klubis.
👉 Kas NZT bot kasutab GTO strateegiat? Üldiselt mitte. Arendajate sõnul on GTO strateegial võidumäär väiksem ja exploit on kasulikum (videos: 10:23) ning GTO on lihtsalt baas. [Tõenäoliselt oli arendajal esitlusviga, sest hiljem räägib ta ka GTO-st, kuid pigem mõtles ta pokkeri "musta kasti" baasstrateegiat. Üldiselt GTO-d ei kasutata.]
👉 Millistes mängudes töötab? Rahamängudes on kõige kasulikum 100 kuni 200BB tavamängudes ja 200 kuni 400BB straddle mängudes. Arvan, et arendaja mõtles "straddle" puhul "antet", näiteks GGPokeri 200BB ante laud (full ring). Seega halvad uudised kakahirmutis 💩.
👉 Botiga tuleb bumhuntida - moodsama nimega mängu valida või table selectida (täpsemalt lõpus valgusfoori süsteemist - nende lisalahendus).
👉 Selgub, et töötab nii NLHE, PLO, PLO5 ja MTT mängudes.
👉 Ei mängi bot, vaid inimene. Bot annab nõu ehk RTA. Kui tehakse viga ehk RTA-st kõrvalekalle, arvutab bot uuesti otsuse uuel tänaval.
👉 Kui lauas on rohkem kui üks NZT bot, siis nad ei tee tiimimängu, vaid mängivad nagu tavalise inimese vastu.
👉 Maksimaalse kasumi saamiseks on soovitatav kasutada kuni kolme NZT robotit ühes lauas.
👮♂️ Turvalisus
👉 Olemas on turvalisusleht, vähendamaks keelu saamise riski. Soovitatakse kontosid tihti vahetada. Arendaja hinnangul on 20 000 kätt ühe kontoga mõistlik.
👉 Turvalisusega on pidev kassi-hiire mäng, kus arendaja palub klientidel saata alati infot ja logifaile kontode kohta, mis on keelatud (bännitud), et arendada enda "turvasüsteeme". Klientidelt oodatakse kogu infot – mis kontod, serverid, emulaatorid jne. Seda kõike tehakse selleks, et NZT saaks oma "turvalisuse" hoida tipptasemel 🤦♂️🤦♂️🤦♂️.
🚀 Innovatsioon / areng
👉 Töötavad pidevalt selle nimel, et tõsta võidumäärasid.
👉 Robotid võidavad nii NL Holdemis kui ka PL Omahas ja ka PLO5 mängudes.
👉 Kasutatakse nii rahamängudes kui ka MTT-des.
👉 Olemas on mingi "valgusfoori" programm, mis töötab NZT botile lisaks ja annab laudadesle värvid (rahamängudes): punane, roheline ja kollane. Punane laud tähistab, et seal on palju regulare või juba NZT botid ees; kollane laud tähendab, et eeldatav kasum on seal nullilähedane; roheline laud tähistab kasumlikkust ja fishide olemasolu, kus botiga saab bumhuntida.
👉 Negatiivsed võidumäärad on ainult väga kõrgetel limiitidel (klubide kohta käiv info).
---
Paraku peab tõdema, et GTO, kui selline madalates limiites on siiski veel märg unenägu ja see saab märjaks reaalsuseks siis, kui robotid on viimsegi fishi tühjaks teinud.
Toonitan. Tegu oli 2021. aasta lõpu esitlusega. Möödunud on 3 aastat ja selle aja sees on AI-s toimunud tohutu hüpe.
-
08.10.24, 13:19 #6095
Peab ikka selle live jaoks bankrolli kokku koguma ja olympicule kirjutama et turniirid võiks kell 17:30 hakata.
-
08.10.24, 18:33 #6096
Rankal juba botid püsti
-
08.10.24, 18:40 #6097
-
08.10.24, 19:11 #6098
-
08.10.24, 19:38 #6099
-
08.10.24, 19:55 #6100
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 7 kasutajat vaatamas seda teemat. (2 registreeritud kasutajat 5 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Täna, 20:48 in Pokkeripäevikud