Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 315, kokku 315 EsimeneEsimene ... 215265305313314315
Näidatakse tulemusi 6 281 kuni 6 296, kokku 6296
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Niikui ma TPSi ei mängi siis ranka finaal lauas... kokkusattumus? Vaevalt.

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Niikui ma TPSi ei mängi siis ranka finaal lauas... kokkusattumus? Vaevalt.
    lisaks ka kakahirmutise nokats käes

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Polnud nokatsi käes, kuid seejuures 1 bulletiga.

Liitus
    Sep 2008

Ausalt ka. Ma ostan need pedejooksupüksid varsti ära. See lindi peal jooksmine on ikka väga p*tsis nühkimine.

Ajajoon on järgnev:
    👉 alla (jõusaali) minek nagu kohtusse võtmaks vastu surmaotsust:
    👉 esimesed 2 minutit (app!!)
    👉 2 kuni 5 minutit: täiesti p*tsis
    👉 5 minutit kuni 9 minutit: kannatab ära
    👉 alates 10 minutist väga mõnus
    👉 oli hea, aga veel parem, et läbi sai.

Ajajoon kõigub. Sealt maalt, kui keha hakkab higi tootma, siis läheb väga mõnusaks. Sellest hetkest võiks öelda, et isegi nõks parem kui maastikul, sest kaovad ära välised mõjutused (näiteks tuul, müra, niiskus).

Kuid maastiku võrdlus:
    👉 uksest välja minek - suht lihtne;
    👉 esimene minut - hoovõtt;
    👉 2 kuni 4 minut - tühi pea, kergelt positiivsed emotsioond
    👉 5 minut - ülipositiivsed emotsioonsid
    👉 10 minut - väga mõnus jooks
    👉 20 minut - kas käisin jooksmas? kuhu see aeg kadus? ülimõnus! teinekordki!

Pedepüksid + lühikeste pükste kombo vist tundub soliidne ja siis varieeruda. Kui on tänane tüüpi ilm - vähe tuult, mõnus, siis liduda õues. Kui koerailm, siis leppida surmalindiga.

Liitus
    Sep 2008

Positiivset on muidugi selles, et kui maastikul joostes piirdub ainult jooksmisega, siis peale linti saab ka natuke rauda kangutada. Ikka igal asjal peavad olema kohutavad suured miinused ja plussid, et valikud oleksid, kas just rasked, aga keerulised.

Aga mõtle kastist välja . Hüppad raivo heina kopterile ja kolid soojemasse kliimasse. Jäävad need valikud ära. Iga valik mille suudad ära automatiseerida elus on ajasääst

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ausalt ka. Ma ostan need pedejooksupüksid varsti ära. See lindi peal jooksmine on ikka väga p*tsis nühkimine.

Ajajoon on järgnev:
    👉 alla (jõusaali) minek nagu kohtusse võtmaks vastu surmaotsust:
    👉 esimesed 2 minutit (app!!)
    👉 2 kuni 5 minutit: täiesti p*tsis
    👉 5 minutit kuni 9 minutit: kannatab ära
    👉 alates 10 minutist väga mõnus
    👉 oli hea, aga veel parem, et läbi sai.

Ajajoon kõigub. Sealt maalt, kui keha hakkab higi tootma, siis läheb väga mõnusaks. Sellest hetkest võiks öelda, et isegi nõks parem kui maastikul, sest kaovad ära välised mõjutused (näiteks tuul, müra, niiskus).

Kuid maastiku võrdlus:
    👉 uksest välja minek - suht lihtne;
    👉 esimene minut - hoovõtt;
    👉 2 kuni 4 minut - tühi peal, kergelt positiivsed emotsioond
    👉 5 minut - ülipositiivsed emotsioonsid
    👉 10 minut - väga mõnus jooks
    👉 20 minut - kas käisin jooksma? kuhu see aeg kadus? ülimõnus! teinekordki!

Pedepüksid + lühikeste pükste kombo vist tundub soliidne ja siis varieeruda. Kui on tänane tüüpi ilm - vähe tuult, mõnus, siis liduda õues. Kui koerailm, siis leppida surmalindiga.
    Ma käisin jiu jitsus pedepüksid + lühikesed püksid komboga ja päris ok oli, ilma lühkariteta oli päris kahtlane olla

Liitus
    Sep 2008

Ma käisin jiu jitsus pedepüksid + lühikesed püksid komboga ja päris ok oli, ilma lühkariteta oli päris kahtlane olla
    Jup. Seda ma mõtlengi, et mis teema neil vendadel on, kes nende pükstega veel poes rahumeeli veel igapäevatoimetusi teevad - ala väike shopping enne trenni. Korduvalt näinud.

Liitus
    Oct 2010

Jup. Seda ma mõtlengi, et mis teema neil vendadel on, kes nende pükstega veel poes rahumeeli veel igapäevatoimetusi teevad - ala väike shopping enne trenni. Korduvalt näinud.
    Tahavad sulle oma kubeme mõõtmeid jagada.

Jiu jitsus on muidugi liibukate eesmärk oma nahka hoida, et haigusi ei saaks, ma loll ostsin lühikesed liibukad püksid ja särgi muidugi :D

Tava särgiga oli päris raske maas end keerata, haakub igate pidi mati külge ja lõhub nahka.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Täna at 16:46

Liitus
    Sep 2008

Tahavad sulle oma kubeme mõõtmeid jagada.
    Ja tahavadki. Varjatud liputajad. Minu raamatus ebardid.

Liitus
    Sep 2008

Need samad või sama tüüpi tegelased, kes oma kello-vello pilti igale poole netti postitavad või absolutuselt igal võimalusel seda näitavad või sellest räägivad. Liputaja on väga kerge nimetaja nende kohta.

Tõenäoliselt on tegu sügava seksuaalpuudega inimestega, kellel ajusopis hauduvad jõhkrad mõtted ja kui puuduksid seadused, siis need mõtted ka reaalsuseks teeksid. Rämeperverdid, pedofiilid. Seksuaalselt haiged inimesed. Kastreerimiskandidaadid.

Liitus
    Sep 2008

Kas tõesti peab olema oraakel või analüütik, et kasutada pealkirjas "üllatust", kui tehti päris karmid maksutõusud?

Ma võin ka olla "analüütik" ja "oraakel" ning minu jaoks ei ole see üllatus, kui 2025. aastal kui ka 2026. aastal näeme väga räigeid hinnatõuse, seoses uue käibemaksutõusuga ja tulumaksutõusuga, millele lisandub automaks.

Automaksu puhul on veel see tore asi, et enamik inimesi ei tea, et Eestis on juba ammuilma automaks -ettevõtetele. Lollakas poliitik ka sellest aru ei saa, sest tema pole ettevõtja.

Täpsemalt see, et ettevõtjana, kui omad autot, siis on peaaegu raske kui mitte võimatu autot võta nii öelda ettevõtte kasutusse, sest sellega kaasneb räige bürokraatia.

Seetõttu läheb see segakasutusse ja maksad iga kuu kilovati pealt. Mina oma Honda eest tagusin 130 eurot kuus ja Berlinksi eest teist sama palju ehk kahe auto peale ca. 3K aastas. Pääsu sellest ei ole. Nüüd siis veel uus automaks otsa.

Aga ega raha seina seest tule. Selle maksavad kinni koheselt, samast päevast peale kliendid. Samamoodi nagu ka käibemaksu ja seega hinnatõusud ei ole ka tulevikus üllatuseks.

Lisaks tulumaksutõus vähendab palkasid, mis omakorda viib palgasurvet üles, mis omakorda tähendab taas hinnatõuse - sest palgaraha ei tule ka seina seest.
    ROFL. Jätkame siis:

Võtab kukalt kratsima. Oktoobri hinnatõus tõi mingi analüütiku arvates halva üllatuse, kuid voilaa! Täna ERR kirjutab, et mingid *analüütikud* räägivad kiirest inflatsioonist, mis jätkub ka paaril järgneval aastal.

Ma tsiteerin oma teist lõiku:
    Ma võin ka olla "analüütik" ja "oraakel" ning minu jaoks ei ole see üllatus, kui 2025. aastal kui ka 2026. aastal näeme väga räigeid hinnatõuse, seoses uue käibemaksutõusuga ja tulumaksutõusuga, millele lisandub automaks.
    Ja küsin nüüd siis, et ma olen siis ka nüüd analüütik? Äkki siiski oraakel? Kirjutasin täpselt sama, täpselt smaal päeval, millest ERR kirjutab täna ehk miks on vaja neil pidevalt sellist sitta kirjutada.

Liitus
    Sep 2008

Aa ja toon veel.

See artikkel:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Täna on selle artikli pealkiri: "Trumpi plaan sõja lõpetamiseks Ukrainas võib tähendada järeleandmiste nõudmist Kiievilt", kuid eile oli: "Trumpi plaan sõja lõpetamiseks Ukrainas tähendaks järeleandmisi Kiievilt".

See viskas ikka päriselt ka siibrisse, sest mis kuradima sitta see ERR meie raha eest kirjutab. Jah. Seda võib teha erameedia - Delfi, Postimees, mis iganes, kuid kust kuradima kohast võtab mingi riigitööl olev ajakirjanik valeväiteid kirjutada? Antud juhul oli artikli toimetajaks märgitud "Mait Ots".

Juhin tähelepanu asjaolule, et juhtlõigus oli kirjas ka:
    Ameerika Ühendriikide järgmiseks presidendiks valitud Donald Trump on lubanud sõja Ukrainas kiiresti lõpetada, kuid ei ole avanud, kuidas ta seda teeks. USA väljaanne The Wall Street Journal kirjeldas mõnda võimalikku varianti, mis aga kõik nõuaks Ukrainalt järeleandmiste tegemist Venemaale.

Teisisõnu. ERR ise kirjutab, et keegi ei teagi Trumpi plaane, kuid pealkirjas sisuliselt kindlas kõneviisis väidetakse, et neid plaane teatakse ja need plaanid tähendavad, et Ukraina peab tegema järelandmisi!

Viskas siibrisse ja kirjutasin ka kirja otse toimetusele:

Tere,

Artikli pealkiri "Trumpi plaan sõja lõpetamiseks Ukrainas tähendaks järeleandmisi Kiievilt" on eksitav ja seda kinnitate ka ise juhtlõigus: "Ameerika Ühendriikide järgmiseks presidendiks valitud Donald Trump on lubanud sõja Ukrainas kiiresti lõpetada, kuid ei ole avanud, kuidas ta seda teeks. USA väljaanne The Wall Street Journal kirjeldas mõnda võimalikku varianti, mis aga kõik nõuaks Ukrainalt järeleandmiste tegemist Venemaale."

Juhtlõigus kirjutate, et Trump ei ole avanud, kuidas ta sõja lõpetaks ja edastate "The Wall Street Journal" arvamust.

Seega korrektne pealkiri oleks: "Meedia: Trumpi plaan sõja lõpetamiseks Ukrainas tähendaks järeleandmisi Kiievilt" või "Meedia väljaande hinnangul Trumpi sõja plaan tähendaks järelandmisi Kiievilt" või midagi taolist.

Hetkeline pealkiri on lugejat eksitav ja sisuliselt valeväite omistamine Trumpile, sest me ei tea seda, mida Trumpi plaan tegelikult tähendab ja mis plaanid tal on, mida ka ERR ise oma juhtlõigus kirjeldab.

Lugupidamisega

Pealkiri vahetati ära (õnneks), kuid sellist jama on sitaks ja see on hakanud räigelt viskama siibrisse. Just see osa, et teatud ajakirjanikud võtavad riigimeedias omale õiguse edastada oma maailmavaadet ja selliselt, et omistavad valevõiteid.

Seal on neid veel, nagu näiteks, millest ma olen ka varem rääkinud:
    https://www.err.ee/1609496641/trump-...oja-puhkemises

Trump süüdistas Zelenskit sõja puhkemises

Ometi ta ju seda ei öelnud ja ERR tõlkis päris hästi ka ise selle lause ära, mida Trump ütles. Lause, mis ta ütles oli:

"Ma arvan, et Zelenski on üks maailma parimaid müügimehi. Igakord kui ta küsib, anname talle 100 miljardit dollarit. Kes veel oleks ajaloos sellist raha saanud? Seda pole varem olnud," rääkis Trump.

"See ei tähenda, et ma ei tahaks teda aidata, sest tunnen nendele inimeste väga kaasa," lisas ta. "Kuid ta poleks tohtinud kunagi lasta sellel sõjal alata. Sõda on kaotaja."

---

Seega, kus Trump süüdistas Zelenskit sõja puhkemises? See rasvane lause on?

Tuleks aru saada, et väga paljud inimesed scrollivad lehti, mitte ei loe igat artiklit. Selline valeväidete omistamine lühipealkirjades ongi see, mis on üks osa ajupesust ja võib kujundada vaateid.

Delfi näitel muidugi on ka tihti sisu valesid täis, ERR puhul ollakse vähemalt nii viisakas, et ainult pealkirjades tehakse manipulatsioone.

ROFL. Jätkame siis:

Võtab kukalt kratsima. Oktoobri hinnatõus tõi mingi analüütiku arvates halva üllatuse, kuid voilaa! Täna ERR kirjutab, et mingid *analüütikud* räägivad kiirest inflatsioonist, mis jätkub ka paaril järgneval aastal.

Ma tsiteerin oma teist lõiku:

Ja küsin nüüd siis, et ma olen siis ka nüüd analüütik? Äkki siiski oraakel? Kirjutasin täpselt sama, täpselt smaal päeval, millest ERR kirjutab täna ehk miks on vaja neil pidevalt sellist sitta kirjutada.
    Ma kirjutasin juba enne err-i seda enda arust

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Ma kirjutasin juba enne err-i seda enda arust
    Täpselt. ERR võiks selle sita edastamise lõpetada. ERR-i eelarve on 42 miljonit ja selle asemel, et toota pooletoobiste saateid nagu "Mis värvi on majandus?", "Sinu uus sugulane", "Pea ees vette. Tai Kuningriigis" ja paljud teised, tehku korralike objektiivseid artikleid, millega on päriselu seos.

Aa ja unustasin saated "Johannese lähetamine" ja "Kuidas meist said sõdurid". Viimane oli viimase aja valusamaid vaatamisi ja ma ei taha teada ka palju sinna raha alla maeti.

Lähetamise saatel oli tunne, et paneks emanumbri kiirvalimise alla, et küsida, kas ema mulle täna padruneid annab. No tõesti tunne, et lase end maha. Piinlik vaatamine, sest teist korda vaadates läheks häbi pärast maa alla.

Ja see kõigi meie raha eest ning sinna see 42 miljonit lähebki. Siis loemegi uudiseid, mis võiksid olla žanris "Mr. Captain Obvious" ehk mida teame kõik niigi.

Täpselt. ERR võiks selle sita edastamise lõpetada. ERR-i eelarve on 42 miljonit ja selle asemel, et toota pooletoobiste saateid nagu "Mis värvi on majandus?", "Sinu uus sugulane", "Pea ees vette. Tai Kuningriigis" ja paljud teised, tehku korralike objektiivseid artikleid, millega on päriselu seos.

Aa ja unustasin saated "Johannese lähetamine" ja "Kuidas meist said sõdurid". Viimane oli viimase aja valusamaid vaatamisi ja ma ei taha teada ka palju sinna raha alla maeti.

Lähetamise saatel oli tunne, et paneks emanumbri kiirvalimise alla, et küsida, kas ema mulle täna padruneid annab. No tõesti tunne, et lase end maha. Piinlik vaatamine, sest teist korda vaadates läheks häbi pärast maa alla.

Ja see kõigi meie raha eest ning sinna see 42 miljonit lähebki. Siis loemegi uudiseid, mis võiksid olla žanris "Mr. Captain Obvious" ehk mida teame kõik niigi.
    Isegi artikkel stiilis "infaltsioon lihtsasti lahti seletatult" kõlab kasulikumalt, kui see juba nimetatud "oraakliartikkel". "Negatiivne riigieelarve noobidele". "10 a möödas immigrantide vastuvõtmisest, err püstolreporter käis vao külas uurimas ,kuidas lõimumine edeneb"...licc tulistasin puusalt ideid. Oleks see õigekiri/stiil sõber olnud kirjanduses,võiks vabalt juba olla err-ajakirjanik

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 4 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 4 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES