Näidatakse tulemusi 6 561 kuni 6 580, kokku 6611
-
02.01.25, 23:11 #6561
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal
Paku talle 5 nime
Put(it)inORC
Put(it)inORC2
Put(it)inORC3
Put(it)inORC4
Put(it)inORC5
Või pane lihtsalt Vello758y9
-
03.01.25, 09:12 #6562
Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal
minu jaoks ka üks kasutajanimi siin väheke offensive, kus see kitsekiirliin on ?
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 03.01.25 at 09:16
-
03.01.25, 10:44 #6563
See nime valimine on päris tüütu ja raske töö, kui tahad samal ajal nii provotseerida kui ka TOS radari alt läbi joosta. Aga ma saadaks optibetile ikka 5 provotseerivat nime ja vaataks, mis edasi juhtub.
GGs mu kogemuse järgi kui paned päriselt huvitava nime (näiteks mõne kolmanda reichi karakterile viitava), siis mingi 2ndl saab umbes mängida, enne kui piisavalt tiblasi repordib ja vahetama sunnitakse. HI!MARS aga pidas vastu üle poole aasta. Kunagi ammu GG ähvardas ka, et liigse huumori eest saab kas permabanni või sait määrab sulle ise nime (täpselt ei mäleta, kumb oli), aga kui mul aktiivne nimevahetusperiood oli, ei juhtunud midagi (ca 7-8 nime 2 aasta sees)
-
03.01.25, 11:21 #6564
Annan loa panna nimeks Kakahirmutis2
-
03.01.25, 12:04 #6565
Mul kuri kahtlus/read, et siin ennist mainitud Kermo.H pani mitmel rindel tanki :D
-
03.01.25, 20:49 #6566
-
03.01.25, 20:52 #6567
-
03.01.25, 20:56 #6568
-
03.01.25, 21:13 #6569
See ei läheks elu sees läbi. See oleks juba selline vihakõne... Lumehelbekeste maailm.
Kunagi olid isegi sellised nimed täiesti okei, kus olidki sõna black sees, ala LOL_bLackpeople või räägiti sinu emast "InYourMom44".
2p2-s ja mujal oli neid teemasid omajagu, ja neid asju võetigi naljaga. Näiteks siis 2p2 teemast: "womensarethings", "slavery_LOL", "QQ1CUP", "AvgSizedPenis", "poor_people_lol", "AnusPOWER" jne.
https://forumserver.twoplustwo.com/2...r-site-251847/
Lõpmatu jada ja see on alati olnud, et mängudes kasutatakse erinevaid ja vaimukaid nimesid. Sai naerda nende vaimukate nimede üle ja elu läks edasi. Keegi ju tõsiselt ega halvaga midagi ei mõelnud, sest tegu oli siiski mänguga.
Ja PokerStarsis oli veel pigem see poliitika, et kui sul oligi nimeks "AnusPOWER", siis oli sul väga sitt lugu. Selle nimega läksidki lõpuni, sest vahetada lasti ainult väga mõjuvatel juhtudel ja selleks ei olnud küll miski sõna "Anus" ja "POWER". Ise olid loll, et selle nime valisid :D
Nüüd oleme lumehelbekeste maailmas, kus iga nimi ja sõna kedagi solvab. Suht raske on nii elada. Peaks kakahirmutisele ka siin bänni panema, sest jube ropp nimi või meil foorumis suisa "rahvavaenlane" (ka kunagine top postitaja). Jube vihkaja järelikult.
Emmimees on ka üldse kahemõtteline. Üleüldse on ka tänapäeval juba naistel ju emmid.... Kuidas üldse võimalik, et lubatud 2700 postitust tal toona teha - vihafoorum!
-
03.01.25, 21:16 #6570
-
07.01.25, 04:54 #6571
Kas lõppude-lõpuks hakkabki jää lagunema ja kukuvad end liberaalideks nimetavad türannid?
Ärge saage valesti aru - need ei ole mingid liberaalid, vaid räiged psühhopaadid, kes soovivad igal võimalikul viisil kehtestada oma türanniat ja võimu ning selle kehtestamiseks kasutavad suurepäraselt töötavaid võtteid, nagu näiteks sidistamine (ka siin seda nägime) või vihakõne.
Ma lihtsalt ei mõista, kuidas pärisliberaalid on selle kõigega kaasa läinud, saamata aru, et liberaalsusega ei ole seal eriti midagi pistmist. Isegi vastupidiselt - liberaal peaks ju pigem tolereerima vabamat s.h. ka teisiti mõtlemist, mitte alati loopima peale silte, kui temaga ei nõustu ja kui sildist ei piisa, siis ka kehtestamiseks kasutama vihakõne.
Absurd. Aga ehk ongi maailma poolused hakanud muutuma, kuid paraku liberaalsusele on nende väärakate tõttu ikka räige kahju tehtud.
-
07.01.25, 05:12 #6572
Rääkides ka pokkerist ja üldse tulevikust, et see päevik ka pokkerifoorumisse sobiks. Seetõttu ka natuke pikem jutt.
Pokkerit ma ei ole peaaegu üldse mänginud. TPS-i, kolmevõistlust, üks miniturniir . Rahamänge ei ole puutunud ja arvan, et see ka päris pikaks nii ka jääb.
See ei tähenda, et muutuksin pokkerikaugeks. Vastupidiselt. Pokkeriuudiseid mulle meeldib kirjutada ja see tuleb kuidagi südamest. Hoopis igasugu mängud s.h. pokker, võtab päevast omajagu tunde, mis tõttu just muu s.h. uudised kannataksid / kannatasid / kannatavad.
Lisaks. Ausalt öeldes tundsin, et rahamängudes olin juba murdepunktis, kus oleksin veel paar kuud pannud intensiivselt, oleksid tulemused olnud rahuldavalt head. Kuid kõik see hakkas muutuma juba päris tööks ja tõesti haaras päevas mitu tundi. Lisaks juba mõtlesin pokkerist. See ei ole hea.
Kui kunagi oli uudiste jms. vedamise jaoks hea teada pokkeri igapäevaeelu just seest poolt, sest väga tähtis osa materjalist olid ka strateegia, siis tänasel päeval seda enam ei ole. Seega mingit vajaka jäämist ma ei tunneta, kui niipalju ei mängi.
Peale kõike selle üleüledse proovin vähendada mängude osakaalu sel aastal. Õigemini sitasest MUD mängust sain lahti ja nüüd ei mängi, kuid olen lihtsalt oma värskuse hoidmiseks koodima hakanud.
Ka see on libe tee, sest need asjad tekitavad nii räiget sõltuvust ja ühest pisiasjast, mis on näiteks 10 minuti töö, saab reaalselt mitu päeva kestev tegevus. Täna oligi hea näide. Olin öösel kõigest 3 tundi maganud ja läksin kontori.
Jube uni peal, venitasin viieni ära ja otsustasin, et olen paar tundi üleval, ja siis magama, et rütmi hoida.
Mis juhtus oli see, et võtsin korra koodi lahti ja mõtlesin, et kriban paar rida koodi. Kell oli 19 läbi. Mis juhtus oli see, et kui kella vaatasin, oli kell 22:30, mitte mingit und ei olnud ja oelskin võinult vabalt lasta hommikul viieni.
Panin kiirelt arvuti kinni ära ja magama ära. Nägin unes ka veel, et mida tuleks ära teha.
Lisana olgu öeldud, et asja teeb hetkel huvitavaks veel see, et kui kunagi 20 aastat tagasi koodi kirjutasin, siis tegime seda koos sõbraga ja meil mingeid eriteadmisi ei olnud. Isegi netis oli väga vähe infot saada. Suht ise tuli kõik õppida.
Kõik õppisime jooksvalt. Teed läksid lahku. Kood jäi nii nagu oli. Ja kuna nüüd saatuse tahtel täpselt paar kuud tagasi hakkasime uuesti - nüüd küll mina eraldi ja tema eraldi.
Kui möödas on 20 aastat ja selle aja sees on paljugi muutunud. Täpsemalt see, et tema on tänasel päeval tipptasemel tarkvarainsener, siis see muudab kõike veel rohkem sõltuvust tekitavaks, sest on olemas inimene, kellel saab alati nüüd küsida.
Samas probleemide arutelu on ikka täpselt sama, kuid kuna toona pidime lahendusi leidma läbi ussim*nniaugu, siis nüüd läbi tipptasemel arendaja, kes oskab ka selgitada juurde. Vot see on ikka hea tunne, kui tunned, et igapäevaselt õpid jälle midagi juurde.
Aga see oligi pikk ja ju ka sitt ning igav jutt.
-
07.01.25, 14:43 #6573
Täna ERR-is uudis:
Miks see uudis on tähtis? Kes ei mäleta, siis 24. augustil 2022 tabati Indrek Tarand kriminaalses joobes autoroolist. Kriminaalne joove on vähemalt 1,5-promilline joob. Sama päev kirjutasin, sest teadsin, et ühel päeval saan ma sellest kirjutada uuesti ja see päev on täna:
Ju tehakse tavapärane väike vangerdus ja roolijoodikust päikeseprillimehike kükitab karistuseks aasta-kaks kuskil natuke «peidetumas», aga hästi tasustatud töökohal. Siis kui «karistus» on kantud, leiab süvariigi ringkäendus talle jälle uue ning huvitama töökoha. Nii see käib, on alati käinud ja tundub, et jääbki nii ka käima.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Seega, kas ma olen oraakel või oman 🔮 klaaskuuli? Ei. Süvariik päriselt eksisteerib! Ja see on ehe näide sellest, et toimub väga tugev ringkaitse ja omasid ei karistata ning neile seadused ei kehti.
Olgu ka öeldud, et selle kriminaalse joobe eest ta mingit "mõistlikku" karistust ei saanud. See lõpetati oportuniteediga, tuues ühes põhjuseks, et "Tarand mõistab ja tunnistab oma eksimust ning on menetluse käigus ka ise omal initsiatiivil astunud samme, et sellist olukorda tulevikus vältida, leidis prokuratuur, et tema kriminaalkorras karistamine ei ole vajalik".
Olgu muideks ka öeldud see, et see pole Tarandi esimene kord. 2002. aastal tabati autoroolist 1,07-promillises joobes. Sellist "erikohtlemist" võib unes näha, kuid mitte süvariiklased.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
-
07.01.25, 15:30 #6574
Ülihea kuulamine v.a. tõik, et kõik, mida see tädi räägib, on suisa piinlik.
-
07.01.25, 17:33 #6575
Kas tõesti on maailm muutumas taas normaalseks või vähemalt suund võetud? Eile kukkus üks türann, täna andis FB teada, et lõpetab fakitkontrollid, kuna need olid poliitiliselt kallutatud ja üleüldse väheneb "automaatne tsensuur".
Zuckerbergi 3 tundi tagasi postitatud video: https://www.facebook.com/watch/?v=1525382954801931
Hmm... Selliste toonide saatel tekib isegi uskumus, et mu silmad näevad seda päeva, kui päriselt võetakse vastutusele ka toonased räiged ebateaduse levitaja(d), kelle tegevuse tõttu tapeti sajad tuhanded inimesi või tekitati neile tervisekahju, hävitati majandused, ärid, perekonnad. Vot see oleks alles päev.
-
08.01.25, 08:23 #6576
-
08.01.25, 08:48 #6577
Tavapärane praktika on kriminaaljoobe eest kriminaalkaristus ja karistusemäär (vist pole õige) sõltub juba asjaoludest, millest ehk kergem määr "valgele inimesele" ongi see, et saad tingimise karistuse katseajaga, millele lisandub rahatrahv. Kergem siis, et jääb alles isegi juhtimisõigus. Oportuniteedist võid valge mehena ainult und näha.
Oportuniteet ongi reaalsuses see, millega pääsed krimkast, sest minnakse kokkuleppele. Paberite järgi oled puhas poiss, sest kuskile märget ei lähe. Eks süvariiklased seda väga-väga vaja, sest krimkamärge võib mõnedki uksed tulevikus sulgeda.
Taaskord näide sellest, kuidas süvariik eksisteerib.
-
08.01.25, 11:59 #6578
Ma olen veel kuulnud subkultuur süvariigist. Kui sa oled rotary klubi liige,siis ka klassikalised valge inimese reeglid/praktikad ei pruugi sulle kehtida. Kõigest kuulujutt ,mitte ei pillu fakte
Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 08.01.25 at 12:03
-
08.01.25, 12:40 #6579
-
08.01.25, 13:12 #6580
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 2 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 2 külalist)
[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔...
Eile, 22:41 in Pokkeripäevikud