Näidatakse tulemusi 361 kuni 380, kokku 6296
-
22.12.09, 16:03 #361
Re: Ranka - Nitttttttttttide Kunnnnnnnnnningas ehk BokkkeriStaaaar
Algselt postitas AjuvabaAlgselt postitas ranka
-
22.12.09, 16:09 #362
- Liitus
- Oct 2008
ei saanud aru, et kui turnis checkraiseb keegi sind?
-
22.12.09, 16:11 #363
Flopsi raise on liiga tugev. Turni play detailsem seletus.
Kõik checkisid minuni. Kui BB-l oleks üheksa siis ta check oleks lollus, sest maha tuli ka FD + on rea tõmbed. Seega eelda, et BB jätkab bettimist iga üheksaga. Maja [97, A9] ja quadsi [99] võib ta checkida, lootes et keeegi betib [näiteks shortie ja siis ta saab üle tõsta, kui keegi shortie beti callib] või loodab, et keegi saab riveril tõmbele pihta. Seega mina arvan, et BB annab alla (check-foldib) või check-raiseb käega, mida me ei biidi. Shortie range mind ei huvita, sest ta liiga short ja UTG rangest võtan välja quadsi, sest 2 x check tundub imelik. Võib olla AA aga arvan, et enamasit TT-KK, millega ta anyway ei calli my beti. Seega ma ei näe betis valuet ja muretsen ainult kaks outerite pärast.
EDIT: UTg range TT-KK, mitte TT-QQ.
-
22.12.09, 16:15 #364
Algselt postitas Ajuvaba
Nimeta UTG ja BB range, kui ta check-raiseb mind turnil ning nimeta UTG ja BB range, millega nad check-callivad mind turnil.
-
22.12.09, 16:31 #365
- Liitus
- Oct 2008
Algselt postitas ranka
Räägime konkreetselt turnist. Paned 100$(shortie on kohe kaetud) ja kui eest algne agressor ch-raiseb, siis korraliku history korral ägisedes foldiks(maybe) ,kahtlen isegi kas suudaksin. Kui callib üks kahes fullstackist, siis riveris isegi leiasin väikse value üles.
-
22.12.09, 16:35 #366
- Liitus
- Oct 2008
Algselt postitas ranka
BB range ei ole mitte midagi, ta short ja lükkaks 99,AJ+ preflop sisse. Antud shortie puhul on tegemist idioodiga, kes läheb QQ-ga 4-way flopile oop ja callib flopis jne...
-
22.12.09, 16:53 #367
Algselt postitas Ajuvaba
Teiseks SB-l olev mängija [donk bettor] ei ole peaaeugf mitte kunagi siin AA-d, sest sellega ta preflopis squeezeks. Samuti mängijate üheksate range on väga kitsas - 97, 98, 9T, 9J, A9. Viiest kombost kolm sorry kaks annavad majad ja ülejäänud on liiga nõrgad check-raisemiseks, eriti 98. Küll aga võib check-callida nendega ja siis muutub 98 koheselet bluff catcheriks. Aga kes krt sellisel boardil bluffib? Samuti 9T ja 9J on suht bottom range, vahest callib 9J-ga, 9T valuebetid kinni aga selle "üleliigse" value korvab olukord, kui vastane valuetownib sind kaks tänavat maja või parema käega. Ja kuna drawid maas, pank suur ning shortie raha ka siis mina betiks kindlasti iga üheksaga ning foldiks raisele (9J oleks vist kõige keerulisem ja selle käega võib kõige rohkem mõelda check-calli peale aga kindlasti mitte check-raise!)
Ja kui UTG-l oleks üheksa siis ma eeldaks päris kindlalt, et ta betiks nüüd ja kohe. Seega ta range on ülepaarid (mille tõenäoliselt check-foldib) või majad/quadsid (mis mind biidivad). Vaadates seda range siis UTG vastu me mitte kunagi valuet ei saa ja ainult valuetownime ennast. Shortie mind ei huvita ja jääbki sihtmärgiks vastane, kes tegi donk-beti ehk SB.
-
22.12.09, 16:55 #368
Algselt postitas Ajuvaba
Kui ta callis flopi siis nüüd kui temani checkitud siis tema ju küll betiks sellise rangega turni!!!!! Seega tema ranges võivad olla flopis need SC-d ja huinamuinad aga mitte turnis. A8s, ATs jne. foldiks ta juba flopis.
-
22.12.09, 17:20 #369
- Liitus
- Oct 2008
Algselt postitas ranka
-
22.12.09, 17:21 #370
- Liitus
- Oct 2008
Siin ma pidasin esialgse agressori all silmas UTG, kes preflop tõstis, mitte donkbeti tegijat. Kokkuvõttes on see ülemõeldud käsi. Turni panus on kindel asi
-
22.12.09, 17:57 #371
nagu doyle brunson ütles: check-raisiga tegelen ma siis, kui ma seisan sellega silmitsi
-
22.12.09, 21:36 #372
Algselt postitas Ajuvaba
"mida rohkem ma mõtlen, seda rohkem ma tahaks selle käe flopil maha võtta või saatuse ära otsustada"
Ning mul endal hakkab ka täpselt sama mõte tulema. Kas mängida seda kätt nii nagu praegu või tõesti teha flopis tõste -- ehk regularid leveldavad end ära ning callivad ikka maha.
-
22.12.09, 21:44 #373
- Liitus
- Nov 2008
wtf is this shit
99 tõenäosus väike
TT-AA maksab mõnuga kinni flopis
-
22.12.09, 23:10 #374
- Liitus
- Oct 2008
Algselt postitas ranka
-
23.12.09, 00:11 #375
- Liitus
- Oct 2008
loomulikult tulebki flopist raiseda, lihtsalt kui flop sai nii mängitud, seda kommenteerisin.
-
23.12.09, 01:01 #376
Algselt postitas AshrakWhite
Täna 15 tundi pokkerit ja üle pika aja päris kena päev (kokku 13 buy-ini):
Laudadest lahkumine on PokerStarsis ikka täielik piin. Kui mängid cascades ja paaril laual ei märka, et auto-post blinds veel peal siis viimase 6-7 käe mängimne võtab tohtult aega, kuna mängijad uimavad tohutult. Oleks üks tabling fish siis vist näriks sõrmeküüned koos sõrmedega ära :)
EDIT: üle $11k veel minna, et swongist läbi mängida
-
23.12.09, 01:08 #377
super lux
-
23.12.09, 01:19 #378
ranka kuidas sa suudad 15h cash pokkerit mängida ühe päeva jooksul? mul endal kaoks selle ajaga igasugune tähelepanu ja mõtlemisvõime ära seoses pokkeriga. või on see sul lihtsalt pikast mängukogemusest
-
23.12.09, 01:20 #379
is nice obv
-
23.12.09, 01:36 #380
- Liitus
- Nov 2008
Algselt postitas eddi
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 6 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 6 külalist)
*** AMETLIK: Chesterfield Poker...
Täna, 06:39 in Livepokker, Turniirid, Festivalid, Railing