Näidatakse tulemusi 821 kuni 840, kokku 6276
-
12.02.10, 13:10 #821
- Liitus
- Feb 2010
No hakka kinnisvaramaakleriks ja tee odavamalt siis.Ma ei saa aru millega te rahul pole,on ju võimalusi kui palju osta otse omanikult kui ei taha maksta maakleri eest.Kui teie arvates see töö on ülemakstud ja teenitakse seal liiga suuri kasumeid selle pealt,siis võiks ju igaüks hakkata pakkuma näiteks poole kuu üüri eest maakleriteenust ja kliente tuleks..
-
12.02.10, 14:02 #822
Lol, maakler. Ei pea ju alati argumenteerima stiilis "mine hakka ise maakleriks" ja "turg nõuab" - majanduse põhitõed on meil kõigil selged. Mõte ei olnud üldse selles. Usun, et ok2aa ei ole kade nende palga peale, vaid tal on õiglusmeel natuke rohkem arenenud. Sa oled ikka päris sinisilmne kui usud, et nende töö on väärt ühe kuu üüri, mis keskmise inimese jaoks tähendab 1-2 nädalat tööd.
Fullstacks have more fun.
-
13.02.10, 12:56 #823
Re: Ranka - Käkipokkeri hirm ehk vana, kes naelutab lehmadele laike ja laulab hümni.
Fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kaotasin eile moneyclipi ära. Tra ma ütlen.
-
13.02.10, 13:11 #824
Re: Ranka - Käkipokkeri hirm ehk vana, kes naelutab lehmadele laike ja laulab hümni.
ise olen müügitööd teinud ca 5a ja loobuks sellest suht ruttu, kui % ei teeniks selle eest.
palgasüsteem on ajuvaba, jah olen nõus. buumi ajal teenisid osad meie firma paigaldajad ka rohkem raha kui mina, ehk paigaldaja > müügijuht, aga turg oli nagu oli.
ps: ise müün oma maakodu juba 1,5a ja maakler käib tihti linnast 60km kaugusel seda klientidele näitamas. selle taustal ei näe küll midagi halba, kui talle õnnestunud müügi korral kokkulepitud % maksan.
-
13.02.10, 13:19 #825
Maakelereid on jah kahte sorti. Ühed on oma ala professionaalid, kes on aru saanud, et peavad kliendile oma tööga pakkuma ka lisaväärtust. Teised on sellised buumiajal isehakanud, kelle arust maakleritöö seisnebki ninanokkimises ja raha kasseerimises. Õnneks on viimaste kontsentratsioon aasta paariga oluliselt vähenenud, sest neile lihtsalt enam tööd ei jätku.
-
15.02.10, 02:17 #826
Ma ei tea aga pohmell on mu elus kõige kõige parem seisund ja sellises seisundis tahaks kogu aeg olla. Absull kõikidest asjadest on suva, kõik on nii naljakas ja saab alkohoolikute moodi lollakaid kilde teha. Heameelega oleks kogu aeg sellises seisundis.
-
15.02.10, 02:19 #827
hint:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
-
15.02.10, 02:47 #828
ära agiteeri lapsi jooma. sul siin foorumis ju terve armee alaealisi.
-
16.02.10, 20:50 #829
Igatsen vanu häid aegu: http://www.pokkeriprod.com/2008/04/2...oppida-oppida/
EDIT: seda juba blogi kirjutamise osas, ikka kohati väga hästi kirjutasin :)
-
16.02.10, 21:45 #830
good stuff, good stuff.
-
16.02.10, 22:41 #831
Kuulsin kusagilt, et käisid koosolekul. Mis räägiti?
-
16.02.10, 23:10 #832
mis useriga sa MUDA mängisid ?
-
16.02.10, 23:34 #833
-
16.02.10, 23:54 #834
Lugesin uuesti su blogi, mis siia viitena ülesse panid, super, tekkis kysimus, et mitu pokkeri raamatut oled läbi hekseldanud oma kärjääri jooksul ja kas nende tohutute raamatute virr-varris kõik on unikaalsed(cashi omad) või hakkavad nad üksteist kordama?
Ise veel pole ühtegi teost läbi lugenud aga praegusest on starsist 2 tk tulekul!
-
17.02.10, 00:04 #835
-
17.02.10, 00:14 #836
Kunagi, kui alles avastasin pokkeriprod lehe lugesin ka toda artiklit ja praegu uuesti. See on ikka nii pricless :D:D
-> Sõber tegi skeemi ära ja kisas, et ma olen hasartmängu sõltlane, et mis pasaga ma tegelen. Tol õhtul ma talle seletasin ära, et kuule nõid ära lõuga siin ja ei ole mõtet tatti pritsida ning peldiku seinu sodida, kui millestki ei tea. See on oskusmäng ja blbablalnala. Sitt jäigi uskuma..
-
17.02.10, 00:17 #837
-
17.02.10, 00:21 #838
Krt ikka veel loen. Lihtsalt sügav kass tuli peale, sest mulle nii meeldib mängida, et õppimise jaoks pühendan LIIGA vähe aega.
Nii ei saa jätkata. Mõned asjad peavad muutuma.
-
17.02.10, 00:47 #839
ranka mis skypes teed? :)
räägid kellegiga mingit pokkeri teooriat/strateegiat kh?
-
17.02.10, 00:50 #840
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Täna, 00:55 in Pokkeripäevikud