Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 248, kokku 315 EsimeneEsimene ... 148198238246247248249250258298 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 4 941 kuni 4 960, kokku 6295
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Aga kirjuta nendele supporti ja vaata mis nad vastavad.

See pole küll jabur mu jaoks,aga festarite ajal on naljakas näha, et on sisseost+rake ja siis kuskil pisikeses kirjas veel pandud ,et x% läheb veel korralduskulude katteks.Seda on ka gg netis näiteks hakanud tegema, õnneks ainult osade turniiridega ,kus väike % (loomulikult kuskil all väikselt kirjas) läheb "administrative fee" alla. Osav PR minu arust. Loomulikult ma saan aru,et rake turniiripokkeris ei kata elu sees korralduskulusi,aga tõsta siis reiki ,või aktsepteeri,et turniir ongi inimese sissetoomiseks ning raha saad kätte rahalaudades/slottides/baarist jne.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Aga kirjuta nendele supporti ja vaata mis nad vastavad.
    Kelle support? OlyBeti? Sinna pole küll mõtet kirjutada.

Ja TTJA-le kirjutamine ei ole päris nii lihtne. Kui vaja saada korralikumat vastust, siis tuleb sellega ka vaeva näha ja ka siis võib saada siiski vastuseks suure hunniku juriidilist möga ja lõppkokkuvõttes öeldakse, et "Meie ei tea nendest asjadest midagi, pöörduga EMTA poole".

Üleüldse, et saada mingitki adekvaadsemat seisukohta, siis alati tuleb bürokraadile kõik kenalt selgeks teha, samas mitte pikalt, vaid võimalikult lihtsalt ja loogiliselt. Siis alles on võimalik midagi vastu saada ja ka siis saad nagu ütlesin - pika juriidilise joru, kust pead siis ise seisukoha välja lugema.

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    See pole küll jabur mu jaoks,aga festarite ajal on naljakas näha, et on sisseost+rake ja siis kuskil pisikeses kirjas veel pandud ,et x% läheb veel korralduskulude katteks.
    Tüüpiline konna keetmine ja eriti mõnus ongi see osa, et see pannakse päriselt ka nii öelda väikesesse kirja.

Seda on ka gg netis näiteks hakanud tegema, õnneks ainult osade turniiridega ,kus väike % (loomulikult kuskil all väikselt kirjas) läheb "administrative fee" alla. Osav PR minu arust. Loomulikult ma saan aru,et rake turniiripokkeris ei kata elu sees korralduskulusi,aga tõsta siis reiki ,või aktsepteeri,et turniir ongi inimese sissetoomiseks ning raha saad kätte rahalaudades/slottides/baarist jne.
    WTF? Päriselt? Netis?

Liitus
    Sep 2008

Ja lihtsalt muuseas, kas sellise sita vastu ei peaks Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF) seisma? Absoluutselt ei ole need ju pokkerimängijate huvides.

Ilmselgelt on pokker äritegevus ja selle eest teenustasusid võtta on täiesti normaalne, aga neid hakata peitma ja nimetama muu tasuga on juba üks samm edasi.

ETPF-i eesmärk peaks olema (tsitaat: "... seisab turniiripokkeri edendamise ja hea maine eest Eestis").

Eks siis peidetud tasude lisandumine just turniiridele ja nende esindustele, milleks on festivalid, ongi turniirpokkeri edendamine Eestis ning kindlasti mõjub see heale mainele eestis paremini, kui see, et näiteks neid teenustasusid ei oleks. ETPF, kes korraldab galasid, teab paremini.

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Tüüpiline konna keetmine ja eriti mõnus ongi see osa, et see pannakse päriselt ka nii öelda väikesesse kirja.

WTF? Päriselt? Netis?
    Jah netis, eranditult gg-s. Üldiselt ka netifestarite ajal-festari turniiridele lisatakse ala 1% admin fee, eraldi kirjas kuskil lobbys, aga suht kiirelt leitav kui nüüd oskad otsida. Googelda, siis ega inimesed õnnelikud pole olnud selle. Fishul nagunii pohhui.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 08.08.24 at 14:31

Liitus
    Sep 2008

Jah netis, eranditult gg-s. Üldiselt ka netifestarite ajal-festari turniiridele lisatakse ala 1% admin fee, eraldi kirjas kuskil lobbys, aga suht kiirelt leitav kui nüüd oskad otsida. Googelda, siis ega inimesed õnnelikud pole olnud selle. Fishul nagunii pohhui.
    Okei. Kui rääkida ka festivalide feedest, siis ma reaalselt saaks aru, kui selle 4% kulubki päriselt "korralduseks", mille mängijad saavad turniiritehniliskorraldusväliselt tagasi. Näiteks mingid rankingud, lisaauhinnad, võib-olla ka toitlustus, millest viimane on jubagi ületatavalt kahtlane.

Paraku on see kasinnide ja operaatorite enda võimekus seda raha küsida, sest makstakse.

Aga eks meil varsti võrdlus on võtta. Olympic pidi paha monopol olema ja eks nüüd Coolbet Open tuleb ning näeme, kas seal on "fee" sees. Kui ei eksi, siis EMV-l oli, aga see oli arusaadav, sest läkski rankingute peale, mis on täiesti okei. Minu nägemuse järgi võiks muidugi sellist maksukogemust harrastada, kus võtame kõigilt, sotsialistmina, kus annamegi kogutud raha pigem nõrgematele, et ka neil lõbusam oleks.

Okei. Kui rääkida ka festivalide feedest, siis ma reaalselt saaks aru, kui selle 4% kulubki päriselt "korralduseks", mille mängijad saavad turniiritehniliskorraldusväliselt tagasi. Näiteks mingid rankingud, lisaauhinnad, võib-olla ka toitlustus, millest viimane on jubagi ületatavalt kahtlane.

Paraku on see kasinnide ja operaatorite enda võimekus seda raha küsida, sest makstakse.

Aga eks meil varsti võrdlus on võtta. Olympic pidi paha monopol olema ja eks nüüd Coolbet Open tuleb ning näeme, kas seal on "fee" sees. Kui ei eksi, siis EMV-l oli, aga see oli arusaadav, sest läkski rankingute peale, mis on täiesti okei. Minu nägemuse järgi võiks muidugi sellist maksukogemust harrastada, kus võtame kõigilt, sotsialistmina, kus annamegi kogutud raha pigem nõrgematele, et ka neil lõbusam oleks.
    Selle toitlustusega tuli meelde kingsi main aastaid tagasi. Enne pausi reklaamiti, et toodi pitsasid kõigile. Kui mina lõpuks puhkealale jõudsin, ei olnud pitsa lõhna ka enam.

Liitus
    Sep 2008

Selle toitlustusega tuli meelde kingsi main aastaid tagasi. Enne pausi reklaamiti, et toodi pitsasid kõigile. Kui mina lõpuks puhkealale jõudsin, ei olnud pitsa lõhna ka enam.
    Loodan, et vähemalt said mõned blaindiki sel ajal, kui lauad tühjaks jooksid, et üks liist pitsat saada.

Liitus
    Oct 2010

WSOPC oli kõik topelt hinnaga, närisin 5.50 bensuka hot dogi seal

WSOPC oli kõik topelt hinnaga, närisin 5.50 bensuka hot dogi seal
    No kui pikk päev plaanis võib ju ka tellida ju. Hästi läheb tuuakse veel toit eksootilise lõunamaalase poolt ,kes sõnagi eesti keelt ei jahu. Mulle on see hea,ma ei viitsigi võõrastega jutustada

Liitus
    Oct 2010

No kui pikk päev plaanis võib ju ka tellida ju. Hästi läheb tuuakse veel toit eksootilise lõunamaalase poolt ,kes sõnagi eesti keelt ei jahu. Mulle on see hea,ma ei viitsigi võõrastega jutustada
    Muidugi sööd seal, ega enda võileiba ei lähe pargi pingile närima pausil

Muidugi sööd seal, ega enda võileiba ei lähe pargi pingile närima pausil
    Nja kui ma veel käisin tln ,siis oli kings hiltoni konverentsis ja neid kullereid ikka vooris. Chesteri osas mul 0 teadmisi,pakutakse võikut seal?

Liitus
    Oct 2010

Nja kui ma veel käisin tln ,siis oli kings hiltoni konverentsis ja neid kullereid ikka vooris. Chesteri osas mul 0 teadmisi,pakutakse võikut seal?
    Ma ei püsinud turnal nii kaua et söögi vajadus oleks tekkind.

Krt vaatasin ka päeviku algust natukese ,et kuda elu ka vanasti oli. Ranka ,krt kus sa ikka ropendasid 15a tagasi. 2009 owner küsis sult kas kalal meeldib käia,ütlesid ,et tatina meeldis. Nüüd pmst 3s töö sul vist see kalastamine. Kasutajal svenza oli midagi tourette laadset toona?

Liitus
    Sep 2008

Ma ei mõista, et kas kasinni lähete sööma w? Ette ei saa natuke planeerida?

Veits meenutab neid lennureisi olukordi, et kui lennuk pärast tõusu on saavutanud stabiilse kõrguse ja käib esimene "kell", mis lubab turvavööd lahti teha, siis terve kari inimese jookseb WC-sse. Siis tekib mul sama mõte, et kas tõesti ei olnud siis aega lennujaamas WC-s käia?

Liitus
    Sep 2008

Ja muidugi need toidud on ka seal kvaliteet omaette. Pokkerimänedžerina ma ei lasekski pokkerilauas süüa ega laseks tellida. Süüakse laua taga. Rääkides veel lauas söömisest, siis kõige jälgim asi juhtus Macaus.

Mingi vana tellis ka omale sinna supi. Esiteks räme kalahais, no räme. Nagu koolisöökla ja siis seal bettis ja raises suu täis nii, et iga verbaalse väljendiga pool suppi lendas pokkerilauale. Mängi siis sellistega laivi. Istus kohe mu paremal käel veel... Vähemalt oli ta üle positsioon, kui kaua ma seal ei istunud.

Liitus
    Sep 2008

Krt vaatasin ka päeviku algust natukese ,et kuda elu ka vanasti oli. Ranka ,krt kus sa ikka ropendasid 15a tagasi. 2009 owner küsis sult kas kalal meeldib käia,ütlesid ,et tatina meeldis. Nüüd pmst 3s töö sul vist see kalastamine. Kasutajal svenza oli midagi tourette laadset toona?
    Kolmas töö kalastamine? See aasta kõigest mõned korda jõudnud ja laagrit pole üldse jõudnud teha.

Tulles päeviku algussse tagasi, siis oli tähtsamad peod, reisimine ja polnud ka paikne.

Pärast lapse sündi sai jääda paikseks ja mööda Eestit ringi sõita ning sealt ka taaskord esimesed odavridvad ostetud. Kui juba looduses, siis võiks ka kork vees olla. Haugipüük ja landi loopimine pole kunagi paelunud.
    Sealt see siis läinudki ja kasvanud edasi.

See aasta tahaks veel vähemalt ühe laagrigi ära teha, kuid ei tea, kas jõuabki. Õnneks viimased päevad üksinda tööl ja seega võib tõesti tekkida "auk", kuhu vahele üks 2-päevane laager mahutada. Kurat, kuidas tahaks neid veel pikemaks teha, sest siis alles aeg lendab.

Ja õige laager, on ikka õige laager ja selle saab selle järgi aru, et sadagu või pussnuge ja olgu või megatorm, aga sul peab olema mõnus ja mugav - siis on õige laager.

Ja *****. Sellle kommi kirjutamise pärast jäin €11 KOT turkale regamtmata. Moi *****.

Kolmas töö kalastamine? See aasta kõigest mõned korda jõudnud ja laagrit pole üldse jõudnud teha.

Tulles päeviku algussse tagasi, siis oli tähtsamad peod, reisimine ja polnud ka paikne.

Pärast lapse sündi sai jääda paikseks ja mööda Eestit ringi sõita ning sealt ka taaskord esimesed odavridvad ostetud. Kui juba looduses, siis võiks ka kork vees olla. Haugipüük ja landi loopimine pole kunagi paelunud.
    Sealt see siis läinudki ja kasvanud edasi.

See aasta tahaks veel vähemalt ühe laagrigi ära teha, kuid ei tea, kas jõuabki. Õnneks viimased päevad üksinda tööl ja seega võib tõesti tekkida "auk", kuhu vahele üks 2-päevane laager mahutada. Kurat, kuidas tahaks neid veel pikemaks teha, sest siis alles aeg lendab.

Ja õige laager, on ikka õige laager ja selle saab selle järgi aru, et sadagu või pussnuge ja olgu või megatorm, aga sul peab olema mõnus ja mugav - siis on õige laager.

Ja *****. Sellle kommi kirjutamise pärast jäin €11 KOT turkale regamtmata. Moi *****.
    Ma arvasin, sul äratuskellad ka telefonis nende satikate jaoks ikka. Ise paneks ka kui grindiks neid r/a satikaid. Ei jõuaks hoomata sessi kõrvale muidu millal, kus late reg lõppemas

Liitus
    Sep 2008

Ma arvasin, sul äratuskellad ka telefonis nende satikate jaoks ikka. Ise paneks ka kui grindiks neid r/a satikaid. Ei jõuaks hoomata sessi kõrvale muidu millal, kus late reg lõppemas
    LOL. Just panin. Tegelikult lõpuks jäävad nad meelde, sest kava on nädalast-nädalasse koopia.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 4 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 4 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES